5 συμβουλές για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε ένα διαδικτυακό πτυχίο με παιδιά στο σπίτι

3
5 συμβουλές για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε ένα διαδικτυακό πτυχίο με παιδιά στο σπίτι

Η εκμάθηση και η περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας είναι κάτι που πρέπει να στοχεύετε να κάνετε σε κάθε ηλικία και χάρη στη βελτίωση και την ευρεία υιοθέτηση των διαδικτυακών πτυχίων, έχετε περισσότερες επιλογές και ευκαιρίες από ποτέ. Η μάθηση στο σπίτι, ωστόσο, μπορεί να είναι μια πρόκληση – ιδιαίτερα αν ζείτε στο σπίτι με τα παιδιά σας.

5 συμβουλές για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε ένα διαδικτυακό πτυχίο με παιδιά στο σπίτι

Με καριέρα, γονική μέριμνα και καθημερινές ευθύνες και δουλειές μπορεί να νιώθετε ήδη ότι έχετε στο πιάτο σας όσα περισσότερα μπορείτε να αναλάβετε. Αν και είναι σημαντικό να είστε ρεαλιστές με το τι μπορείτε να αναλάβετε, θα εκπλαγείτε με το πώς μερικές απλές στρατηγικές μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε το όνειρό σας να γίνετε επαγγελματίας νοσηλευτής νεογνών, για παράδειγμα, χωρίς να υπερφορτώνετε τον εαυτό σας.

Μπορείτε να είστε ένα εξαιρετικό πρότυπο για τα παιδιά σας. Μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Με τη σωστή υποστήριξη, στρατηγική και προσέγγιση, μπορείτε πραγματικά να τα κάνετε όλα – και μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό.

1. Βεβαιωθείτε ότι το πτυχίο σας είναι ευέλικτο και κατασκευασμένο για την κατάστασή σας

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν πρόκειται να πάρετε ένα διαδικτυακό πτυχίο με παιδιά στο σπίτι είναι ότι δεν σας ταιριάζει κάθε πτυχίο, ακόμα κι αν το πρόγραμμα είναι τέλειο για την καριέρα σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να κάνετε καταλύματα σε ορισμένα σημεία, επειδή δεν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψετε.

Εάν θέλετε να πάρετε πτυχίο νοσηλευτικής, για παράδειγμα, θα περιλαμβάνει πάντα τουλάχιστον κλινική εκπαίδευση και εμπειρία. Αυτό ισχύει για όσους πηγαίνουν για το BSN τους και ακόμη και για όσους ολοκληρώνουν ένα από τα κορυφαία προγράμματα νοσηλευτών νεογνών στη χώρα. Η ποιότητα του διαδικτυακού πτυχίου δεν θα αναιρέσει ποτέ το γεγονός ότι πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να εργαστείτε σε μια κλινική για να ολοκληρώσετε το πρακτικό τμήμα της εκπαίδευσής σας.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τις απαιτήσεις και την υποστήριξη που μπορείτε να περιμένετε προσωπικά. Όχι μόνο θα πρέπει να εξερευνήσετε το φυλλάδιο, αλλά θα πρέπει επίσης να μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή με τον σύμβουλο εισδοχής για να μάθετε πιο άμεσα και να δείτε αν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει εάν έχετε μοναδικές περιστάσεις.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ένα πτυχίο που θα σας βοηθά να πετύχετε και θα έχετε επίσης έναν τεράστιο κατάλογο υπηρεσιών και την υποστήριξη που μπορείτε να περιμένετε από το ίδρυμά σας.

2. Χρησιμοποιήστε τα σωστά εργαλεία

Όταν πρόκειται για την ολοκλήρωση ενός διαδικτυακού πτυχίου στο σπίτι, υπάρχουν πολύ σημαντικά εργαλεία στα οποία θα θέλετε να επενδύσετε. Το πρώτο είναι το Διαδίκτυό σας. Ελέγξτε το Διαδίκτυό σας και αν δεν είναι αρκετά ισχυρό, ήρθε η ώρα είτε για αναβάθμιση είτε ακόμα και για ενίσχυση, ώστε να αποκτήσετε μια ισχυρότερη σύνδεση στο γραφείο ή το υπνοδωμάτιό σας.

Μια δεύτερη οθόνη μπορεί επίσης να είναι απαραίτητη. Με μια δεύτερη οθόνη μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε διαλέξεις ή βίντεο, ή ακόμα και να συγκρίνετε έγγραφα και να γράψετε σημειώσεις ταυτόχρονα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό, από το να έχετε μια δεύτερη οθόνη γραφείου μέχρι να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Airplay εάν ​​έχετε iPad και MacBook.

