5 σελίδες JustGiving για Ουκρανούς που θα αποκαταστήσουν την πίστη σας στην ανθρωπότητα 💙 🇺🇦

5 σελίδες JustGiving για Ουκρανούς που θα αποκαταστήσουν την πίστη σας στην ανθρωπότητα 💙 🇺🇦

März 4, 2022 0 Von admin

Αν νιώθετε βαριά με το βάρος των ειδήσεων από την Ουκρανία αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να ξέρετε ότι ακόμη και μέσα σε τέτοιο μίσος και καταστροφή, συμβαίνουν τόσες πολλές πράξεις αγάπης και καλοσύνης.

Είτε ο οργανισμός σας εργάζεται είτε όχι για να υποστηρίξει τον λαό της Ουκρανίας, τα νέα μας έχουν χτυπήσει όλους σκληρά. Σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μερικές θετικές ιστορίες από την κοινότητά μας για να σας υπενθυμίσουμε τη δύναμη της συγκέντρωσης κεφαλαίων και τον εκπληκτικό αντίκτυπο που έχει.

Όταν οι άνθρωποι που νοιάζονται συνδέονται με φιλανθρωπικά ιδρύματα που κάνουν τη διαφορά, συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Έτσι, αν έχετε λίγα λεπτά για τον εαυτό σας σήμερα, πάρτε μια κούπα τσάι και διαβάστε αυτές τις πέντε εμπνευσμένες ιστορίες συγκέντρωσης χρημάτων.

1. Μαγειρέψτε για την Ουκρανία

Η σελίδα συγκέντρωσης κεφαλαίων για τη Unicef ​​UK έχει συγκεντρώσει σχεδόν 54.000 £ από τις 21:30 στις 03/03/2022.

Το #CookForUkraine ξεκίνησε ως μια ιδέα μεταξύ φίλων με κοινή αγάπη για το φαγητό και επιθυμία να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη. Δεν ήξεραν ότι θα γινόταν viral καμπάνια μέσα σε λίγες ώρες. Έχουν εμπνεύσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δείξουν αλληλεγγύη μαγειρεύοντας πιάτα εμπνευσμένα από την Ουκρανία και δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η απίστευτη ιδέα συγκέντρωσης κεφαλαίων αυξάνει την ευαισθητοποίηση για την τρέχουσα ανθρωπιστική κρίση της Ουκρανίας, συγκεντρώνοντας ταυτόχρονα ζωτικά κεφάλαια για τη UNICEF στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπάρχουν πάνω από 1.500 δημοσιεύσεις που χρησιμοποιούν το hashtag μόνο στο Instagram.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα εδώ.

2. Το Drum-a-thon του Sam

Το Σάββατο 5 Μαρτίου, ο 9χρονος Σαμ θα μεταδώσει ζωντανά το δικό του drum-a-thon, για να συγκεντρώσει χρήματα για την Έκκληση για την Κρίση στην Ουκρανία του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού.


«Θα κάτσω στο δωμάτιό μου στο σκαμπό μου να χτυπάω για τρεις ώρες. Εάν μπορείτε να δωρίσετε, σκεφτείτε να το κάνετε αυτό, θα βοηθήσει πραγματικά εμάς και τον κόσμο».

— Σαμ, 9

Το να έχεις αντοχές στο τύμπανο για τρεις συνεχόμενες ώρες δεν είναι καθόλου κακό. Μέχρι στιγμής, ο Sam έχει συγκεντρώσει 2.561 £ για την Έκκληση για την Κρίση του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού – Ουκρανίας. Ας ελπίσουμε ότι οι γείτονές του έχουν ωτοασπίδες! Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Sam εδώ.

3. Μικρή επιχείρησηes για την Ουκρανία

Μια ομάδα μικρών επιχειρήσεων έχουν κάνει τα δυνατά τους για να βοηθήσουν τον λαό της Ουκρανίας. Μόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο, συγκέντρωσαν πάνω από £4500 για τον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό δίνοντας το 10% των εισπράξεων τους.

Τώρα, διοργανώνουν μια κλήρωση, με δεκάδες δώρα να δωρίζονται από μικρές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα τους εδώ.

4. Συλλογή Noah’s Football Cone

«Έβλεπα τον μεγάλο μου αδερφό να παίζει ποδόσφαιρο για την ομάδα του την Κυριακή και παρατήρησα ότι μερικοί κώνοι προπόνησης ήταν κίτρινοι και μπλε, όπως ακριβώς η σημαία της Ουκρανίας. Αποφάσισα να γυρίσω τους κώνους και να τους χρησιμοποιήσω για να μαζέψω χρήματα από τους θεατές για να τα δώσω στον λαό της Ουκρανίας».

