«Μακάρι να το είχα κάνει νωρίτερα».

3
«Μακάρι να το είχα κάνει νωρίτερα».

Όταν χτύπησε η πανδημία του COVID-19 και έγιναν συζητήσεις για πιθανές απολύσεις, η Κρίστι συνειδητοποίησε ότι ήταν καιρός να εξασκήσει αυτό που κήρυττε. «Πήγα από μια δουλειά με φόρεμα σε μπότες με ατσάλι», λέει. «Μακάρι να το είχα κάνει νωρίτερα».

Ωστόσο, η μετάβαση δεν ήρθε χωρίς κάποια ανησυχία. «Φοβόμουν πώς θα με αποδεχτούν», λέει. Η αποδοχή είναι το κλειδί για ένα πλήρωμα λόγω των θεμάτων ασφαλείας, αλλά κυρίως στο ρόλο της ως επιθεωρήτριας. «Είναι θέμα εμπιστοσύνης», εξηγεί. «Ξέρουν ποιος είσαι όταν φτάσεις στον ιστότοπο και δεν θέλω να φανώ τρομακτικό».

Ως περιβαλλοντικός επιθεωρητής, η δουλειά της Kristi είναι να φροντίζει να προστατεύονται οι φυσικοί πόροι όταν ο σωλήνας μπαίνει στο έδαφος. Ελέγχει τον διαχωρισμό του εδάφους, τα συστήματα φιλτραρίσματος νερού και τη βλάστηση. «Βεβαιωνόμαστε ότι η διέλευση μας έχει καλή βλάστηση και ότι όλα είναι πίσω στη θέση τους, ή ακόμα καλύτερα», λέει. Εάν υπάρχει καταιγίδα, αυτή και το πλήρωμά της πρέπει να είναι έξω μέσα σε 24 ώρες για να επιθεωρήσουν ολόκληρη τη γραμμή.

Αν και είναι η μόνη γυναίκα στο πλήρωμά της, η Kristi λέει ότι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με την αποδοχή στον τομέα όσον αφορά τον τίτλο, το φύλο ή την ηλικία της. «Έλαβα τον μέγιστο σεβασμό και τον επαγγελματισμό». Η απόκτηση αυτού του σεβασμού εξαρτάται από τη δημιουργία σχέσεων και τη φήμη για τη σκληρή δουλειά.

Schreibe einen Kommentar