Πρωτοχρονιάτικοι πνευματικοί στόχοι για χριστιανές γυναίκες (αντί για ψηφίσματα)

0

Μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση: Ποιοι είναι οι πνευματικοί σας στόχοι για τη νέα χρονιά; Ίσως ακόμη και να αναρωτιέστε πώς να θέσετε πνευματικούς στόχους. Αυτές δεν είναι οι μέσες αναλύσεις σας! Αυτή η ανάρτηση σας καθοδηγεί στη σημασία του να είστε άνθρωποι με όραμα, ρωτώντας τον Θεό ποιο είναι αυτό το όραμα και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τη σοφία Του και το πάθος που έχει τοποθετήσει μέσα σας για να θέσετε πνευματικούς στόχους της Πρωτοχρονιάς που σας φέρνουν πιο κοντά σε Εκείνον και τον σκοπό Του. εσείς!

5. 4. 3. 2. 1…..Καλή χρονιά!!

Κάθε χρόνο θα το λέω, και φέτος δεν είναι διαφορετικό, „Πώς φτάσαμε εδώ τόσο γρήγορα;“

Εάν μας παρακολουθείτε στο Just Homemaking, ξέρετε ότι μας αρέσει να αφιερώνουμε χρόνο για να επεξεργαστούμε, να θυμηθούμε και να σκεφτούμε την περασμένη χρονιά και τώρα είμαστε έτοιμοι να βουτήξουμε στο νέο σαν να είναι η δουλειά μας.

Η επαναφορά του ημερολογίου είναι σαν μια νέα αρχή. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσετε κάποιους πνευματικούς στόχους για τη νέα χρονιά.

Είστε έτοιμοι να ζητήσετε από τον Θεό το όραμά Του κατά τη διάρκεια της χρονιάς σας; Ας βουτήξουμε!

pin για το pinterest: Θέτοντας στόχους Πρωτοχρονιάς για Χριστιανούς

**Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ και αγοράσετε, ενδέχεται να κάνουμε μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ανατρέξτε στην πλήρη Πολιτική Αποκάλυψης για περισσότερες λεπτομέρειες.**

Γιατί είναι σημαντικοί οι πνευματικοί στόχοι για το νέο έτος

Είμαι το είδος του κοριτσιού που του αρέσει να ασχολείται με νέα πράγματα.

Λατρεύω το τσαλάκωμα της σελίδας και τον ενθουσιασμό του να αναρωτιέμαι τι ακριβώς θα περιέχει ένα ολοκαίνουργιο περιοδικό. Το να γυρίζω τη σελίδα του ημερολογίου μου με ανανεώνει και μου δίνει ενθουσιασμό για το τι είναι μπροστά μου.

Ωστόσο, μερικές φορές ενθουσιάζομαι πάρα πολύ και η ζωή απλώς συμβαίνει. Μέσα στις καθημερινές μου εργασίες και τις λίστες υποχρεώσεων ξεχνώ να προγραμματίζω εκ των προτέρων.

Ο χρόνος φεύγει μακριά μου και είναι ήδη καιρός να γυρίσω αυτή την επόμενη σελίδα σε έναν νέο μήνα. Έχω κολλήσει να αναρωτιέμαι πού πήγε ο χρόνος μου και αν κατάφερα κάτι τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι μέρες μοιάζουν με ένα θολό προγραμματισμό γευμάτων, πλύσιμο ρούχων, μέρη οδήγησης και ώρες ύπνου, με λίγο καφέ (ή πολύ) ανακατεμένο.

Το εδάφιο Παροιμίες 28:19 (NIV) μας υπενθυμίζει:

Όπου δεν υπάρχει αποκάλυψη, οι άνθρωποι απομακρύνουν την αυτοσυγκράτηση. αλλά ευλογημένος είναι εκείνος που ακούει τις οδηγίες της σοφίας.

Παροιμίες 28:19 (NIV)

Άλλες εκδοχές αυτού του εδαφίου λένε ότι «χωρίς όραμα, οι άνθρωποι χάνονται».

Η Πρωτοχρονιά είναι η τέλεια στιγμή για να ζητήσετε από τον Θεό ένα νέο όραμα ή αποκάλυψη.

Ρωτήστε τον Θεό: Ποιοι είναι οι πνευματικοί σας στόχοι για μένα;

Τα ψηφίσματα για τους Χριστιανούς θα (πρέπει) να φαίνονται και να είναι λίγο διαφορετικά από τη μέση ανάλυση.

