Το Duke Energy Florida εξουσιοδοτεί το πρώτο από τα 10 κοινοτικά ηλιακά έργα

5
Το Duke Energy Florida εξουσιοδοτεί το πρώτο από τα 10 κοινοτικά ηλιακά έργα

Duke Energy ολοκλήρωσε την πρώτη κοινοτική εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας στην κομητεία Hardee της Φλόριντα, στην προσπάθειά της να διαθέσει περισσότερη ηλιακή ενέργεια για όλους τους πελάτες στη Φλόριντα. Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Fort Green είναι η πρώτη από τις 10 εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας, συνολικής ισχύος 750 MW, που αποτελούν μέρος του νέου κοινοτικού ηλιακού προγράμματος Clean Energy Connection της εταιρείας.

Μέσω του προγράμματος, οι πελάτες της Duke Energy Florida μπορούν να εγγραφούν στην ηλιακή ενέργεια και να κερδίσουν πιστώσεις για τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν ή να συντηρήσουν τον δικό τους εξοπλισμό.

«Η μεταφορά καθαρότερων πόρων στο δίκτυο είναι σημαντική για τους πελάτες και την εταιρεία μας», λέει η Melissa Seixas, πρόεδρος της πολιτείας Duke Energy Florida. «Με την εγγραφή στο πρόγραμμα Clean Energy Connection και με την υποστήριξη ηλιακών τοποθεσιών όπως αυτή, οι πελάτες μας εντάσσονται σε μια κοινότητα που συμβάλλει στην προώθηση της Φλόριντα σε ένα καθαρότερο ενεργειακό μέλλον».

Η εγκατάσταση των 74,9 MW κατασκευάστηκε σε περίπου 500 στρέμματα γης εξόρυξης που επαναχρησιμοποιήθηκε στην κομητεία Hardee, Φλόριντα. Το έργο αποτελείται από σχεδόν 265.000 ηλιακούς συλλέκτες, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ραφιών σταθερής κλίσης που θα παράγει αρκετή ενέργεια χωρίς άνθρακα για να τροφοδοτήσει αποτελεσματικά περισσότερα από 23.000 κατοικίες μεσαίου μεγέθους στην αιχμή της παραγωγής.

Ο δεύτερος ιστότοπος Clean Energy Connection, το Bay Trail Renewable Energy Center στην κομητεία Citrus, αναμένεται να αρχίσει να υποστηρίζει τις συνδρομές Clean Energy Connection αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα Clean Energy Connection, το οποίο ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022, επιτρέπει στους πελάτες να εγγραφούν σε μπλοκ ηλιακής ενέργειας kW από το χαρτοφυλάκιο ηλιακών Clean Energy Connection της εταιρείας. Η μηνιαία συνδρομή θα βοηθήσει στην πληρωμή του κόστους κατασκευής και λειτουργίας των ηλιακών σταθμών και προστίθεται άνετα στον κανονικό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος του πελάτη.

Το πρόγραμμα προβλέπει 26 MW για πελάτες που πληρούν τα κριτήρια εισοδήματος που συμμετέχουν σε προγράμματα κρατικών επιδοτήσεων ή στο πρόγραμμα ενεργειακής απόδοσης χαμηλού εισοδήματος της Duke Energy, Neighborhood Energy Saver.

Schreibe einen Kommentar