Τι είναι το Clearing; | Ιστολόγιο INTO Study

3
Τι είναι το Clearing;  |  Ιστολόγιο INTO Study

Τι είναι το Clearing;

Και λοιπόν είναι Ξέφωτο?

Με τα αποτελέσματα των επιπέδων Α να δημοσιεύονται τον Αύγουστο κάθε έτους, το Clearing είναι μια φανταστική ευκαιρία για να εξασφαλίσετε μια θέση σε άλλο μάθημα, εάν δεν λάβατε τους βαθμούς που απαιτούνται για την πρώτη σας επιλογή. και είναι ο τρόπος με τον οποίο τα πανεπιστήμια γεμίζουν τις θέσεις που έχουν ακόμα διαθέσιμες.

Στην INTO είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα και να κάνουμε τη διαδικασία εκκαθάρισης όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Εάν θέλετε να κάνετε αίτηση μέσω Εκκαθάρισης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ ή καλέστε τη φιλική μας ομάδα στο +44 (0) 1273 876040.

Μιλάμε Αγγλικά, Αραβικά, Μανδαρινικά, Καντονέζικα, Ρώσικα, Βιετναμέζικα, Γαλλικά, Πολωνικά και Φαρσί!

Τι ξεκαθαρίζει

Πάνω από 64.300 φοιτητές βρήκαν μια θέση στο πανεπιστήμιο μέσω του Clearing το 2015, σύμφωνα με το UCAS. Εφόσον υποβάλατε αίτηση για τις πρώτες σας επιλογές πριν από την καταληκτική ημερομηνία τον Ιούνιο, θα μπορούσατε και εσείς να χρησιμοποιήσετε το Clearing όπου παρατίθενται φανταστικά πτυχία σε κορυφαία πανεπιστήμια.

Πότε είναι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκκαθάρισης;

Ακόμα καλύτερα; Η προθεσμία για την προσθήκη επιλογών εκκαθάρισης δεν είναι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, επομένως θα έχετε αρκετό χρόνο για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Ωστόσο, μην μένεις πολύ, καθώς οι θέσεις καλύπτονται με σειρά προτεραιότητας και τα δημοφιλή μαθήματα συμπληρώνονται συχνά μέσα στην πρώτη εβδομάδα μετά την ημέρα των αποτελεσμάτων.

Πού αναφέρονται τα μαθήματα εκκαθάρισης;

Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο του UCAS ή μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπο των Πανεπιστημίων για να δείτε τι προσφέρουν. Μην ντρέπεστε να τους τηλεφωνήσετε κι εσείς, για να επιταχύνετε τη διαδικασία.

Τι είναι το Clearing

Πώς μπορώ να κάνω αίτηση μέσω εκκαθάρισης;

Η διαδικασία αίτησης εκκαθάρισης είναι απλή και απλή, αν και λίγο ταραχώδης, με τόσους πολλούς μαθητές να κάνουν αίτηση ταυτόχρονα.

– Μόλις έχετε τα αποτελέσματα επιπέδου Α, χρησιμοποιήστε το UCAS για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για αίτηση μέσω Εκκαθάρισης.

– Εάν είστε, μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε ποια μαθήματα είναι διαθέσιμα, η λίστα ενημερώνεται συνεχώς, γι‘ αυτό συνεχίστε να ελέγχετε ξανά.

– Μόλις εντοπίσετε μαθήματα που σας ενδιαφέρουν, τηλεφωνήστε στα πανεπιστήμια μέσω των τηλεφωνικών γραμμών εκκαθάρισης.

Σας ενδιαφέρει πώς μπορεί το Clearing να σας βοηθήσει στην πορεία προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση; Γιατί να μην δείτε την ιστορία της Natacha για το πώς η Clearing τη βοήθησε να μπει στο Πανεπιστήμιο.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο δικό μας YouTube, Facebook, Κελάδημα και Ίνσταγκραμ.

Τι είναι η εκκαθάριση;

Schreibe einen Kommentar