Ζητώντας από τον Κύριο να μας δώσει ένα όραμα ή ένα σχέδιο για τη χρονιά θα μας βοηθήσει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.

Το να ονειρευόμαστε τα όνειρα που μας δίνει είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσουμε. Στη Βίβλο, υπάρχουν αμέτρητες ιστορίες ονείρων και ο τρόπος με τον οποίο ο Θεός τα χρησιμοποιεί στη ζωή των ανθρώπων. Κοιτάξτε τον Ιωσήφ (Γένεση 37-50). Τα όνειρά του τον κράτησαν δυνατό σε πραγματικά δύσκολες και φρικτές καταστάσεις.

Τι περνάτε αυτή τη στιγμή που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγη ελπίδα; Ο Θεός μπορεί να γεμίσει αυτό το μέρος στην καρδιά σας και να αποκαταστήσει την ικανότητά σας να ονειρεύεστε.

Όταν ο Θεός βάζει ένα όνειρο στην καρδιά σας, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι έχει έναν σκοπό για αυτό.

Όταν ο Θεός βάζει ένα όνειρο στην καρδιά σας, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι έχει έναν σκοπό για αυτό.  -- Just Homemaking, Πρωτοχρονιάτικοι Πνευματικοί Στόχοι για Χριστιανές Γυναίκες

Έχει ένα σχέδιο και έναν σκοπό για όλα όσα Του δίνουμε, ακόμα και αυτά που δεν του δίνουμε.

Αν ο Θεός σου δίνει πάθος για αυτό, τότε θα σου δώσει τις ευκαιρίες να πας να το πάρεις. Μερικές φορές αυτό μοιάζει με σκληρή δουλειά, οπότε μην φοβάστε να της δώσετε ό,τι έχετε. Για αυτό φτιάχτηκες!

>> Διαβάστε Όταν ο φόβος είναι ανυπακοή

Ξέρω ότι μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά ο Θεός δεν μας δίνει όνειρα στην καρδιά και το κεφάλι μας για να μείνουμε μόνο εκεί. Ακόμα κι αν αυτά τα σχέδια αποτύχουν, ο Θεός δεν το κάνει.

Μην φοβάστε, λοιπόν, αυτό που ανακατεύει στην καρδιά σας!

Σε Είσαι το κορίτσι για τη δουλειάαπό την Jess Connolly, το θέτει ως εξής:

«Αυτός (ο Θεός) θέλει να τρέξετε στην αποστολή για το βασίλειό Του γιατί ξέρει ότι είναι η πιο συναρπαστική ζωή στην οποία θα μπορέσετε ποτέ να εγγραφείτε. Δεν είναι επειδή ο Πατέρας πιστεύει ότι η αποστολή θα σας κάνει καλό, αλλά επειδή ξέρει ότι είναι για το καλό σας. Θέλει την υπακοή σου για να βιώσεις την αφθονία».

Jess Connolly, You are the Girl for the Job

Σε αυτό το βιβλίο, η Jess (αισθάνομαι ότι είμαστε φίλοι αφού διαβάσαμε το βιβλίο της, οπότε μπορώ να την αποκαλώ Jess, σωστά;) μας υπενθυμίζει ξανά και ξανά ότι «είσαι το κορίτσι για τη δουλειά», όχι εξαιτίας σου ή οτιδήποτε έχετε κάνει, αλλά λόγω του Χριστού μέσα σας. Όταν ζούμε με τη δύναμή Του και την ικανότητά Του, τότε δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.

Λοιπόν, εκτός ίσως από φόβο.

Ας το χάσουμε. Δεν το χρειαζόμαστε πάντως. Ο Θεός έχει το σχέδιο και τη νίκη, οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

>> Διαβάστε Καταπολέμηση του φόβου της αποτυχίας για χριστιανές μαμάδες

Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε καθώς σχεδιάζετε τους πνευματικούς στόχους της Πρωτοχρονιάς

Αυτές οι ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να τα σταθμίσετε με αυτά που λέει ο Θεός.

1| Σε τι είμαι ευγνώμων που μπήκα φέτος;

Η ευγνωμοσύνη μας οδηγεί στη λατρεία και είναι πάντα καλό να ξεκινάμε τη χρονιά με λατρεία. Διατηρεί την εστίασή μας στον αληθινό στόχο: τον Ιησού.

