«Μου αρέσουν οι νέες προκλήσεις και δεν πιστεύω στην αποτυχία». – Kendall, Senior Safety Manager

2
«Μου αρέσουν οι νέες προκλήσεις και δεν πιστεύω στην αποτυχία».  – Kendall, Senior Safety Manager

Σε ηλικία 30 ετών, η Kendall είναι ένας από τους νεότερους περιφερειακούς διευθυντές της Workrise στον τομέα της ηλιακής ασφάλειας. Το πώς έφτασε εκεί έχει να κάνει πολύ με την εργασιακή του ηθική, την ικανότητα ροής και πραγματικά, πολύ καλό συγχρονισμό.

Ο Kendall μεγάλωσε στο Lubbock του Τέξας με τρία αδέρφια και μια μαμά που του δίδαξε την έννοια της σκληρής δουλειάς. «Έκανε τον αγώνα να φαίνεται εύκολος», λέει. «Ήταν νοσοκόμα και την έβλεπα να δουλεύει δύο ή τρεις δουλειές για να μας παρέχει τα απαραίτητα».

Ακολουθώντας την εργασιακή ηθική της μαμάς του, πήρε το OSHA30 του ως έφηβος ώστε να μπορεί να αναλάβει εργασίες κατασκευής κατοικιών το καλοκαίρι. Όταν ο Kendall είχε την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο για το East Texas Baptist College, ετοίμασε τις βαλίτσες του για το Marshall, TX. Ολοκλήρωσε το πτυχίο του και έμεινε εκεί ως προπονητής, αλλά σε όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 20, κράτησε το πόδι του στους ειδικούς.

«Είχα φίλους στον κλάδο που μου ζητούσαν να έρθω να δουλέψω για αυτούς. Ήταν διασκεδαστικό—μάθαινα περισσότερα και γνώριζα νέους ανθρώπους. Μου έκανε το ενδιαφέρον», λέει.

Στη συνέχεια, το 2018, ο Kendall δεσμεύτηκε για μια αλλαγή καριέρας όταν ορισμένοι φίλοι στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου τον κάλεσαν για μια δουλειά βοηθού ειδικού ασφαλείας.

Ήταν η πιο πολυάσχολη δουλειά που έχω δουλέψει ποτέ. Επειδή είναι Oil & Gas, θα μπορούσαν να υπάρχουν 150-200 φορτηγά για επιθεώρηση κάθε μέρα… Πραγματικά το απολάμβανα.

Κένταλ — Ανώτερος Διευθυντής Ασφάλειας

DSC_7196

Ο Kendall πέρασε από αυστηρή εκπαίδευση για να μάθει τους κανονισμούς και τις διαδικασίες ασφαλείας που θα χρειαζόταν για να διδάξει άλλους στο χώρο εργασίας.

«Μου αρέσουν οι νέες προκλήσεις», λέει. «Και δεν πιστεύω στην αποτυχία. Έχω καταλήξει στο παρελθόν, σίγουρα, αλλά βρίσκω την επιτυχία στην αποτυχία».

Περίπου ένα χρόνο αφότου ξεκίνησε στην Oil & Gas, έλαβε μια κλήση για άλλη δουλειά — αυτή τη φορά για ηλιακή ενέργεια.

«Είπα: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ας το κάνουμε αυτό.

Το 2019 – αμέσως αφού πήγε να εργαστεί στην ηλιακή ενέργεια – η βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου δέχτηκε μεγάλο χτύπημα. «Έγινε δύσκολο για πολλούς ανθρώπους στο Oil & Gas. Πήδηξα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ακριβώς τη σωστή στιγμή», λέει. «Πιστεύω πολύ στην πίστη».

Αυτό το άλμα πίστης οδήγησε σε μια ακόμη βαθύτερη απόλαυση στην καριέρα του, σε έναν κλάδο που είναι τόσο νέος, τα συστήματα και οι διαδικασίες ασφαλείας του εξακολουθούν να αναπτύσσονται — οι τέλειες συνθήκες για την προσωπικότητα του Kendall.

Δεν υπάρχουν καθορισμένοι κανονισμοί ασφαλείας που να προσανατολίζονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πρέπει να επιλέξετε και να επιλέξετε ποια πρότυπα ισχύουν για αυτόν τον κλάδο».

«Πρέπει να μελετάς γρήγορα, οπότε προσπαθώ να μαθαίνω και να διαβάζω όσο περισσότερο μπορώ.

Κένταλ — Ανώτερος Διευθυντής Ασφάλειας

Παρά τους κινδύνους, η ηλιακή ενέργεια είναι ένα πιο ελεγχόμενο περιβάλλον ασφάλειας από το Oil & Gas, το οποίο εκτιμά ο Kendall λόγω της άλλης, εξαιρετικά σημαντικής δουλειάς του – του πατέρα μιας 7χρονης κόρης και ενός 3χρονου γιου.

DSC_7371

Ο Kendall λατρεύει το πώς τα παιδιά του τον βοήθησαν να ρυθμίσει τον εαυτό του και να επικεντρώσει τις φιλοδοξίες του – είτε αυτό είναι να υποστηρίζει την κόρη του καθώς μαθαίνει να ντριμπλάρει μια μπάλα μπάσκετ είτε να συμβαδίζει με την ενέργεια του μικρού γιου του.

«Τα παιδιά μου με δίδαξαν υπομονή – το κάνουν ακόμα», λέει. «Απλώς προσπαθώ να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου για αυτούς».

DSC_1594

The post «Μου αρέσουν οι νέες προκλήσεις και δεν πιστεύω στην αποτυχία». – Ο Kendall, Senior Safety Manager εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Workrise™: Building Toward Better.

Schreibe einen Kommentar