Συμβουλές εξοικονόμησης χρόνου για την πρώτη μέρα του σχολείου από ειδικούς που γνωρίζουν

4
Συμβουλές εξοικονόμησης χρόνου για την πρώτη μέρα του σχολείου από ειδικούς που γνωρίζουν

Αφήστε τα παιδιά να πάρουν μερικές από τις αποφάσεις τους

Όσο περισσότερες αποφάσεις μπορεί να πάρει ένα παιδί μόνο του, τόσο λιγότερες πρέπει να ανησυχούν οι γονείς τα πολυάσχολα πρωινά του σχολείου. Brooke Weiss, MSN, APRN, CPNP από simplewellfamily.com είναι πιστοποιημένος Παιδιατρικός Νοσηλευτής με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην παιδιατρική υγειονομική περίθαλψη. Λέει: «Τα παιδιά μπορούν να ενθαρρύνονται να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις σε οποιονδήποτε τομέα που δεν είναι αδιαπραγμάτευτος. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με τις επιλογές ρούχων, τα βιβλία που διαβάζουν, τα σνακ που τρώνε κ.λπ. Για να ενθαρρύνει το παιδί να κάνει κατάλληλες ή καλές επιλογές, ένας γονέας μπορεί να περιορίσει τις επιλογές σε επιλογές που είναι αποδεκτές».

Συμβουλές εξοικονόμησης χρόνου για την πρώτη μέρα του σχολείου από ειδικούς που γνωρίζουν

Μην φοβάστε να λάβετε βοήθεια

Η βοήθεια μπορεί να έρθει με πολλές μορφές, ακόμη και από μια ηλεκτρονική υπηρεσία. Η Monique Banks και η Ariel Banks Baker είναι οι ιδρυτές της ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ, μια υπηρεσία DIY που επιτρέπει στους γονείς να επιλέξουν ένα προσαρμοσμένο ή προσχεδιασμένο πρόγραμμα πάρτι από περισσότερα από 12 θέματα. Η επιστροφή στο σχολείο είναι μια εποχή που τα πάρτι γενεθλίων ξεκινούν ξανά και το να έχετε έναν οδικό χάρτη με όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε υπέροχα είναι μια τεράστια βοήθεια. BLUEPRINT ένας τρόπος για να βοηθήσετε τους γονείς να οργανωθούν για το πάρτι του παιδιού τους και να βεβαιωθείτε ότι η εκδήλωση είναι πολύ διασκεδαστική για το παιδί γενεθλίων και τον καλεσμένο. Δημιούργησαν την υπηρεσία ως έναν τρόπο να βοηθήσουν τους πολυάσχολους γονείς να παραμείνουν ψύχραιμοι, ήρεμοι και συγκεντρωμένοι όταν σχεδιάζουν το πάρτι γενεθλίων ενός παιδιού. Η Monique και η Ariel έχουν βοηθήσει στον προγραμματισμό πάνω από 3.000 πάρτι, έτσι καταλαβαίνουν πόσο ταραχώδης μπορεί να είναι η ζωή των γονιών!

Γίνετε δημιουργικοί με τις πρωινές οργανωτικές εργασίες

Jada Rasawn, Επαγγελματίας Nanny and Nanny Consultant για το Sittercity, μοιράζεται, «Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μειώσετε το άγχος τα πρωινά είναι να δημιουργήσετε και να εφαρμόσετε μια ρουτίνα. Συνιστώ να προσπαθήσετε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα για να προετοιμαστείτε το προηγούμενο βράδυ. Εάν έχετε χρόνο για μπάνιο το βράδυ, αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να προσθέσετε ρούχα που διαλέγετε το προηγούμενο βράδυ.»

Λέει επίσης, «Είναι σημαντικό να επιτρέπουμε στα παιδιά να έχουν κάποιο είδος ελέγχου και να λένε τι φοράνε. Ωστόσο, εάν το παιδί σας θέλει να διαλέξει ένα κοστούμι για να φορέσει, μπορείτε να δημιουργήσετε επιλογές για αυτό με κάποια όρια. Για παράδειγμα, διαλέξτε πέντε διαφορετικές επιλογές πουκάμισων από τις οποίες μπορούν να διαλέξουν. Μια άλλη διασκεδαστική ιδέα είναι να πάρετε μια κρεμαστή σχάρα παπουτσιών για την ντουλάπα. Εκτυπώστε ετικέτες για MF και σε κάθε τετράγωνο, μπορείτε να τοποθετήσετε μια διαφορετική στολή για κάθε μέρα της εβδομάδας. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά ρούχα με τα παιδιά σας το βράδυ της Κυριακής και να έχετε τα πάντα έτοιμα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αν αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να φορέσουν το ρούχο της Δευτέρας, τότε μπορούν να αλλάξουν το ρούχο με μια άλλη μέρα».

Ορίστε ένα χρονικό όριο που μπορούν να διαχειριστούν τα παιδιά

Η Μέγκαν Σαντιάγκο, Σύμβουλος Κλινικής Ψυχικής Υγείας στην Εκπαίδευση και γονέας δύο παιδιών, προσφέρει αυτές τις συμβουλές για να ετοιμάσει την 5χρονη κόρη της γρηγορότερα το πρωί. «Έφτιαξα στην κόρη μου ένα γράφημα με αυτοκόλλητα επιβράβευσης. Το πρωί, της έβαλα ένα χρονόμετρο 10 λεπτών για να κάνει πράγματα κατάλληλα για την ηλικία. Όταν ολοκληρωθεί η εργασία, η κόρη μου κερδίζει αυτοκόλλητα. Πρέπει να διαλέξει τι κερδίζει για την εβδομάδα αφού κάνει τα 3-4 πράγματα της το πρωί κάθε μέρα για να ετοιμαστεί. Είναι διασκεδαστικό να αγωνίζομαι ενάντια στον χρόνο και μου επιτρέπει να προετοιμάσω τον εαυτό μου και το μικρότερο παιδί μου».

Schreibe einen Kommentar