Πώς να διπλασιάσετε τις δωρεές σας με το Giving Checkout

Πώς να διπλασιάσετε τις δωρεές σας με το Giving Checkout

Mai 17, 2022 0 Von admin

Πέρυσι ξεκινήσαμε Δίνοντας ταμείο με έναν στόχο – να βοηθήσουν τις φιλανθρωπικές οργανώσεις να συγκεντρώσουν περισσότερα χρήματα και με τη σειρά τους, να βεβαιωθούν ότι μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους που αλλάζει τη ζωή. Μπορείτε να εφαρμόσετε το Giving Checkout online, στον ιστότοπό σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλα ψηφιακά κανάλια. Μπορείτε επίσης να το προωθήσετε και εκτός σύνδεσης, με μια διεύθυνση ιστού ή έναν κωδικό QR. Εκτός από τη μη χρέωση τελών επεξεργασίας πληρωμών, σας παρέχει επίσης πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα δωρητών σας.

Γιατί να επιλέξετε Giving Checkout

Η εύκολη στην εφαρμογή φόρμα δωρεάς μας είναι αποδεδειγμένη 4,7 φορές πιο αποτελεσματικό για να κάνετε τους υποστηρικτές σας να δώσουν στον σκοπό σας. Τα έντυπα είναι εξ ολοκλήρου προσαρμόσιμο και μπορεί να σχεδιαστεί για να ταιριάζει στην επωνυμία των φιλανθρωπικών οργανώσεων σας. Α, και το αναφέραμε; Δίνοντας Checkout έχει χωρίς τέλη πλατφόρμας ή κρυφό κόστος.

Πληρώνουμε τα τέλη επεξεργασίας για εσάς, έτσι ώστε 100% κάθε δωρεά μπορεί να βοηθήσει τη φιλανθρωπία σας να συνεχίσει να κάνει καλό. Οι υποστηρικτές σας μπορούν να επιλέξουν να προσθέσουν μια εθελοντική συνεισφορά πάνω από τη δωρεά τους που μας βοηθά να καλύπτουμε αυτές τις χρεώσεις επεξεργασίας και να συνεχίσουμε να καινοτομούμε.

εκατοντάδες των φιλανθρωπικών οργανώσεων πετυχαίνουν καταπληκτικά πράγματα με το Giving Checkout – μεταξύ των οποίων Το ταξίδι του Νέλσον και Trinity Presbyterian Greyabbey.

Γιατί να μην το δείτε μόνοι σας; Διαβάστε για τις εμπειρίες τους με το Giving Checkout παρακάτω…

Το ταξίδι του Νέλσον

Το ταξίδι του Νέλσον εργάζονται σκληρά για να αυξήσουν την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και την ευημερία των πενθούντων παιδιών στο Νόρφολκ. Ενθαρρύνουν τις οικογένειες και την ευρύτερη κοινωνία να μιλήσουν ανοιχτά για το θάνατο και το πένθος και βοηθούν τα παιδιά της περιοχής να εκφράσουν και να κατανοήσουν τα συναισθήματά τους.

Συγκεντρώνουν εράνους με το JustGiving από το 2014 και πρόσφατα άρχισαν να χρησιμοποιούν το Giving Checkout στις εκδηλώσεις συγκέντρωσης κεφαλαίων – συμπεριλαμβανομένου του πολυαγαπημένου κυνηγιού πασχαλινών αυγών.

«Όπως γνωρίζουμε, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν μετρητά αυτές τις μέρες, επομένως η χρήση του κωδικού QR του Giving Checkout ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να ζητήσετε δωρεές. Επειδή είχαμε προσαρμόσει το ταμείο, μπορούσαμε να αναφέρουμε πόσα εισπράχθηκαν από αυτό το συμβάν.»

Το ταξίδι του Νέλσον

Το προσωπικό στο Nelson’s Journey εκτύπωσε μεγάλες πινακίδες «Δωρείστε εδώ» με τον δικό τους κωδικό QR που οδηγεί τους υποστηρικτές στο Σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Από την εφαρμογή του Giving Checkout, έχουν συγκεντρώσει πάνω από £12.000!

Σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς του Nelson’s Journey’s Giving

Trinity Presbyterian Abbey

Trinity Presbyterian Greyabbey είναι μια φιλόξενη Εκκλησία, που κοιτάζει προς τα έξω, που εργάζεται ακούραστα για να βοηθήσει τόσο την τοπική τους κοινότητα όσο και όσους έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Μεγάλωσαν 5.000 £ μέσω του Giving Checkout μέχρι τώρα, το οποίο βοήθησε στη χρηματοδότηση της κατασκευής ενός Κέντρο Προσχολικής Ανάπτυξης Παιδιού στην Abuja της Ουγκάντα. Επί του παρόντος, μόνο 1 στα 10 παιδιά στην Ουγκάντα ​​είναι εγγεγραμμένο σε νηπιαγωγείο – αυτό το Κέντρο Ανάπτυξης Πρώιμου Παιδιού θα καλύψει αυτήν την ανάγκη που αλλάζει τη ζωή για 120 παιδιά κάθε χρόνο.

Οι εθελοντές στην εκκλησία μοιράστηκαν τα δικά τους Δίνοντας σύνδεσμο Ολοκλήρωση αγοράς σε μπροσούρες (χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό QR) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδηγώντας περισσότερους υποστηρικτές στον ιστότοπό τους από ποτέ.

Νιώθετε έμπνευση; Κάντε κράτηση για μια επίδειξη του Giving Checkout

Μπορείτε να διαβάσετε για περισσότερες εμπνευσμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις που χρησιμοποιούν το Giving Checkout για να αυξήσετε τις δωρεές κάνοντας κλικ εδώ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Giving Checkout οργανώστε μια εικονική συνάντηση με έναν από τους γκουρού του Giving Checkout, τον Jordyn ή τον Oliver.