Συμβουλές για να προσελκύσετε πελάτες στη διαδικτυακή σας επιχείρηση αρτοποιίας αυτή την εορταστική περίοδο

Συμβουλές για να προσελκύσετε πελάτες στη διαδικτυακή σας επιχείρηση αρτοποιίας αυτή την εορταστική περίοδο

März 12, 2023 0 Von admin

Γιατί η εορταστική περίοδος παίζει ζωτικό ρόλο στο διαδικτυακό αρτοποιείο;

Οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν υπερβολικές δαπάνες κατά τη διάρκεια των γιορτών. Σε ορισμένες γιορτές θεωρείται καλή τύχη να αποκτήσεις κάτι καινούργιο. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, από τα τρόφιμα μέχρι τα κοσμήματα, οι άνθρωποι θέλουν να κλείσουν θετικά τη χρονιά και δεν διστάζουν να ξοδέψουν χρήματα σε αντικείμενα που ήθελαν να αποκτήσουν όλο το χρόνο. Οι πωλήσεις ψησίματος εκτοξεύονται από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο.

Οι πελάτες είναι πρόθυμοι να επωφεληθούν από τις πολυάριθμες ευκαιρίες αποταμίευσης, είτε από εμπόρους λιανικής που προσφέρουν βαθιές αποσβέσεις είτε από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που παρέχουν χαμηλότερα επιτόκια. Με τον πελάτη να θέλει να ξοδέψει περισσότερα, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να τους προσελκύσουν προς τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους.

Πολλοί άνθρωποι σήμερα εξακολουθούν να αποφεύγουν την αλληλεπίδραση με άλλους, επομένως οι επιχειρήσεις αρτοποιίας στο Διαδίκτυο μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά παράδοσης και παραλαβής αρτοσκευασμάτων.

Ως άλλη μια εξαιρετική επιλογή για την αποφυγή της προσωπικής επαφής και τη διατήρηση της κοινωνικής απόστασης, συνιστάται η παράδοση. Οι πελάτες δεν χρειάζεται καν να πάρουν τηλέφωνο ή να αφήσουν την άνεση του σπιτιού τους για να δώσουν μια παραγγελία. Όταν οι καταναλωτές είναι στο φράχτη για το τι να αγοράσουν, η ευκολία της ηλεκτρονικής παραγγελίας και αποδοχής όλων των cookies μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η διαδικτυακή σας επιχείρηση αρτοποιίας μπορεί να επωφεληθεί από την αυξανόμενη δημοτικότητα των ηλεκτρονικών αγορών.

Βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες δίπλα στο πεζοδρόμιο γνωρίζουν πώς να πάρουν τα ψημένα τους προϊόντα χωρίς λόξυγκα πριν φτάσουν. Δημοσιεύστε το ως αναδυόμενο παράθυρο στον ιστότοπό σας ή μοιραστείτε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διευκολύνετε τη διαδικασία παραλαβής από το κράσπεδο κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι σας.

Τούρτες με προσαρμοσμένα σχέδια

Οι διαδικτυακές επιχειρήσεις αρτοποιίας έχουν διαθέσει πολλά προϊόντα και υπηρεσίες για να καλύψουν τις ποικίλες προτιμήσεις των πελατών. Σε όλο τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι προτιμούν την „διαδικτυακή παράδοση κέικ“ επειδή τους επιτρέπει να προσαρμόσουν την εμπειρία τους. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξετε πόσο νοιάζεστε για κάποιον είναι να του αγοράσετε μια τούρτα με μοναδικό σχεδιασμό ως έκπληξη. Ο καθένας θα πρέπει να επιλέξει το τέλειο σχέδιο κέικ πριν κάνει μια αγορά. Χωρίς να σπάσει τα χρήματα, μια διαδικτυακή επιχείρηση αρτοποιίας θα σας στείλει ένα κέικ κατά παραγγελία στην ώρα του.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών ακριβώς έξω από την μπροστινή σας πόρτα.

Οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές προσφέρουν εκπληκτικές επιλογές για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών. Η κύρια αποστολή των διαδικτυακών αρτοποιείων είναι να παρέχουν κέικ υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Τα καταστήματα αναγνωρίζουν επίσης ότι οι προτιμήσεις και οι απαιτήσεις του πελάτη ποικίλλουν, γι‘ αυτό και προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμες γεύσεις στην ψηφιακή αγορά. Ένα νόστιμο κέικ είναι απαραίτητο, είτε πρόκειται για επέτειο γάμου, είτε για γενέθλια είτε για άλλη γιορτή.

Πώς να προσελκύσετε πελάτες στην επιχείρηση αρτοποιίας σας;

Μια συναρπαστική προσφορά είναι απαραίτητη για την επίτευξη επιχειρηματικής επιτυχίας. Για παράδειγμα, ενώ εργάζονται με υλικά κατώτερης ποιότητας, οι σεφ συχνά σημειώνουν ότι η δημιουργία ενός πιάτου που θα ξεχωρίζει στις αναμνήσεις των ανθρώπων είναι πρόκληση. Τα καλά προϊόντα κάνουν τη διαφορά είτε εργάζεστε σε καφετέριες, αρτοποιεία στο σπίτι ή φούρνους. είναι η πιο κρίσιμη πτυχή που επηρεάζει το πώς αισθάνονται οι πελάτες σας για την υπηρεσία σας. Τα καλά προϊόντα κάνουν τη διαφορά είτε εργάζεστε σε εστιατόρια, αρτοποιεία είτε σε σειρές.

Η επιλογή να αγοράσετε ψωμί που έχει ήδη καταψυχθεί είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Επειδή οι ιδιότητές τους διατηρούνται αναλλοίωτες κατά τη διαδικασία κατάψυξης, οι κατεψυγμένες ζύμες αποτελούν μια αξιόπιστη επένδυση για μια επιχείρηση αυτού του είδους. Επειδή μπορούν να παραγγελθούν και να παραχθούν κατόπιν ζήτησης, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα είναι ευνοϊκά για τον έλεγχο των αποθεμάτων και των εσόδων. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορούν να παραγγελθούν και να παραχθούν όποτε χρειάζονται.

Οι πελάτες μπορούν εύκολα να λάβουν μια μεγάλη ποικιλία από ψητά λιχουδιές, συμπεριλαμβανομένου ψωμιού, χάρη στην άνεση που παρέχουν οι κατεψυγμένες ζύμες αρτοποιίας. Αυτά τα αρτοσκευάσματα ποικίλλουν από αλμυρά αρτοσκευάσματα μέχρι κρουασάν σοκολάτας. Εάν γνωρίζετε ήδη ότι έχετε ένα επιτυχημένο προϊόν, τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να προσελκύσετε πελάτες στην επιχείρησή σας; Σκεφτείτε λίγο τις παρακάτω συστάσεις για να προχωρήσετε πιο ομαλά αυτή τη διαδικασία.

Τρόποι-για-προσέλκυση-πελατών-στο-σου-αρτοποιείο-επιχείρηση

1. Ενισχύστε το άρωμα

Το „αισθητηριακό μάρκετινγκ“ είναι μια μορφή μάρκετινγκ που απευθύνεται στις αισθήσεις των πιθανών πελατών με την ελπίδα να επηρεάσει την επιλογή τους να αγοράσουν ένα προϊόν ή να χρησιμοποιήσουν μια υπηρεσία. Είναι στενά συνυφασμένη με τις ικανότητες της αντίληψης. Το άρωμα είναι μια από τις πιο εύκολα ενισχυμένες αισθήσεις σε μια εμπορική κουζίνα, αρτοποιείο ή φούρνο. Κρατήστε την πόρτα της επιχείρησής σας ανοιχτή όποτε είναι πρακτικό να το κάνετε και μαγειρέψτε κάτι που μυρίζει νόστιμα στο φούρνο, ώστε οι άνθρωποι που περπατούν να παρασυρθούν να μπουν μέσα. Θα μπορούσατε να επιτύχετε αυτόν τον στόχο, για παράδειγμα, ψήνοντας κατεψυγμένα κρουασάν.

