Νέο CooperVision MiSight® Σήματα Δεδομένων 1 ημέρας Εμπιστοσύνη ελέγχου μυωπίας

Νέο CooperVision MiSight® Σήματα Δεδομένων 1 ημέρας Εμπιστοσύνη ελέγχου μυωπίας

Juni 16, 2022 0 Von admin

CooperVision Myopia Phoropter

Η CooperVision, παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση της μυωπίας, ανακοίνωσε νέα δεδομένα που αποδεικνύουν πώς οι πιστοποιημένες πρακτικές φροντίδας των ματιών στις ΗΠΑ έχουν αγκαλιάσει το MiSight® Φακοί επαφής 1 ημέρας για έλεγχο μυωπίας. Τα ευρήματα καλύπτουν την εμπιστοσύνη στον φακό, το καθήκον φροντίδας και τη σχέση μεταξύ του επαγγελματία οφθαλμικής φροντίδας (ECP) και των ασθενών και των γονέων.

Μια μελέτη περισσότερων από 100 αμερικανικών MiSight® Τα ECP συνταγογραφούμενα 1 ημέρας κατέδειξαν την εμπιστοσύνη τους στους φακούς και τις δυνατότητές τους. Το 97% είναι πεπεισμένο ότι η τοποθέτηση των καινοτόμων φακών επαφής σε κατάλληλους για την ηλικία* ασθενείς με μυωπία θα έχει θετικό αντίκτυπο στη μακροπρόθεσμη υγεία της όρασης των ασθενών,[1] που αποτελεί βασικό στοιχείο στη διαχείριση της μυωπίας. Κάθε διόπτρα μυωπίας που αποτρέπεται μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο μυωπικής ωχράς κηλίδας, γλαυκώματος και άλλων απειλητικών για την όραση καταστάσεων.[2]

Ένα ενθαρρυντικό σημάδι θετικής αλλαγής, το 96% αυτών των ECP πιστεύει ότι η προσφορά MiSight® 1 ημέρα στους κατάλληλους για την ηλικία τους ασθενείς με μυωπία δείχνει ότι είναι πρωτοπόροι στην παροχή της καλύτερης φροντίδας όρασης και το 97% συμφωνεί ότι περισσότερα ECP θα πρέπει να προσφέρουν επιλογές διαχείρισης μυωπίας.#1

Το 87% των ερωτηθέντων ECPs αναφέρει περαιτέρω ότι η διαχείριση της μυωπίας είναι το πρότυπο φροντίδας στην πρακτική τους.¶1 Αυτή η σημαντική πλειοψηφία ευθυγραμμίζεται με την Ψήφισμα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Οπτομετρίας συμβουλεύοντας όλους τους οπτομέτρους να ενσωματώσουν ένα πρότυπο φροντίδας για τη διαχείριση της μυωπίας στις πρακτικές τους.

Αν και η διαχείριση της μυωπίας μπορεί να αντιπροσωπεύει μια σημαντική δέσμευση για τον τρόπο ζωής και οικονομική επένδυση για τους γονείς παιδιών με μυωπία, η έρευνα έδειξε ότι το 70% των γονέων αγοράζει το MiSight® 1 ημέρα μετά τη συνταγογράφηση στα παιδιά που είναι κατάλληλα για την ηλικία τους.4 Η σχέση γονέα-ECP ωφελεί επίσης: το 87% των ECP το μοιράστηκε αυτό συνταγογραφώντας το MiSight® 1 ημέρα στους κατάλληλους για την ηλικία τους ασθενείς με μυωπία, ενίσχυσαν τη σχέση τους με αυτές τις οικογένειες ως αποτέλεσμα.§1

«MiSight® 1 ημέρα είναι οι μόνοι εγκεκριμένοι από τον FDA* μαλακοί φακοί επαφής μέχρι σήμερα που έχουν αποδειχθεί ότι επιβραδύνουν την εξέλιξη της μυωπίας σε παιδιά, ηλικίας 8-12 ετών κατά την έναρξη της θεραπείας[3]±. Η αξία του είναι ακόμη πιο ηχηρή με αυτά τα νέα δεδομένα», δήλωσε ο Justin Kwan, OD, Senior Manager of Myopia Management για την CooperVision. «Ο έλεγχος της μυωπίας απαιτεί ομαδική εργασία και δέσμευση από τους ECP, τους γονείς και τα παιδιά. Η εμπιστοσύνη και η πεποίθηση του ECP που λάμπει μέσα από αυτά τα δεδομένα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι το MiSight® 1 ημέρα επιτρέπει και υποστηρίζει αυτήν την επιτυχία.“

Για να μάθετε περισσότερα για το MiSight® Φακοί επαφής 1 ημέρας για έλεγχο μυωπίας* και πώς να αποκτήσετε πιστοποίηση για τη συνταγογράφηση του φακού, επισκεφθείτε https://coopervision.com/practitioner/myopia-management.