Το τελευταίο απαραίτητο εργαλείο που θα θέλετε να λάβετε υπόψη όταν προσπαθείτε να ολοκληρώσετε ένα πτυχίο στο σπίτι είναι ακουστικά ακύρωσης θορύβου. Αυτά λειτουργούν για να μπλοκάρουν τον ήχο του περιβάλλοντος, επομένως, αν βρίσκεστε στο γραφείο ή στο δωμάτιό σας και ακούτε μια διάλεξη, δεν θα σηκώσετε τη φασαρία που γίνεται ανάμεσα στα παιδιά σας στον κάτω όροφο.

3. Δημιουργήστε απλούς βασικούς κανόνες

Θα έρθουν στιγμές που θα χρειαστεί να εργαστείτε και να μελετήσετε ήσυχα ακόμα και όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι. Για να διασφαλίσετε ότι ο χρόνος σας τηρείται, πρέπει να το κάνετε Κάντε απλούς βασικούς κανόνες και τηρήστε τους. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, ειδικά για μικρά παιδιά. Για τα μεγαλύτερα παιδιά και τους εφήβους, μια εξαιρετική συμβουλή είναι να τους δώσετε ένα πρόγραμμα. Εάν ξέρουν πότε να περιμένουν από εσάς να δουλέψετε για το πτυχίο σας και να μην σας ενοχλούν, μπορούν να εργαστούν γύρω σας.

Θα χρειαστεί να υπάρξουν επιφυλάξεις για έκτακτες ανάγκες, φυσικά. Εάν έχετε έναν σύντροφο στο σπίτι, τότε ο απλός κανόνας μπορεί να είναι ότι όλα τα επείγοντα περιστατικά πηγαίνουν στον σύντροφό σας ενώ εργάζεστε. Εάν το επείγον είναι ότι ο σύντροφός σας έχει υποστεί κάποιο ατύχημα, τότε τα παιδιά σας μπορούν να έρθουν σε εσάς.

4. Εργαστείτε με αγαπημένα πρόσωπα

Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Εάν έχετε έναν σύντροφο, γονείς ή φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν, ρωτήστε τους. Το να έχετε τους γονείς σας να φροντίζουν τα παιδιά στα δικά τους ενώ εσείς αναθεωρείτε για μια εξέταση μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμο. Το να γνωρίζετε ότι ο σύντροφός σας είναι εκεί για έκτακτες ανάγκες ενώ ακούτε μια διάλεξη μόνοι σας μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να εστιάσετε στο πτυχίο σας.

5. Μάθετε πότε να συνεργάζεστε με τα παιδιά σας και πότε να επικεντρώνεστε στη μελέτη μόνοι σας

Ξέρεις καλύτερα την οικογένειά σου. Εάν ο χρόνος των «σπίτι» είναι δυνατός, θορυβώδης και αποσπά πολύ την προσοχή, τότε πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να εστιάσετε μόνοι σας στο πτυχίο σας. Εάν δεσμεύεστε για το πτυχίο σας με πλήρη απασχόληση και τα παιδιά σας πηγαίνουν στο σχολείο για όλη την ημέρα, τότε αυτή η περίοδος είναι που θα θέλετε να εστιάσετε στο πτυχίο σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναθεωρήσετε τις σημειώσεις σας ή ακόμα και να τις ξαναγράψετε έτσι ώστε να είναι σαφείς, συνοπτικές και όσο το δυνατόν πιο χρήσιμες όταν είναι ώρα να καθίσουν όλοι και να κάνουν τη συλλογική τους εργασία.

Όταν εργάζεστε μαζί για την εργασία ή το πτυχίο σας, ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε όλοι παραγωγικοί είναι να προγραμματίζετε διαλείμματα. Το πρόγραμμα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Όταν εσείς και τα παιδιά σας είστε στο διάλειμμά σας, ωστόσο, πρέπει να κάνετε περισσότερα από το να κοιτάτε μόνο το τηλέφωνό σας ή να κάθεστε μπροστά στην τηλεόραση. Πηγαίνετε να φτιάξετε μαζί ένα σνακ, πηγαίνετε στο πάρκο να παίξετε ή βγείτε για παγωτό. Με ξεσπώντας και κάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό (και ανεφοδιάζοντας ταυτόχρονα) μπορείτε να δεθείτε και να ανανεωθείτε ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε και να κάνετε τα πάντα.

Schreibe einen Kommentar