10 Εμπνευσμένα Βιογραφικά Infographic |  Σέρπα καριέρας

10 Εμπνευσμένα Βιογραφικά Infographic | Σέρπα καριέρας

Oktober 21, 2022 0 Von admin

Εδώ είναι δέκα εμπνευσμένα βιογραφικά infographic για να κάνετε τους δημιουργικούς σας χυμούς να ρέουν!

10 εμπνευσμένα βιογραφικά infographic

Είναι δελεαστικό, αλλά μην χρησιμοποιείτε βιογραφικό σημείωμα για να υποβάλετε αίτηση για δουλειά… ακόμα.

ΔΕΝ μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για εργασία μέσω ενός διαδικτυακού πίνακα εργασιών ή ενός συστήματος παρακολούθησης αιτούντων με βιογραφικό σημείωμα.

Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που μπορείτε και πρέπει να χρησιμοποιήσετε το βιογραφικό σας infographic.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα βιογραφικά Infographic

Αντίθετα, δημοσιεύστε το στο προφίλ σας στο LinkedIn, μοιραστείτε το στο Facebook και χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια μιας ενημερωτικής συνάντησης. Ακόμα καλύτερα, βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο να το παραδώσετε στα χέρια κάποιου που θα θέλατε να σας προσλάβει.

Ενώ περισσότεροι άνθρωποι δοκιμάζουν τα νερά του βιογραφικού infographic, το βιογραφικό σας infographic θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα και όχι ως αντικατάσταση.

Χρησιμοποιήστε ένα βιογραφικό σημείωμα αν θέλετε:

  • Τραβήξτε την προσοχή
  • Ξεχωρίστε από το πακέτο
  • Απλοποιήστε την εργασιακή εμπειρία
  • Δοκιμάστε κάτι πιο δημιουργικό

Για περισσότερες οδηγίες σχετικά με το πότε και πώς να χρησιμοποιείτε το βιογραφικό σας infographic, διαβάστε αυτό το Ο σωστός τρόπος χρήσης του βιογραφικού σας γραφήματος.

10 ΕΜΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Βιογραφικό πίνακα Adam Crahen

Θα παρατηρήσετε ότι η οπτικοποίηση δεδομένων είναι μια δημοφιλής δεξιότητα και ποιος καλύτερος τρόπος για να αναδείξετε τις δεξιότητές σας από το να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε το βιογραφικό σας infographic στο Tableau Public.

Μαθητές-βιογραφικό- Visme

Ken PH ikendesign deviantart

Βιογραφικό γραφήματος Anny Truong

Jeanine Gleaves

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας άλλος τομέας στον οποίο προσλαμβάνουν οι εταιρείες. Η εμφάνιση οπτικής δημιουργικότητας είναι μία από τις πολλές δεξιότητες που χρειάζονται οι διαχειριστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Γκρεγκ Σουάν

Yvonne Kai

Περισσότερες εμπνευσμένες ιδέες

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα οφέλη του SlideShare εδώ)

Ψάχνετε για περισσότερα παραδείγματα;

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στον πίνακα μου στο Pinterest „Infographic και Visual βιογραφικά” Φροντίστε να ελέγξετε έξω Το συμβούλιο του Randy Krum ναο.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα βιογραφικό Infographic

Σχεδόν ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει. Υπάρχουν ορισμένοι κλάδοι και επαγγέλματα που τείνουν να καλωσορίζουν αυτά τα δημιουργικά έγγραφα περισσότερο από άλλα. Μπορείτε να δείτε ποιοι είναι αυτοί εδώ.

Θα βρείτε περισσότερα παραδείγματα, ιστορίες και βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία και την κοινή χρήση infographic και οπτικών βιογραφικών. Παραγγείλετε το αντίγραφό σας Το Βιογραφικό Infographic στο Amazon σήμερα!

Το Βιογραφικό Infographic