2. Προσφέρετε νέα προϊόντα και συνταγές

Το να τραβήξετε την προσοχή των πελατών σας δίνοντάς τους μια γεύση από κάτι νόστιμο μπορεί να είναι χρήσιμο. Πώς ακριβώς καταφέρνει κανείς να πετύχει κάτι τέτοιο; Χρησιμοποιώντας ξένα προϊόντα ή τεχνικές προετοιμασίας που διεγείρουν την περιέργειά τους και τραβούν την προσοχή τους. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι ήταν ποτέ στο παρελθόν να το κάνετε λόγω της ευρείας διαθεσιμότητας δελεαστικών νέων προϊόντων που συνδυάζουν αναγνωρίσιμες γεύσεις με μοναδικές συνθέσεις. Αυτά τα είδη είναι ευρέως διαθέσιμα. Είναι απαραίτητο να καταβάλετε προσπάθειες για να εντοπίσετε εξειδικευμένα είδη, όπως το γεμιστό με τυρί sobrasada ensaimada, το μισό φλάουτο με γέμιση ελιάς, το ψωμί από δημητριακά και το κρουασάν βουτύρου με γέμιση σοκολάτας με φουντούκι. Αυτά τα αντικείμενα δεν είναι εύκολα προσβάσιμα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να συμπεριληφθούν επιλογές χωρίς γλουτένη και δημητριακά ολικής αλέσεως συμβατά με διάφορες δίαιτες.

3. Προσκαλέστε τους να εισέλθουν με ένα αστείο μήνυμα

Πολλά αρτοποιεία και καφετέριες έχουν έναν μαυροπίνακα μπροστά από τις εγκαταστάσεις τους, πάνω στον οποίο είναι γραμμένο ένα σύνθημα ή ένας χαιρετισμός καλωσορίσματος. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που δεν χρειάζονται πολλή προσπάθεια αλλά παράγουν σημαντικά αποτελέσματα. Εάν το μήνυμα είναι καλογραμμένο και συναρπαστικό, οι πεζοί θα έχουν μεγαλύτερη τάση να εισέλθουν στην εγκατάσταση.

4. Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα είναι επαρκώς προετοιμασμένα και στη συνέχεια περιγράψτε τα.

Η ευκολία χρήσης της κατεψυγμένης ζύμης προέρχεται από το φινίρισμα των αντικειμένων που επιθυμείτε αφού τα ξεπαγώσετε και στη συνέχεια τα ψήσετε στο φούρνο. Η Pains au κρέμα σοκολάτας και άλλα αρτοσκευάσματα, όπως κροκάντι, ζάχαρη άχνη ή σοκολάτα, μπορούν να διακοσμηθούν με σιρόπι ζωγραφισμένο στην επιφάνεια. Ωστόσο, αυτό είναι ανεπαρκές. πρέπει επίσης να κοινοποιήσετε το επιδιωκόμενο νόημα. Επειδή συμβαίνει αυτό, ίσως είναι καλό να βάλετε ταμπέλες που είτε υπογραμμίζουν μια συγκεκριμένη πτυχή της κουζίνας είτε προσδιορίζουν τα συστατικά που χρειάζονται για την παρασκευή του πιάτου.

5. Κάντε δωρεάν δείγματα διαθέσιμα

Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για ένα προϊόν και να είναι έτοιμοι να το αγοράσουν συμμετέχοντας σε μια δωρεάν δοκιμή. Μην αφήνετε την ευκαιρία να ψήσετε ένα μοναδικό επιδόρπιο, να το κόψετε και να το αφήσετε στο μητρώο, ώστε οι πελάτες να μπορούν να το δοκιμάσουν καθώς περνούν από κοντά σας χωρίς να το εκμεταλλεύονται. Είναι μια υπέροχη πινελιά που δεν κοστίζει πολλά χρήματα αλλά κάνει εντύπωση στον πελάτη.

