Το Wadokai Mino (Επαρχία Γκίφου) είναι το „Εξερεύνηση Μενού Εξάσκησης για Ισχυρά Ντότζο Επεκταμένη Έκδοση“ που κυκλοφόρησε στις 23 Μαρτίου (τεύχος Μαΐου).  | JKFan NEWS International (Κόσμος Καράτε)

Το Wadokai Mino (Επαρχία Γκίφου) είναι το „Εξερεύνηση Μενού Εξάσκησης για Ισχυρά Ντότζο Επεκταμένη Έκδοση“ που κυκλοφόρησε στις 23 Μαρτίου (τεύχος Μαΐου). | JKFan NEWS International (Κόσμος Καράτε)

März 17, 2023 0 Von admin
Θέματα

Το „Exploring the praktikë μενού του powerhouse dojo“ είναι μια δημοφιλής σειρά. Σε απάντηση του αιτήματος ενός αναγνώστη, „Θέλω να μάθω τι είδους εκπαίδευση κάνουν τα ντότζο των ηλεκτρικών σωμάτων“, αυτή η σειρά θα εμφανιστεί σε περίπου 30 dojo που ονομάζονται powerhouses σε εθνικό επίπεδο σε λιγότερο από τρία χρόνια από το τεύχος Ιουλίου 2020. Ήμουν.

Αυτή η σειρά ειδικών χαρακτηριστικών θα τελειώσει με δύο ακόμη dojo.
Αυτό το τεύχος είναι το Wadokai Mino στην επαρχία Gifu. Το Wadokai Mino δραστηριοποιείται σε συνολικά 6 τοποθεσίες σε Aikawa, Nagamori, Unuma, Minokamo και Yamagata, εκτός από το κύριο dojo στη Mino City.

«Στο Aikawa Dojo, το οποίο ιδρύθηκε το 2013, διδάσκουμε παιδιά που μπορούν φυσικά να χαιρετήσουν και να ανταποκριθούν σε βασικές εθιμοτυπίες στην κοινωνική ζωή, όπως η επαφή με τα μάτια και το να ακούνε τι λένε και να φορούν σωστά τα παπούτσια τους. Και εμείς Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε τόσο στη βασική όσο και στην πρακτική εξάσκηση. Κάνοντας αυτό, θα αποκτήσουμε συγκέντρωση και υπομονή, θα μάθουμε να κάνουμε προσπάθεια, θα έχουμε δυνατό μυαλό και δεν θα εκφοβίζουμε ή θα δεχόμαστε εκφοβισμό. Επιπλέον, θέλουμε οι μαθητές μας να έχουμε ανταγωνιστικό πνεύμα, επομένως εξασκούμαστε αυστηρά», λέει ο Soukou Yamaguchi, εκπρόσωπος του Aikawa Dojo.

Από πλευράς ανταγωνισμού, έχουμε δημιουργήσει μια ειδική τάξη AS στην οποία επιτρέπεται να συμμετέχουν μόνο μαθητές που έχουν ολοκληρώσει αυστηρές εξετάσεις σε τάξεις με στόχο να διαγωνιστούν σε όλη τη χώρα και τον κόσμο.Οι νικητές του διαγωνισμού είναι πολλοί.
Το 2019 και το 2020, δύο DVD, τα „THE Wadokai Mino“ και „THE Wadokai Mino 2“ κυκλοφόρησαν από τη Shosha και είναι ακόμα διαθέσιμα σήμερα.Τώρα σε Έκπτωσηείναι.

Αυτή τη φορά, θα ήθελα να παρουσιάσω την ουσία των ασκήσεων που κάνω συνήθως με τον κ. Soko Yamaguchi, ειδικά την ουσία του τρόπου δημιουργίας ενός μενού καθημερινής πρακτικής για τους αναγνώστες, όπως η ενίσχυση της αντίδρασης και της δύναμης απόκρισης στο kumite. το.

Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις 23 Μαρτίου.Έκδοση Μαΐουθα δημοσιευθεί σε Παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι.

Επόμενη σελίδα: Φωτογραφία του „Exploring the Practice Menu of Powerful Dojo – Enlarged Version“

JKFan NEWS International (Κόσμος Καράτε)