1-800 Επαφές Ανακοινώνει Νέα Εταιρεία Επικεντρωμένη στην Τεχνολογία B2B Vision

1-800 Επαφές Ανακοινώνει Νέα Εταιρεία Επικεντρωμένη στην Τεχνολογία B2B Vision

Januar 27, 2022 0 Von admin

1-800 Επαφές ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συγχώνευσης τεσσάρων επιχειρηματικών μονάδων για τη δημιουργία μιας νέας αδελφής εταιρείας που επικεντρώνεται στην παροχή τεχνολογίας και υπηρεσιών σε τρίτους στον χώρο του οράματος. Αυτή η νέα εταιρεία κάνει rebranding με το όνομα Σελήνη.

Το Luna είναι ο συνδυασμός των Premium Vision, Ditto, 6over6 και ExpressExam. Η Premium Vision ήταν μια αδελφή εταιρεία με 1-800 Επαφές που παρείχε υπηρεσίες εκπλήρωσης φακών επαφής και μια πλατφόρμα ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου σε άλλους εμπόρους λιανικής οπτικών. Το 2021, 1-800 Επαφές ανακοίνωσαν το απόκτηση της Ditto, της κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας εικονικής δοκιμής γυαλιών, και μοιράστηκαν την πρόθεσή τους να συνδυάσουν το Ditto με 6πάνω 6, τον οποίο απέκτησαν το 2019. Το 6over6 δημιούργησε την πρώτη στον κόσμο εφαρμογή υποκειμενικής διάθλασης για κινητές συσκευές ιατρικής ποιότητας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να λαμβάνουν μια νέα συνταγή χρησιμοποιώντας μόνο ένα smartphone. Το ExpressExam ήταν η πλατφόρμα ανανέωσης συνταγών τηλευγείας της Contact 1-800, η ​​οποία ξεκινά για να ενταχθεί στη Luna.

«Πάντα επικεντρωνόμασταν στο να κάνουμε τη διόρθωση της όρασης απλή και οικονομικά προσιτή. Για να διευρύνουμε την απήχησή μας, ξέραμε ότι θα έπρεπε να επεκτείνουμε τις συνεργασίες μας με άλλους λιανοπωλητές και γιατρούς», δήλωσε ο John Graham, Διευθύνων Σύμβουλος της 1-800-Contacts.

Το Luna σημαίνει φεγγάρι στα λατινικά και μιλάει στο φεγγαρόφωτο τους με ποιοτική, προσιτή, προσιτή όραση για όλους. Η εταιρεία προσφέρει 20 ολοκληρωμένες τεχνολογίες και υπηρεσίες – που κυμαίνονται από πλατφόρμες τηλευγείας για νέα και ανανεωτικά γυαλιά και συνταγές επαφών, εικονική δοκιμή γυαλιών, ψηφιακό εργαλείο απόστασης κόρης, γυαλιά και εκπλήρωση επαφών και πολλά άλλα. Αυτό βοηθά τους λιανοπωλητές γυαλιών, τις επωνυμίες και τους γιατρούς να εκσυγχρονίσουν την εμπειρία των πελατών τους τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα καταστήματα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συγκεντρώνουμε τις συμπληρωματικές δυνατότητες των Ditto, 6over6, Premium Vision και ExpressExam για να δημιουργήσουμε την επιχείρηση Luna. Αυτή η σουίτα προϊόντων είναι απαράμιλλη στον κλάδο και δημιουργεί λύσεις με το κλειδί στο χέρι που διευκολύνουν τους πελάτες μας να εκτελέσουν με επιτυχία τον ψηφιακό μετασχηματισμό που θα τους δημιουργήσει για μελλοντική επιτυχία», πρόσθεσε η Kellen Fowler, Πρόεδρος της Luna.

Luna από τους αριθμούς

  • 130 εργαζόμενοι με κόμβους στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ
  • 75 εκατομμύρια+ ετήσιοι χρήστες (και αυξάνεται γρήγορα)
  • 32 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και ένας αυξανόμενος αριθμός πιστοποιήσεων
  • 65 χώρες με πελάτες Luna

Προσομοίωση ιστότοπου Luna Brand

Σχετικά με τη Λούνα

ΣελήνηΗ αποστολή του είναι ποιοτικό, προσιτό, προσιτό όραμα για όλους. Το κάνουν πραγματικότητα, συνεργαζόμενοι με κορυφαίους εμπόρους γυαλιών, επωνυμίες και γιατρούς σε όλο τον κόσμο και προσφέροντάς τους μια μοναδική, ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογίας και υπηρεσιών. Στόχος της Luna είναι να βοηθήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ώστε να κάνει τη διαδικασία αγοράς γυαλιών και φακών επαφής απλή και εξαιρετική στο διαδίκτυο και στα καταστήματα. Συνεργάζονται επίσης με μερικές καταπληκτικές κοινωνικές επιχειρήσεις για να φέρουν λύσεις στα 2,5 δισεκατομμύρια άτομα παγκοσμίως που χρειάζονται γυαλιά και δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Γυαλιά TC Charton - Made To Fit