* Ενδείξεις χρήσης: Οι μαλακοί (υδρόφιλοι) φακοί επαφής MiSight® 1 ημέρας (omafilcon A) για καθημερινή χρήση ενδείκνυνται για τη διόρθωση της μυωπικής αμετρωπίας και για την επιβράδυνση της εξέλιξης της μυωπίας σε παιδιά με μη άρρωστα μάτια, τα οποία κατά την έναρξη της θεραπείας είναι 8-12 ετών και έχουν διάθλαση από -0,75 έως -4,00 διοπτρίες (σφαιρικό ισοδύναμο) με ≤ 0,75 διοπτρίες αστιγματισμού. Ο φακός πρέπει να απορρίπτεται μετά από κάθε αφαίρεση.

Το 77% συμφωνεί απόλυτα, το 20% συμφωνεί κάπως ότι η συνταγογράφηση φακών επαφής MiSight® 1 ημέρας σε ασθενείς με μυωπία κατάλληλες για την ηλικία θα έχει θετικό αντίκτυπο στη μακροπρόθεσμη υγεία της όρασης του ασθενούς τους.

Το 66% συμφωνεί απόλυτα, το 30% συμφωνεί κάπως ότι η προσφορά MiSight® 1 ημέρας στους κατάλληλους για την ηλικία τους ασθενείς με μυωπία δείχνει ότι είναι πρωτοπόρος στην προσφορά της καλύτερης φροντίδας όρασης στους παιδιατρικούς ασθενείς τους

# Το 75% συμφωνεί απόλυτα, το 22% συμφωνεί κάπως ότι περισσότεροι ECP θα πρέπει να συμμετέχουν στην εξάσκηση των επιλογών διαχείρισης της μυωπίας με τους μυωπικούς παιδιατρικούς ασθενείς τους για να φροντίζουν τη μακροπρόθεσμη υγεία της όρασής τους.

Το 56% συμφωνεί απόλυτα, το 31% συμφωνεί κάπως ότι η διαχείριση της μυωπίας είναι το πρότυπο φροντίδας στην πρακτική τους.

  • Το 50% συμφωνεί απόλυτα, το 37% συμφωνεί κάπως ότι η συνταγογράφηση του MiSight® 1 ημέρας στους κατάλληλους για την ηλικία τους ασθενείς με μυωπία έχει ενισχύσει τη σχέση τους με αυτές τις οικογένειες.

± Σε σύγκριση με έναν φακό μονής όρασης 1 ημέρας σε περίοδο 3 ετών.

Σχετικά με το CooperVision

Η CooperVision, ένα τμήμα των CooperCompanies (NYSE:COO), είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές φακών επαφής παγκοσμίως. Η εταιρεία παράγει μια πλήρη σειρά μαλακών φακών επαφής καθημερινής μιας χρήσης, δύο εβδομάδων και μηνιαίων, που διαθέτουν προηγμένα υλικά και οπτικά, καθώς και άκαμπτους διαπερατούς από αέριο φακούς υψηλής ποιότητας για ορθοκερατολογία και σχέδια σκληρού χιτώνα. Η CooperVision έχει μια ισχυρή κληρονομιά να αντιμετωπίζει τις πιο δύσκολες προκλήσεις της όρασης, όπως ο αστιγματισμός, η πρεσβυωπία, η παιδική μυωπία και οι εξαιρετικά ακανόνιστοι κερατοειδείς χιτώνες. και προσφέρει το πληρέστερο διαθέσιμο χαρτοφυλάκιο σφαιρικών, τορικών και πολυεστιακών προϊόντων. Μέσω ενός συνδυασμού καινοτόμων προϊόντων και εστιασμένης υποστήριξης επαγγελματιών, η εταιρεία φέρνει μια αναζωογονητική προοπτική στην αγορά, δημιουργώντας πραγματικά πλεονεκτήματα για πελάτες και χρήστες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.coopervision.com.

Σχετικά με την CooperCompanies

Η CooperCompanies („Cooper“) είναι μια παγκόσμια εταιρεία ιατρικών συσκευών που διαπραγματεύεται δημόσια στο NYSE (NYSE:COO). Η Cooper λειτουργεί μέσω δύο επιχειρηματικών μονάδων, της CooperVision και της CooperSurgical. Το CooperVision φέρνει μια αναζωογονητική προοπτική για τη φροντίδα της όρασης με τη δέσμευση να αναπτύξει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας για χρήστες φακών επαφής και να παρέχει εστιασμένη υποστήριξη από τους επαγγελματίες. Η CooperSurgical έχει δεσμευτεί να προάγει την υγεία των γυναικών, των βρεφών και των οικογενειών με το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που επικεντρώνεται σε ιατρικές συσκευές και γονιμότητα και γονιδιωματική. Με έδρα το San Ramon της Καλιφόρνια, η Cooper έχει εργατικό δυναμικό άνω των 12.000 με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.coopercos.com.

Kirk-and-Kirk---Centile