Παρουσιάζοντας τον βετεράνο του Ναυτικού Samuel T

1
Παρουσιάζοντας τον βετεράνο του Ναυτικού Samuel T

Ο βετεράνος του Ναυτικού Σάμουελ κάνει τολμηρές κινήσεις αυτές τις μέρες. Αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην εγκατάσταση ηλιακών μέσω του Workrise, κλήθηκε για δουλειά στο Σαν Αντόνιο. Την επόμενη μέρα, έφτιαξε τις βαλίτσες του και βγήκε στο δρόμο, έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα καριέρα. „Είναι τρομακτικό να κάνεις ένα άλμα πίστης γιατί έχω συνηθίσει πολύ να είμαι στο στρατό. Πήρα ένα ρίσκο και έβαλα τα πάντα σε ένα πλάνο», λέει. „Δεν μετανιώνω.“

Μετά από μόλις λίγους μήνες στη δουλειά, ο Samuel προήχθη σε επικεφαλής εγκαταστάτη ραφιών και μονάδων, επικεφαλής μιας ομάδας τεσσάρων ατόμων. «Έμεινα πολύ ευχαριστημένος όχι μόνο με τη δουλειά, αλλά επειδή η δουλειά αναγνωρίστηκε. Εγώ έχω ποτέ δεν αναγνωρίστηκε τόσο γρήγορα,“ αυτος λεει.

Μέρος της επιτυχίας του στον χώρο οφείλεται στις δεξιότητες που απέκτησε κατά τα 8 χρόνια του ως τεχνικός γάστρας στο Πολεμικό Ναυτικό. Εκεί έμαθε για την ανάγνωση σχεδιαγραμμάτων και οδηγιών, καθώς και για τον τρόπο ακριβούς μέτρησης και διεξαγωγής ελέγχων ποιοτικού ελέγχου. Εφαρμόζει αυτές τις δεξιότητες απευθείας στη νέα του δουλειά, χτίζοντας την πρώτη διάταξη του εξωτερικού και του εσωτερικού του ηλιακού κτιρίου, καθώς και των διαδρόμων μεταξύ κάθε τμήματος του κτιρίου.

Schreibe einen Kommentar