Οι επαφές του Hubble διακανονίζονται με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ

Οι επαφές του Hubble διακανονίζονται με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ

Januar 31, 2022 0 Von admin

Επαφές Hubble

Η Vision Path, Inc., η οποία διαχειρίζεται το Hubble Contacts (Hubble), ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ για τη διευθέτηση μιας διαφωνίας που σχετίζεται με τη συμμόρφωση του Hubble με τον νόμο περί δικαιοσύνης προς τους καταναλωτές φακών επαφής και τον κανόνα των φακών επαφής.

«Είμαστε ανακουφισμένοι που το αφήνουμε πίσω μας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για να γίνουμε μία από τις κορυφαίες εταιρείες όρασης στον κόσμο», δήλωσε ο Steven Druckman, Διευθύνων Σύμβουλος της Vision Path. «Οι ισχυρισμοί της FTC σχετίζονται με μια περίοδο κατά την οποία η εταιρεία μόλις ξεκινούσε και όλες οι απαιτήσεις της παραγγελίας αντιμετωπίστηκαν εδώ και πολύ καιρό μέσω βελτιώσεων στα συστήματα και τις εσωτερικές μας διαδικασίες».

Ιδρύθηκε το 2016, το Vision Path έχει εξελιχθεί από μια ανατρεπτική νεοφερμένη σε κορυφαία κατηγορία για φακούς επαφής σε προσιτές τιμές και άλλα προϊόντα όρασης. Μέσω των διαδικτυακών πλατφορμών της, η Vision Path πουλά φακούς επαφής και γυαλιά με την επωνυμία Hubble καθώς και άλλες μάρκες φακών επαφής μέσω του συνοδευτικού ιστότοπού της, ContactsCart. Και οι δύο ιστότοποι προσφέρουν τιμές για φακούς επαφής που είναι από τις χαμηλότερες στον κλάδο.

«Το Hubble εισήλθε σε μια συγκεντρωμένη αγορά προσφέροντας στους καταναλωτές κάτι καινοτόμο και νέο: προσιτές τιμές και βολικές συνδρομές για καθημερινούς φακούς επαφής μιας χρήσης», είπε ο κ. Druckman. «Αναγνωρίζουμε ότι το Hubble, όπως και πολλές άλλες ανατρεπτικές startups, αντιμετώπισε κάποιες λειτουργικές προκλήσεις από νωρίς, αλλά μέσω της συνεχούς βελτίωσης αυτές διορθώθηκαν καθώς το Hubble ωρίμαζε και εξελίχθηκε». Ο κ. Druckman πρόσθεσε ότι «το Hubble είναι μια πολύ διαφορετική εταιρεία σήμερα από ό,τι ήταν όταν ξεκινήσαμε την επιχείρηση».

Τώρα που το Hubble και το ContactsCart έχουν καθιερωθεί ως κορυφαίοι διαδικτυακοί λιανοπωλητές ποιοτικών φακών σε προσιτές τιμές, το Vision Path προχωρά με ταχείς ρυθμούς για να επεκτείνει τις προσφορές του σε όλη την κατηγορία όρασης. Η Hubble παρουσίασε πρόσφατα γυαλιά, γυαλιά ηλίου και μπλε γυαλιά φιλτραρίσματος φωτός με την επωνυμία Frames by Hubble. Η εταιρεία διερευνά τη δυνατότητα να προσφέρει άλλα βοηθητικά προϊόντα περιποίησης ματιών και επεκτείνει τις σχέσεις με πολλές κορυφαίες μάρκες περιποίησης ματιών που επιδιώκουν να επωφεληθούν από την καινοτόμο και εξαιρετικά αποτελεσματική διαδικτυακή πλατφόρμα και τη διεπαφή πελατών του Vision Path.

Ως στοιχείο του διακανονισμού, το Hubble συμφώνησε να παράσχει οικονομική αποζημίωση σε ορισμένους καταναλωτές και επίσης να πληρώσει πρόστιμο. Η Vision Path είναι πεπεισμένη ότι έχει επιλύσει τις ανησυχίες της FTC και λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό σύμφωνα με τον Κανόνα των Φακών Επαφής και άλλες απαιτήσεις της FTC.

«Διαφωνούμε με πολλούς από τους ισχυρισμούς της FTC, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηρισμού της FTC για τις προθέσεις της ομάδας Hubble, αλλά πιστεύουμε ότι αυτός ο διακανονισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσει το Hubble, ώστε να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στην εκτέλεση της στρατηγικής μας για ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας και επεκτείνουμε την πρόταση αξίας μας», είπε ο κ. Druckman.

Σχετικά με το Vision Path Inc.

Το Hubble Contacts και το ContactsCart ανήκουν εξ ολοκλήρου στην Vision Path, Inc., μια εταιρεία του Ντέλαγουερ με έδρα τη Νέα Υόρκη. Ιδρύθηκε από τον Benjamin Cogan και τον Jesse Horwitz το 2016, το Hubble πουλά τη δική του επωνυμία φακών επαφής μέσω www.hubblecontacts.comκαι άλλες μεγάλες μάρκες φακών επαφής μέσω www.contactscart.com – σε κάθε περίπτωση σε κορυφαίες τιμές του κλάδου μέσω βολικών συνδρομών σε καταναλωτές με έγκυρες συνταγές φακών επαφής.

IOT Camber Steady Plus - The Optical Journal