Παρουσιάζουμε το Dynamic Duo Trent and Jacob

3
Παρουσιάζουμε το Dynamic Duo Trent and Jacob

Όταν εργάζεστε σε ένα ηλιακό έργο στη λάσπη και τη ζέστη του Νότιου Τέξας, είναι πολύ καλύτερο να συνεργάζεστε με κάποιον που συμμερίζεται την εργασιακή ηθική και το στυλ επικοινωνίας σας. Αυτό συνειδητοποίησαν οι ειδικευμένοι εργαζόμενοι Trent Magnum, 37, και Jacob Lujan, 25, όταν άρχισαν να εργάζονται για πρώτη φορά μαζί. „Συνεννοηθήκαμε αμέσως από το ρόπαλο. Είναι ωραίος τύπος και δουλεύει σκληρά», λέει ο Jacob.

Εγώ και αυτός έχουμε μια καλή φιλία», λέει ο Τρεντ. «Είναι πολύ εύκολο να επικοινωνείς».

Αν και ο Τρεντ και ο Τζέικομπ κάνουν λίγο από τα πάντα στο ηλιακό έργο στο Μπέι Σίτι του Τέξας, πολλές πτυχές της δουλειάς απαιτούν δύο άτομα. «Έχουμε ένα μεγάλο μπουλόνι και μεγάλα κλειδιά για να το δέσουμε», λέει ο Jacob.

Όχι μόνο η επικοινωνία κάνει μια πιο ομαλή μέρα στη δουλειά, αλλά και μια πιο ασφαλή. Αυτό συμβαίνει επειδή συχνά μάχονται με τα στοιχεία. «Είναι πραγματικά επικίνδυνο εκεί έξω και πρέπει να προσέχεις το περιβάλλον σου», λέει ο Jacob.

Ο Trent και ο Jacob εργάζονται στο ηλιακό έργο μέσω του Workrise για περίπου 8 έως 10 μήνες. Κανείς δεν είχε εμπειρία ηλιακής ενέργειας στο παρελθόν, αλλά και οι δύο είναι ενθουσιασμένοι που μπαίνουν στο γήπεδο και μαθαίνουν τα σχοινιά.

Schreibe einen Kommentar