>> Καλλιεργήστε μια καρδιά ευγνωμοσύνης με το Devo των Ευχαριστιών για τις γυναίκες. (Δεν χρειάζεται να είναι Ημέρα των Ευχαριστιών για να εργαστείτε για τη στάση ευγνωμοσύνης σας!)

2| Τι ανακατεύει ο Θεός στην καρδιά μου;

Όταν ο Θεός ανακατεύει κάτι στην καρδιά μας, είναι συνήθως για κάποιο σκοπό. Κοιτάξτε γύρω σας, τι ανακατεύεται ακριβώς μπροστά σας; Πήγαινε και κάνε το και δες πού σε οδηγεί μετά.

Γυναίκα με ροζ πουλόβερ με το χέρι στην καρδιά της

3| Τι με κάνει να παθιάζομαι και τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Όταν κάτι σας κάνει να ενθουσιάζεστε ή να θυμώνετε, συνήθως υπάρχει ένα μέρος για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πάθος για να κάνετε τη διαφορά.

Και δεν μιλάω μόνο για ανάρτηση στα social media. Βγες έξω και κάνε κάτι! Θυμηθείτε αυτό που έλεγε πάντα η μαμά μας: «Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια».

Όταν αφήνουμε τους άλλους να δουν τα πάθη μας, ίσως ενωθούν μαζί μας στη δουλειά μας.

4| Ποιο είναι το πρώτο μου βήμα δράσης;

Να είσαι γενναίος και να κάνεις ένα βήμα. Μοιραστείτε το με κάποιον που όχι μόνο θα σας θεωρήσει υπεύθυνο για τα όνειρα και τους στόχους σας, αλλά με κάποιον που θα προσευχηθεί μαζί σας.

Κάθε βήμα μετράει. Ίσως σήμερα είναι η μέρα να κάνετε αίτηση για αυτή τη δουλειά ή να κάνετε ένα δώρο σε έναν νέο γείτονα. Ίσως σήμερα είναι η μέρα για να ξεκινήσετε τη νέα σας επιχείρηση ή να καλέσετε κάποιον για να ζητήσετε συγχώρεση.

Ό,τι κι αν σας καλεί ο Κύριος να κάνετε, εμπιστευτείτε Αυτόν.

Πώς να θέσετε πνευματικούς στόχους: Logistics για τη διαχείριση του σχεδίου

Μπορούμε να το αναλύσουμε σε ημερήσιες, μηνιαίες και ετήσιες ενότητες και, στη συνέχεια, έχουμε ένα σχέδιο εργασίας/όνειρο/στόχο.

Στον προγραμματισμό, μου αρέσει να ξεχωρίζω τα πράγματα και να τα χειρίζομαι σε μικρότερα κομμάτια. Αν μπορώ να προγραμματίσω και να ονειρεύομαι για την ημέρα, τότε θα έχω πιο εύκολο χρόνο να προγραμματίσω τον μήνα. Αν οι μήνες μου έχουν κατεύθυνση, τότε μπορώ να συνδέσω τα κομμάτια με το σχέδιο και το όνειρο για τη χρονιά.

γυναίκα που γράφει σε ένα ημερολόγιο ή σε ένα σχεδιαστή

Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα, για κάποιους ανθρώπους.

Μπορεί να τους αρέσει να κοιτάξουν τη μεγάλη εικόνα και να ζητήσουν από τον Θεό ένα σχέδιο και ένα όνειρο για τη χρονιά. Στη συνέχεια, διαιρέστε αυτό το όνειρο σε μηνιαία τμήματα και, στη συνέχεια, το καθημερινό θα ρέει από αυτό.

Όποια παραγγελία προτιμάτε για να οργανώσετε τις σκέψεις σας, ακολουθούν μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε καλό δρόμο:

Καθημερινά:

Ζητήστε από τον Θεό να σας συναντήσει αυτή την ημέρα. Ζητήστε Του να σας γεμίσει με την ειρήνη, την προμήθεια και την ικανότητά Του να ολοκληρώσετε τα καθήκοντα για σήμερα. Επεξεργαστείτε την καλοσύνη των τελευταίων 24 ωρών και στη συνέχεια προωθήστε την ημέρα.

