Gaming for Good: Q&A with Autistica

Gaming for Good: Q&A with Autistica

Februar 17, 2021 0 Von admin

Πρόσφατα φιλοξενήσαμε ένα εκπληκτικό ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο Q&A gaming (που μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε κατ‘ απαίτηση) με τον Jake Mackey, Gaming Partnerships Manager στο Αυτιστικά. Γνωρίζουμε ότι, παρά το ότι το 2020 είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ χρονιά για εικονικές εκδηλώσεις, πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις εξακολουθούν να αισθάνονται άγνωστες με τον κόσμο του gaming και τον τρόπο οργάνωσης των δικών τους προκλήσεων συγκέντρωσης χρημάτων για παιχνίδια. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να φορτίσετε τα χειριστήρια και να ανακαλύψετε τα ακουστικά σας, επειδή στα τέλη Ιανουαρίου είδαμε μια αύξηση 340% στον αριθμό των σελίδων συγκέντρωσης χρημάτων ροής και παιχνιδιών που δημιουργήθηκαν στο JustGiving εναντίον του Ιανουαρίου 2020. Αυτό μας λέει ότι οι έρανοι σας αυξάνονται όρεξη να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις που εστιάζουν στο gaming.

Ο Τζέικ είναι ένα gaming για καλή τριπλή απειλή – είναι ένας προσωπικός παίκτης με εμπειρία εργασίας τόσο στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών όσο και στον φιλανθρωπικό τομέα. Μοιράστηκε πολλές εξαιρετικές συμβουλές σε όλο το διαδικτυακό σεμινάριο και συγκεντρώσαμε μερικές από τις κορυφαίες συμβουλές του για το πώς μπορείτε να ξεκινήσετε και γιατί ένας περιορισμένος προϋπολογισμός δεν θα πρέπει να σας εμποδίσει να δημιουργήσετε εξαιρετικές εικονικές καμπάνιες.

Είναι ένα μακρύ παιχνίδι

«Νομίζω ότι ένα από τα βασικά διδάγματα για οποιονδήποτε, είτε είστε μεγάλο είτε μικρό φιλανθρωπικό ίδρυμα, είναι σίγουρα ένα μακρύ παιχνίδι. Δεν είναι γρήγορη νίκη. Βλέπω πολλούς ανθρώπους να λένε, «Βλέπω την επιτυχία, επομένως πρέπει να είναι εύκολη, αλλά δεν ξέρω πώς». Δεν ήταν τόσο εύκολο να μεταφράσω και να κάνω τους ανθρώπους να υποστηρίξουν όσο νόμιζα ότι θα ήταν, οπότε νομίζω ότι ήταν σίγουρα μια μεγάλη μάθηση για μένα».

Jake Mackey, Gaming Partnerships Manager στο Αυτιστικά

Όπως τόσες πολλές εκστρατείες συγκέντρωσης κεφαλαίων, συχνά ακούτε μόνο για τις μεγάλες που συγκεντρώνουν εκατομμύρια ή γίνονται viral αίσθηση. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια λανθασμένη αίσθηση του πόσο εύκολο ή πώς σκληρός, μπορεί να είναι η έναρξη μιας εκδήλωσης gaming που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας για συγκέντρωση χρημάτων. Είναι σημαντικό να μπείτε στη διαδικασία σχεδιασμού με τη νοοτροπία ότι αυτό είναι ένα μακρύ παιχνίδι, όχι μια γρήγορη νίκη.

Μία από τις μεγάλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε; Ενεργοποίηση των υποστηρικτών σας. Ακριβώς επειδή κάποιος απολαμβάνει ή κατανοεί το παιχνίδι, δεν σημαίνει ότι το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ για συγκέντρωση χρημάτων στο παρελθόν. Είναι μια νέα περιοχή, και συχνά οι άνθρωποι θα περιμένουν να δουν αν κάτι είναι επιτυχημένο πριν εμπλακούν. Οι Autistica έχουν ένα υπέροχο χαρτοφυλάκιο τυχερών παιχνιδιών τώρα, αλλά ο Jake χρειάστηκε δύο χρόνια σκληρής δουλειάς για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Ξεκινήστε από μικρό και βάλτε στόχο να αυξήσετε τον αριθμό των υποστηρικτών, συμμετεχόντων και δωρητών με κάθε εκδήλωση που πραγματοποιείτε.

Δεν χρειάζεται να έχετε τεράστιο προϋπολογισμό

Ο Τζέικ είναι μια ομάδα, αλλά δεν τον άφησε αυτό να τον εμποδίσει να δημιουργήσει υπέροχες νέες καμπάνιες gaming. Μοιράστηκε τις συμβουλές του για το πώς μπορούν επίσης να ξεκινήσουν φιλανθρωπικές οργανώσεις με περιορισμένο προϋπολογισμό.

