Πώς να φάτε με ασφάλεια μια μαγική μπάρα σοκολάτας – Boltonian

Πώς να φάτε με ασφάλεια μια μαγική μπάρα σοκολάτας – Boltonian

Januar 21, 2023 0 Von admin

Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις γιατί θα θέλατε να φάτε μια μαγική σοκολάτα, αλλά είναι επίσης θεμιτό ότι μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνες αν δεν ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε. Επομένως, αν σκέφτεστε να ελπίζετε σε ένα, φροντίστε να τηρείτε αυτές τις συμβουλές για να εγγυηθείτε ότι είστε ασφαλείς.
Συμπυκνωμένο γάλα

Αν τυχαίνει να θέλετε να φτιάξετε ένα απολαυστικό, απλό επιδόρπιο, σκεφτείτε να φτιάξετε Magic Cookie Bars. Είναι ένα από τα πιο εύκολα αλλά πιο εθιστικά λιχουδιές που μπορείτε να δημιουργήσετε. Αυτές οι νόστιμες μπάρες έχουν σχεδιαστεί με κρούστα κράκερ Graham, καρύδα, κομματάκια σοκολάτας και ζαχαρούχο γάλα.

Μπορείτε να εξατομικεύσετε τη μπάρα σας στο στυλ σας προσθέτοντας πολύ περισσότερη σοκολάτα ή προσθέτοντας άλλες καραμέλες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει M&ampM ή bits toffee. Ή μπορείτε να αυξήσετε τα ψιλοκομμένα κουλουράκια.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα κοφτερό μαχαίρι όταν μειώνετε τις ράβδους. Χρησιμοποιήστε μια πετσέτα κουζίνας για να στεγνώσετε το μαχαίρι σας μετά. Μπορεί να υποστηρίξει την κατάψυξη της ράβδου πριν την κόψετε.

Μπορείτε να διατηρήσετε τα Magic Bars σας στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Μπορούν να διαρκέσουν έως και μερικές φορές. Ωστόσο, εάν μένετε σε ένα θερμό τοπικό κλίμα, μπορούν να σωθούν σε θερμοκρασία χώρου.

Αμέσως μετά το ψήσιμο, οι άκρες της ράβδου πρέπει να είναι χρυσοκαφέ. Είναι πιο απλό να χαμηλώσετε αυτές τις ράβδους όταν έχουν κρυώσει πλήρως.
Ψιλοκυβίνη

Αν είχατε ποτέ την απόλαυση να σκοντάφτετε στα «μαγικά μανιτάρια», ίσως να είστε εξοικειωμένοι με τη νόστιμη γεύση και τις έντονες συνέπειές τους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την πιθανότητα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ψιλοκυβίνη μπορεί να είναι επικίνδυνη και μπορεί να μην είναι κατάλληλη για ορισμένους ανθρώπους.

Παρά το γεγονός ότι αυτά τα μανιτάρια έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό για τις φαρμακευτικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες, η ποσότητα της ψιλοκυβίνης σε αυτά δεν αναγνωρίζεται συνήθως. Αυτό μπορεί να τα κάνει απρόβλεπτα και μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες παρενέργειες.

Ο FDA έχει ταξινομήσει την ψιλοκυβίνη ως φάρμακο της Ατζέντας Ι. Δεν είναι πραγματικά παράνομο να επενδύσεις σε αυτά τα μανιτάρια στις ΗΠΑ, αλλά πρέπει να ληφθούν με προειδοποίηση. Μπορούν να έχουν μια ποικιλία συνεπειών, όπως ναυτία, έμετο και παραισθήσεις. Η λήψη τους σε μεγάλες δόσεις μπορεί να αυξήσει τη σοβαρότητα αυτών των επιπτώσεων.

Η ψιλοκυβίνη είναι μια φοβερή ένωση που εντοπίζεται στα μανιτάρια. Παρέχει μια αίσθηση ευφορίας και μπορεί να αλλάξει την αντίληψή σας. Με βάση την πίεση και το ποσό των χρημάτων που καταναλώνονται, η ψυχεδελική εμπειρία μπορεί να προηγηθεί έως και έξι ώρες.
Ψυχεδελική τεχνογνωσία

Αν θέλετε μια μοναδική και αποτελεσματική ψυχεδελική εμπειρία, δοκιμάστε να έχετε μια μπάρα σοκολάτας που είναι εμποτισμένη με ψιλοκυβίνη. Η ψιλοκυβίνη είναι μια ενθεογονική ένωση που βοηθά στο άνοιγμα των απρόσιτων περιοχών του εγκεφάλου και προωθεί έναν βρόχο συνομιλίας μεταξύ των νευρώνων.

Η ψιλοκυβίνη που ανακαλύπτεται στα μανιτάρια μετατρέπεται σε ψιλοκίνη στο ανθρώπινο σώμα, η οποία δημιουργεί μια αλλοιωμένη κατάσταση συνείδησης. Εκτός από το να σας προσφέρει ένα μεγάλο, μπορεί να έχει και θεραπευτικά σπίτια. Αυτό το ψυχεδελικό συστατικό έχει επίσης αποκαλυφθεί ότι βοηθά στην ανακούφιση του στρες και του άγχους και του PTSD.

Παρόλο που μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να νιώσετε πραγματικά τα αποτελέσματα των μανιταριών, είναι εφικτό να έχετε ένα ακραίο ψυχεδελικό ταξίδι μέσα σε μόλις είκοσι λεπτά. Μερικοί άνδρες και γυναίκες αναφέρουν ότι έχουν υψηλότερη ευφορία που διαρκεί έως και 6 ώρες.

Η ένταση της εκδρομής σας μπορεί να αλλάξει δραστικά ανάλογα με τα είδη μανιταριών που καταναλώνετε. Χρησιμοποιώντας μαγικά μανιτάρια Ηνωμένο Βασίλειο σε μια κενή κοιλιά μπορεί να αυξήσει το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, τα ψυχοδραστικά μέρη στα μανιτάρια μπορούν να παράγουν απρόβλεπτα αποτελέσματα.
Αποθήκευση

Όταν αποθηκεύετε μπάρες σοκολάτας Magical, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τις αποθηκεύετε σε ένα αεροστεγές δοχείο και να βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται σε εξαιρετικό σημείο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χαρτί κεριού για να σταματήσετε να κολλάει η σοκολάτα στην περιοχή. Εάν πρόκειται να αποθηκεύσετε τις ράβδους για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως θα θέλατε να τις διατηρήσετε σε ένα γυάλινο δοχείο Snap-Ware για να αποφύγετε τη συσσώρευση συμπυκνωμάτων στο εσωτερικό του δοχείου.

Ως επί το πλείστον, δεν θα χρειαστεί να ψωνίσετε τις μαγικές καραμέλες μανιταριών στην κατάψυξη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να ανθίσει η ζάχαρη στην περιοχή της σοκολάτας, μια μέθοδος που είναι δυσάρεστη. Για να αποφύγετε αυτό, μπορείτε να κάνετε καταπληκτική τη σοκολάτα στο ψυγείο ή μπορείτε να την επιτρέψετε να είναι καταπληκτική από μόνη της σε θερμοκρασία περιοχής.

Μια άλλη δυνατότητα είναι να χωρίσετε τα γλυκά μανιταριών Magical σας σε αντικείμενα, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να ψωνίσετε σε ένα κερωμένο δίσκο για μάφινς ή σε ένα αεροστεγές δοχείο. Αυτή η τεχνική είναι ιδανική για την αποθήκευση μέτριων ποσοτήτων γλυκών μανιταριών.