Επομένως, μην ανησυχείτε για το αύριο, γιατί το αύριο θα ανησυχεί για τον εαυτό του. Κάθε μέρα έχει αρκετό δικό της πρόβλημα.

Ματθαίος 6:34 (ESV)

>> Διαβάστε το Being a Good Steward of Time for Homemakers

Μηνιαίο:

Προσευχήσου για όραμα για τον μήνα. Ζητήστε Του να σας δείξει την καλύτερη χρήση του χρόνου σας. Εμπιστευτείτε ότι έχει προγραμματίσει έργα για εσάς. Θα κατευθύνει τα βήματά σας ενώ περπατάτε στους δρόμους Του.

Η καρδιά του ανθρώπου σχεδιάζει τον δρόμο του, αλλά ο Κύριος καθορίζει τα βήματά Του.

Prov. 16:9 (ESV)

Ετήσια:

Όνειρο μεγάλο. Έχετε μια νέα αρχή. Ζήτα από τον Θεό να ανανεώσει το όνειρο στην καρδιά σου, κι αν δεν έχεις, ζήτα Τον! Είναι ο δωρητής όλων των καλών πραγμάτων.

Κάντε λίστες, στόχους, όνειρα. Οσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα!

γυναίκα που προσεύχεται με τη Βίβλο της, ζητώντας από τον Θεό να τη βοηθήσει να θέσει πνευματικούς στόχους για το νέο έτος

Θυμηθείτε, αν δεν συμβεί φέτος, υπάρχει πάντα η επόμενη χρονιά. Οι μικρές εργασίες είναι σημαντικές, γι‘ αυτό προσθέστε και αυτές.

Γιατί ξέρω τα σχέδια που έχω για σένα, δηλώνει ο Κύριος, σχέδια για να σε ευημερήσω και όχι να σε βλάψω, σχέδια να σου δώσω ελπίδα και μέλλον.

Ιερεμίας 29:11 (NIV)

Ποιοι είναι ορισμένοι πνευματικοί στόχοι ότι είστε ενθουσιασμένοι να κατακτήσετε;

Καθώς αντιμετωπίζουμε το Νέο Έτος, να θυμάστε ότι αυτό που είπε ο Θεός στους Ισραηλίτες στο Δευτερονόμιο 31:6 ισχύει για τον καθένα από εμάς:

Να είσαι δυνατός και θαρραλέος. Μη φοβάσαι ούτε να τους φοβάσαι, γιατί είναι ο Κύριος ο Θεός σου που πάει μαζί σου. Δεν θα σε αφήσει ούτε θα σε εγκαταλείψει.

Δευτερονόμιο 31:6

Λοιπόν, κυρίες, πάμε! Θυμηθείτε, εγκαταλείψαμε τον φόβο, έτσι… μπορούμε να το κάνουμε αυτό!

Σχέδιο. Ονειρο. Εμπιστοσύνη. Θέστε το σκοπό μας στον Χριστό και προσέξτε τι κάνει!

Τώρα που έχουμε θέσει τους πνευματικούς μας στόχους για τη νέα χρονιά, ας πάμε σε αυτό τολμηρά με τον θεό!

Διαβάστε επίσης:

Προβληματισμός για το τέλος της χρονιάς 3 Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε καθώς συλλογίζεστε τα γεγονότα αυτού του έτους πριν προχωρήσετε στο επόμενο!

Δήλωση αποστολής χριστιανικής οικογένειας Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσετε σκόπιμα ένα όραμα με και για την οικογένειά σας. Ποιες είναι οι αξίες σας και πώς θα ζήσετε για να τις τιμήσετε;

Απλός οδηγός για να νικήσετε τα χειμερινά μπλουζ για χριστιανές γυναίκες Νιώθεις λίγο πεσμένος; Ο χειμωνιάτικος καιρός σίγουρα μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας. Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές για να ξανανιώσετε σαν τον υπέροχο εαυτό σας!

Φροντίδα ψυχής για γυναίκες: Η επαναφόρτιση που χρειάζεστε Πηγαίνετε πέρα ​​από τη φροντίδα του εαυτού σας και γαλουχήστε την ψυχή σας!

Εγγραφείτε: Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο ενημερωτικό μας δελτίο

Πρωτοχρονιάτικοι πνευματικοί στόχοι για χριστιανές γυναίκες (αντί για ψηφίσματα)

Schreibe einen Kommentar