6. Αξιοποιήστε σωστά τις διάφορες πλατφόρμες σας μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μερικοί άνθρωποι στη σημερινή εποχή πιστεύουν ότι δεν υπάρχεις αν δεν μπορείς να διατυπώσεις αυτό που κάνεις στους άλλους. Εξαιτίας αυτού, το υλικό που μοιράζεστε στα κανάλια κοινωνικών μέσων που σχετίζονται με την επιχείρησή σας πρέπει να είναι σύμφωνο με αυτές τις αρχές. Αυτό συνεπάγεται την τακτική ενημέρωση τους και, εκτός από τα πράγματα που προσφέρετε, να δίνετε περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τα άτομα που σας ακολουθούν.

7. Δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό Merchandising.

Στο ίδιο πνεύμα όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η εικόνα της μάρκας είναι αρκετά σημαντική. Μπορείτε να σχεδιάσετε προϊόντα που ταιριάζουν σαν γάντι και διατηρούν την αισθητική του εστιατορίου, του αρτοποιείου ή του φούρνου σας. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε. Ένα από αυτά τα στοιχεία είναι μια μοντέρνα τσάντα, γνωστή και ως υφασμάτινη τσάντα με χερούλια που φέρει την αποτύπωση του ονόματος της εταιρείας σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά κοινών προϊόντων, όπως καρβέλια ψωμιού.

8. Ζητήστε από μια χούφτα από τους πελάτες σας να συμμετάσχουν σε σύντομα ερωτηματολόγια.

Μπορεί να είναι τόσο εύκολο όσο να ζητάτε σχόλια για να προσδιορίσετε ποιες πτυχές της εταιρείας σας είναι επιτυχημένες και τι θα μπορούσε να οδηγήσει σε βελτίωση. Μια μέθοδος για τη συλλογή πληροφοριών από επαναλαμβανόμενους πελάτες είναι η διεξαγωγή μιας έρευνας στην οποία ο ερωτώμενος ερωτάται σχετικά με την πιο πρόσφατη αγορά του και τις μεταβλητές που τον κάνουν να επιλέγει επανειλημμένα το ίδιο προϊόν. Θα χαρούν που κατάφεραν να προσφέρουν ένα χέρι και θα αισθανθούν επιπλέον εκτίμηση αν τους ανταμείψετε με ένα δώρο ή αγοράσετε μετά το γεγονός για να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας για τη βοήθειά τους.

9. Να είστε ευφάνταστοι ενώ κάνετε τις προσφορές σας.

Καθ ‚όλη τη διάρκεια του έτους, μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένες περιπτώσεις για να παρέχετε εκπτώσεις που ταιριάζουν μοναδικά στα προϊόντα και τους στόχους σας. Στη ζέστη του καλοκαιριού, η εκτέλεση μιας καμπάνιας με επίκεντρο τον παγωμένο καφέ και ένα σχετικό προϊόν είναι απολύτως λογικό. Ραντεβού όπως το Halloween το φθινόπωρο μπορούν να εμπνεύσουν συζητήσεις για «τρομακτικές» προσφορές, ενώ τα Χριστούγεννα είναι μια φανταστική ευκαιρία για εποχιακές λιχουδιές της αγοράς. Αυτές οι συζητήσεις μπορούν να πυροδοτηθούν από γεγονότα όπως το Halloween. Όσον αφορά τη φαντασία κάποιου, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

10. Είναι απαραίτητο να έχετε μια χαρούμενη και εξωστρεφή συμπεριφορά.

Οι ενέργειες εξυπηρέτησης που οι πελάτες εκτιμούν πάντα περιλαμβάνουν ένα ζεστό χαμόγελο και ρωτώντας για την υγεία και την ευημερία τους. Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας που διαρκεί για λίγο, είναι απαραίτητο να θυμάστε εάν το άλλο άτομο θέλει ή όχι να μιλήσει. Σε κάθε περίπτωση, το να ευχηθούμε στους πελάτες μια χαρούμενη μέρα μετά από μια αγορά μπορεί να επηρεάσει το επίπεδο ευτυχίας που βιώνουν λόγω της συναλλαγής.

