[Περιλαμβάνεται βίντεο]Το kata ανδρών Ryonosuke Kikuchi και το kata γυναικών Marisa Ouchi κερδίζουν! Τουρνουά Series A Turkey | JKFan NEWS International (Κόσμος Καράτε)

[Περιλαμβάνεται βίντεο]Το kata ανδρών Ryonosuke Kikuchi και το kata γυναικών Marisa Ouchi κερδίζουν! Τουρνουά Series A Turkey | JKFan NEWS International (Κόσμος Καράτε)

März 16, 2023 0 Von admin
Θέματα

Από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου διεξήχθη στην Τουρκία το τουρνουά KARATE1 Series A2023 Konya.

Για την Ιαπωνία, θα είναι μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση ως προκριματικός αγώνας πριν από το τουρνουά της Premier League Fukuoka τον Ιούνιο.Στις αρχές Απριλίου το τουρνουά της Premier League FukuokaΔεν υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής εκτός και αν βρίσκεται τουλάχιστον στους 100 πρώτους της παγκόσμιας κατάταξης. Επίσης, ακόμη και εντός της 100ης θέσης, τα δικαιώματα συμμετοχής θα έχουν προτεραιότητα σε παίκτες με υψηλή κατάταξη, οπότε η άνοδος της παγκόσμιας κατάταξης θα αυξήσει τη δυνατότητα συμμετοχής στο τουρνουά της Φουκουόκα. Το φετινό τουρνουά Series A τοποθετείται επίσης ως τέτοιο.

Σε αυτό το τουρνουά συμμετείχαν 15 παίκτες από την Ιαπωνία. Σε επίπεδο φόρμας, οι Ιάπωνες και οι Ιάπωνες προκρίθηκαν στον τελικό. Στο ατομικό kata γυναικών, η Marisa Ouchi (Πανεπιστήμιο Doshisha) κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και η Waka Yamada (Πανεπιστήμιο Keio) κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο. Στο ατομικό kata των ανδρών, ο Ryonosuke Kikuchi (ALSOK Gunma) κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και ο Ayato Kai (Shoto Meibukai) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Keito Tano του Πανεπιστημίου Keio, όπως και η Yamada, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο kata γυναικών. Φέτος γεννήθηκαν δύο Ολυμπιονίκες από το Κείο. Και οι δύο αθλητές έχουν κερδίσει διεθνή πρωταθλήματα στα νεανικά τους χρόνια, αλλά αυτό ήταν το πρώτο μετάλλιο για μια ανώτερη γενιά.

Δύο Ιάπωνες παίκτες στο Kumite κέρδισαν χάλκινα μετάλλια. Η Kumite γυναικών -61 κιλά Yuki Kushiro (Γυμνάσιο Teikyo) κέρδισε διεθνές μετάλλιο για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια. Στους πιο πρόσφατους διεθνείς διαγωνισμούς συνέχισε να παρουσιάζει κακές επιδόσεις, όπως 5η και 7η, αλλά έκανε ένα μεγάλο βήμα μπροστά σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Αυτό το τουρνουά είναι ο δεύτερος γύρος του τουρνουά της Series A φέτος. Συμμετείχαν 803 διαγωνιζόμενοι από 60 χώρες και περιοχές.

Αποτελέσματα συνεδρίου

Αποτελέσματα τουρνουά

τελευταία παγκόσμια κατάταξη

[Σχετικά με το τουρνουά της Premier League Fukuoka]

[Αποτελέσματα Ιαπώνων παικτών]
Κατά Ατομικό Γυναικών: Χρυσό Μετάλλιο Ouchi Marisa
Ατομική φόρμα γυναικών: Ασημένιο μετάλλιο Waka Yamada
Ατομική φόρμα γυναικών: Χάλκινο μετάλλιο Kurumi Kato
Ατομική φόρμα γυναικών: Χάλκινο μετάλλιο Keito Tano
Ατομική φόρμα ανδρών: Χρυσό μετάλλιο Ryonosuke Kikuchi
Ατομική φόρμα ανδρών: Ασημένιο μετάλλιο Kai Ayato
Κατά ατομικό ανδρών: Χάλκινο μετάλλιο Eiji Otsuki
Kumite γυναικών-50kg: Χάλκινο μετάλλιο Aika Okazaki
Kumite γυναικών -55kg: 5η θέση, Shimei Yato
Kumite γυναικών -55kg: Airi Shima 1ος Γύρος
Kumite γυναικών-61kg: Χάλκινο μετάλλιο Yuki Kushiro
Kumite γυναικών -61kg: Maya Suzuki 7η
Kumite γυναικών-68kg: Yato Tsukasa 1ος γύρος
Kumite ανδρών-60kg: Yasuhito Yazutsuka 2ος γύρος
Kumite ανδρών -75kg: Shunji Suzuki 5ος γύρος

[WKF επίσημη διανομή YouTube]

JKFan NEWS International (Κόσμος Καράτε)