Σας παρουσιάζουμε την Laborer & Super Mom Andrea W.

2
Σας παρουσιάζουμε την Laborer & Super Mom Andrea W.

Γνωρίστε τον Αντρέα.

Όταν η Andrea W. επιστρέφει από τη δουλειά, στα δύο αγόρια της αρέσει να της επισημαίνουν ότι είναι «πολύ λασπωμένη». Αυτό συμβαίνει γιατί η Andrea εργάζεται ως εργάτης και θυρωρός μέσω του Workrise. Μια ανύπαντρη μαμά, η Andrea εργαζόταν στο λιανικό εμπόριο σε ένα εμπορικό κέντρο όταν άρχισε να ψάχνει για δουλειά που θα τη βοηθούσε να υποστηρίξει καλύτερα τα αγόρια της—τον 8χρονο Armani και τον 5χρονο Isaiah. «Είναι το κύριο κίνητρό μου», λέει.

Ξεκίνησε το 2017 δουλεύοντας σε μια αποθήκη. Χρειάζονταν κάποιον για να χειριστεί ένα περονοφόρο ανυψωτικό στο εργοτάξιο, έτσι πήρε την πρωτοβουλία και πήρε πιστοποίηση για περονοφόρα ανυψωτικά. Στη συνέχεια, κέρδισε την πιστοποίησή της στις Λειτουργίες Επικίνδυνων Αποβλήτων και την Αντιμετώπιση Έκτακτης Ανάγκης, γνωστή ως HAZWOPER, η οποία της έδωσε τη γνώση να διαχωρίζει με ασφάλεια και να χειρίζεται χημικά.

Λέει ότι το να είναι μία από τις λίγες γυναίκες σε ένα εργοτάξιο δεν την ενόχλησε ποτέ. Στην πραγματικότητα, πιστεύει ότι είναι αστείο όταν οι άντρες συνάδελφοί της τη ρωτούν γιατί δεν επιλέγει να κάνει δουλειά γραφείου.

Schreibe einen Kommentar