Έξι συμβουλές για να προσελκύσετε πελάτες στην επιχείρηση αρτοποιίας σας

Είναι αλήθεια ότι η ικανοποίηση ενός πελάτη εξαρτάται από την ποιότητα του φαγητού που σερβίρεται, αλλά άλλα ζητήματα αφορούν το αν θα επιλέξει ή όχι να δειπνήσει μαζί σας. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις που θα βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες αρτοποιείων να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

  • 1. Αρχικά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα όσα πουλάτε είναι νόστιμα και καινούργια. Εάν ενδιαφέρεστε για την υγεία των πελατών σας, δεν μπορείτε να τους πουλήσετε τρόφιμα δύο ή τριών ημερών. Με αυτόν τον τρόπο, κινδυνεύετε να αποξενώσετε μέρος της πελατείας σας.
  • 2. Ο εσωτερικός σχεδιασμός του αρτοποιείου σας είναι απαραίτητος, ακόμα κι αν είστε μια μικρή επιχείρηση. Κάντε μια προσπάθεια να κάνετε το αρτοποιείο σας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Συμπεριλάβετε χαλαρωτικές επιλογές καθισμάτων, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να επικεντρωθούν στα γεύματά τους.
  • 3. Τρίτον, η παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες είναι ζωτικής σημασίας, ανεξάρτητα από το αν αλληλεπιδράτε μαζί τους πρόσωπο με πρόσωπο, μέσω τηλεφώνου ή μέσω chatbot.
  • 4. Πρέπει να διατηρείτε μια χαρούμενη και ικανοποιημένη πελατεία ανά πάσα στιγμή. Δεν χρειάζεται να υπάρχει χαλάρωση στην υπηρεσία παράδοσης. Το στέλεχος παράδοσης πρέπει να είναι ευγενικό και αξιόπιστο, καθώς πολλοί πελάτες προτιμούν τις παραδόσεις κατ‘ οίκον.
  • 5. Κανείς δεν θέλει το κέικ ή τη ζύμη του να μπαγιάσει πριν προλάβει να το φάει, επομένως η σωστή συσκευασία είναι απαραίτητη τόσο για το φαγητό σε πακέτο όσο και για την παράδοση στο σπίτι.
  • 6. Θα πρέπει να έχετε καλή κοινωνική παρουσία και να προωθείτε τη μικρή σας επιχείρηση χρησιμοποιώντας διαδικτυακές πλατφόρμες.

Μπορείτε να προσθέσετε διάφορα κουπόνια και εκπτώσεις στις πρώτες παραγγελίες για να προσελκύσετε πελάτες. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι έχουν στο μυαλό των πελατών σας είναι να τους ρωτήσετε. Χρησιμοποιήστε ένα σύστημα σχολίων πελατών για να περιηγηθείτε σε όλα τα σχόλια και τις προτάσεις και να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα.

συμπέρασμα

Η ζήτηση από τους αγοραστές αυξάνεται κατά την περίοδο των εορτών. Όλα τα παραπάνω θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις γιορτές και να φέρετε κάποια σοβαρά μετρητά. Ο προγραμματισμός για τη μία σεζόν που έχει μεγαλύτερη σημασία από την άποψη των πωλήσεων και στη συνέχεια η υλοποίηση αυτών των σχεδίων είναι απαραίτητος για την επίτευξη των στόχων πωλήσεων κάποιου. Μια σημαντική άνοδος στα στοιχεία των πωλήσεων θα είναι το κεράσι της εταιρείας στην κορυφή. Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση αρτοποιίας,
RVS Media μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό.

Τις καλύτερες ευχές για την ταραχώδη περίοδο των γιορτών!