— Νώε, 7


Μέσω ενός συνδυασμού εκτός σύνδεσης και διαδικτυακής συγκέντρωσης χρημάτων, ο Noah συγκέντρωσε πάνω από 2.500 £ για το Save The Children. Μια μικρή πράξη καλοσύνης σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, έχει μετατραπεί σε μια απίστευτη εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για να βοηθηθούν τα παιδιά της Ουκρανίας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Noah εδώ.

5. Έξω το στρατόπεδο του Isla

Η 10χρονη Isla μοιράζεται το ίδιο πάθος να βοηθά τα παιδιά και τις οικογένειες στην Ουκρανία. Με τόσες πολλές οικογένειες να έχουν εκτοπιστεί, σκέφτηκε ότι ο ύπνος σε μια σκηνή στον κήπο της για μια εβδομάδα θα ήταν μια κατάλληλη πρόκληση δεδομένων των κακουχιών που αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν άλλα παιδιά. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 1.000 λίρες. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Isla εδώ.

Έχουμε παρουσιάσει όλες αυτές τις ιστορίες στη σελίδα προορισμού „Πώς να βοηθήσετε“., που δημιουργήθηκε ειδικά για να βοηθήσει τους ανθρώπους να σημαδεύουν σε φιλανθρωπικές εκστρατείες και σελίδες συγκέντρωσης κεφαλαίων. Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι αισθάνονται αβοήθητοι αυτήν τη στιγμή, οπότε ελπίζουμε ότι αυτό τους βοηθά να συνειδητοποιήσουν πόσο ζωτικής σημασίας είναι οι φιλανθρωπικές δωρεές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Εργαλεία για φιλανθρωπικές οργανώσεις που παρέχουν ανακούφιση στην Ουκρανία

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις λύσεις μας και συγκεντρώστε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα με:

Ενθαρρύνετε τους υποστηρικτές σας να δημιουργήσουν τη δική τους σελίδα JustGiving

Έχετε δει παραπάνω πόσο μεγάλο αντίκτυπο μπορούν να έχουν οι έρανοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το να διευκολύνετε τη συγκέντρωση χρημάτων για τη φιλανθρωπία σας είναι το κλειδί. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό:

  1. Στείλτε email στους υποστηρικτές σας με σαφείς οδηγίες για το πώς να ρυθμίσετε τη σελίδα JustGiving. Έχουμε πολλές συμβουλές και υποστήριξη για τους εράνους σας εδώ. Καθησυχάστε τους για το πόσο εύκολο είναι και υπενθυμίστε τους ότι θα σας στείλουμε τα χρήματα που συγκεντρώνουν αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να σηκώσουν το δάχτυλό τους.

2. Δημιουργία ένα σαφές CTA (παρότρυνση για δράση) στον ιστότοπό σαςόπως „Έναρξη συγκέντρωσης χρημάτων“ ή „Ξεκινήστε μια σελίδα JustGiving“ Ακολουθεί ένα παράδειγμα από Βοήθεια για τον ιστότοπο Heroes:

Έναρξη επείγουσας εκστρατείας

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του πλήθους και φέρτε τους ανθρώπους κοντά σε έναν κεντρικό κόμβο για τους υποστηρικτές και τους εράνους σας με τη δική σας σελίδα καμπάνιας. Εδώ είναι ένα παράδειγμα για το πώς το Βρετανικός Ερυθρός Σταυρός έχουν χρησιμοποιήσει μια σελίδα καμπάνιας για να δημιουργήσουν επείγοντα στοιχεία και να συγκεντρώσουν πάνω από 900.000 £:

Εξερευνώντας το Giving Checkout

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να δέχεστε γρήγορα διαδικτυακές δωρεές αυτήν τη στιγμή.

Με το Giving Checkout, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν απλό σύνδεσμο ή να χρησιμοποιήσετε το έτοιμο κουμπί δωρεάς για να εμφανιστεί στον ιστότοπό σας, στα email ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατευθύνοντας τους δωρητές να δώσουν στη φιλανθρωπία σας.

Μπορείτε ακόμη να κατεβάσετε έναν κωδικό QR για να τον προσθέσετε στο άμεσο ταχυδρομείο, τα πακέτα συγκέντρωσης κεφαλαίων και τους κάδους συλλογής, ώστε οι δωρητές σας να μπορούν να σαρώσουν και να δωρίσουν.

Οι δωρεές στο Checkout έχουν 0% χρεώσεις επεξεργασίας καρτών, επομένως το 100% κάθε δωρεάς πηγαίνει απευθείας για να βοηθήσει τη φιλανθρωπία σας να υποστηρίξει τους ανθρώπους στην Ουκρανία. Μάθετε περισσότερα για το Giving Checkout.