Τράβηγμα

Τράβηγμα είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ζωντανής ροής στον κόσμο, που αγαπούν οι παίκτες και όσοι απολαμβάνουν τη ζωντανή συνομιλία κατά τη μετάδοση δραστηριοτήτων. Είναι εντελώς δωρεάν για τη δημιουργία και χρήση ενός καναλιού, καθώς και ενσωμάτωση με το JustGiving. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε μια ροή Twitch που είναι στην επωνυμία και συνδέεται απευθείας με μια Σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων. Το καλύτερο μέρος για το Twitch είναι ότι είναι πραγματικά μια πλατφόρμα για όλους τους τύπους ροής, οπότε αν θέλετε να βυθίσετε τα δάχτυλά σας, μπορείτε να ξεκινήσετε δοκιμάζοντας ένα από τα πιο δημοφιλή είδη τους – Απλά μιλάμε. Η μορφή είναι πολύ παρόμοια με ένα ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο ή παρουσίαση και συχνά το μόνο που χρειάζεστε είναι εσείς και ένας ή δύο καλεσμένοι για μια συζήτηση. Μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να πείτε στους υποστηρικτές περισσότερα για τον σκοπό σας ή να τους διδάξετε νέες δεξιότητες και να ζητήσετε μια δωρεά σε αντάλλαγμα.

«Έχουμε κάνει μερικές ροές στο κανάλι μας στο Twitch Αυτιστικό παιχνίδι. Κάνουμε συζητήσεις σε πάνελ, είμαι εγώ και, για παράδειγμα, μερικά αυτιστικά άτομα από τη βιομηχανία παιχνιδιών μιλάμε για την εμπειρία τους, ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζουν και πώς η έρευνα θα μπορούσε να το αλλάξει αυτό. Κάτω από τα βίντεο του Twitch μπορείτε να προσθέσετε γραφικά και συνδέσμους στους οποίους οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ. Προετοίμασα μια Σελίδα καμπάνιας στο JustGiving, έτσι, ενώ έκανα τη ροή, μπορούσα να κατευθύνω τους ανθρώπους να κάνουν απλώς κλικ παρακάτω για να κάνουν δωρεά.“

Jake Mackey, Gaming Partnerships Manager στο Αυτιστικά

JustGiving Σελίδες καμπάνιας

Το JustGiving προσφέρει πολλές δυνατότητες και εργαλεία προστιθέμενης αξίας που μπορούν να βοηθήσουν στην ενοποίηση του παιχνιδιού και της συγκέντρωσης κεφαλαίων, και ενώ πλατφόρμες όπως το Twitch μπορεί να είναι άγνωστες, το JustGiving είναι μια πλατφόρμα που τόσοι πολλοί έρανοι γνωρίζουν ήδη και αγαπούν.

Σελίδες συγκέντρωσης χρημάτων ομάδας – Εάν οι έρανοι σας θέλουν να διοργανώσουν ένα τουρνουά παιχνιδιών ή να παίξουν ομαδικά, τότε μπορούν να δημιουργήσουν Σελίδες συγκέντρωσης χρημάτων ομάδας που συγκεντρώνουν όλες τις ατομικές τους εράνους. Επιπλέον, εξακολουθούν να συνδέονται με τη Σελίδα της καμπάνιας σας και οι έρανοι μπορούν ακόμη και να ορίσουν έναν αρχηγό ομάδας!

Ζωντανή μετάδοση – Το 2020, επιτρέψαμε σε εσάς και τους υποστηρικτές σας να κάνετε ζωντανή ροή περιεχομένου βίντεο στις Σελίδες συγκέντρωσης χρημάτων στο JustGiving. Μπορείτε να συνδεθείτε σε γνωστές πλατφόρμες ροής, όπως το Twitch, και οποιαδήποτε δραστηριότητα μεταδίδεται απευθείας στη σελίδα JustGiving. Αυτό καθιστά ακόμα πιο εύκολο να ενθαρρύνετε τους φίλους και την οικογένεια να κάνουν δωρεές ενώ παρακολουθούν.

«Το μόνο πράγμα που ξέρω ότι οι streamers λατρεύουν να κάνουν είναι να συγκεντρώνουν χρήματα μαζί. Όταν διοργανώνουμε τις εκδηλώσεις μας, δημιουργούμε επίσης μια Σελίδα καμπάνιας JustGiving με αθροιστή, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να συγκεντρώνουν χρήματα και να αλληλεπιδρούν με τις κοινότητές τους στις δικές τους Σελίδες συγκέντρωσης κεφαλαίων JustGiving, και τα χρήματα που συγκεντρώνουν πηγαίνουν κατευθείαν στο σύνολο της καμπάνιας μας. Είναι πολύ χρήσιμο να το έχουμε αυτό και έχω διαπιστώσει ότι το JustGiving είναι προφανώς μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες στο Ηνωμένο Βασίλειο για συγκέντρωση κεφαλαίων και νομίζω ότι για τις κοινότητες παιχνιδιών και για τις συνεργασίες μας για παιχνίδια, το JustGiving είναι αυτό που έχουν συνηθίσει.»

Jake Mackey, Gaming Partnerships Manager στο Αυτιστικά

Είστε έτοιμοι για περισσότερες συμβουλές gaming από τον Jake και τον JustGiving;

Το πλήρες διαδικτυακό σεμινάριο ήταν μια ωριαία συνομιλία με παιχνίδια και ο Τζέικ μοιράστηκε πολλές χρήσιμες συμβουλές και συμβουλές για φιλανθρωπικές οργανώσεις όλων των μεγεθών. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το να ξεκινήσετε με το gaming (και γιατί όχι!), τότε μπορείτε τώρα παρακολουθήστε το κατά παραγγελία.