Οι National Energy Partners μετονομάζονται ως Novitium

1
Οι National Energy Partners μετονομάζονται ως Novitium
Η National Energy Partners, μια εταιρεία ανάπτυξης ηλιακής ενέργειας, μετονομάστηκε επίσημα ως Novitium Energy, μια εταιρεία National Energy Partners. Μαζί με ένα νέο όνομα έρχεται και η δέσμευση να εστιάσουμε αποκλειστικά σε εμπορικές ηλιακές λύσεις.

Για 13 χρόνια, η Novitium παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε μη κερδοσκοπικούς και εμπορικούς οργανισμούς. Με χαρτοφυλάκιο άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η Novitium συνεργάζεται στενά με πελάτες σε διάφορες βιομηχανίες για την ανάπτυξη, τη χρηματοδότηση, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρηση προσαρμοσμένων ηλιακών συστημάτων.

«Το Novitium είναι λατινικά για «νέα ξεκινήματα». Ο κόσμος προχωρά σε μια νέα εποχή στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος της», δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Novitium, Jeremy Conner. «Είμαστε δεσμευμένοι να βοηθήσουμε όλες τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες λύσεις ηλιακής ενέργειας που είναι επωφελείς για το περιβάλλον και το τελικό αποτέλεσμα».
Schreibe einen Kommentar