Ο πίνακας ελέγχου ηλεκτρονικού εμπορίου βοηθά τις εμπορικές/βιομηχανικές εταιρείες να εξατομικεύουν τις λύσεις καθαρής ενέργειας

4
Ο πίνακας ελέγχου ηλεκτρονικού εμπορίου βοηθά τις εμπορικές/βιομηχανικές εταιρείες να εξατομικεύουν τις λύσεις καθαρής ενέργειας

Catalyst Power Holdings LLCΗ , ένας ολοκληρωμένος πάροχος λύσεων καθαρότερης ενέργειας για τον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα, λανσάρει τον πίνακα ελέγχου ηλεκτρονικού εμπορίου για εμπορική και βιομηχανική διαχείριση ενέργειας.

Το νέο ταμπλό χρησιμοποιεί μια ιδιόκτητη τεχνολογική πλατφόρμα που επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους ενεργειακούς συμβούλους να επιλέξουν μια σειρά λύσεων καθαρότερης ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών ενέργειας σε προσαρμοσμένες τιμές, συνδεδεμένων μικροδικτύων και κοινοτικής ηλιακής ενέργειας. Επιπλέον, οι εταιρείες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε επιλογές χρηματοδότησης για επιτόπιες ηλιακές επιλογές.

Το Catalyst Power παρέχει πιο καθαρές ενεργειακές επιλογές που επιτρέπουν στις εταιρείες να μειώσουν το ενεργειακό κόστος, να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες ροές εσόδων, να επιτύχουν τους στόχους βιωσιμότητας και να εξασφαλίσουν ενεργειακή ανθεκτικότητα. Με την κυκλοφορία, η Catalyst Power παρέχει τώρα μια διαδικτυακή επιλογή απευθείας στον καταναλωτή που επιτρέπει στους πελάτες να ελέγχουν και να επιλέγουν επιλογές με τον δικό τους ρυθμό.

«Οι επιχειρήσεις έχουν περισσότερες ενεργειακές επιλογές και επιλογές από ποτέ», λέει ο Gabriel Phillips, Διευθύνων Σύμβουλος της Catalyst Power Holdings. «Η επιλογή δημιουργεί ευκαιρίες για εξοικονόμηση χρημάτων, κάλυψη της βεβαιότητας κόστους, επίτευξη των στόχων ESG και σκέψη δημιουργικά. Ο πίνακας ελέγχου μας βοηθά τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν τις επιλογές τους και να απλοποιήσουν τις αποφάσεις τους. Η εμπορική και βιομηχανική αγορά ενέργειας δεν εξυπηρετείται για πάρα πολύ καιρό. Αποτελούν σημαντικό μέρος της οικονομίας που αξίζει πρόσβαση σε όλα τα οφέλη της φθηνότερης, καθαρότερης ενέργειας – είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε».

Schreibe einen Kommentar