Μάθετε για μια καριέρα στην επιβολή του νόμου για τη διατήρηση – Ιστολόγιο άγριας ζωής της Γεωργίας

Μάθετε για μια καριέρα στην επιβολή του νόμου για τη διατήρηση – Ιστολόγιο άγριας ζωής της Γεωργίας

Februar 29, 2012 0 Von admin

Είστε μαθητής γυμνασίου που ενδιαφέρεται να ακολουθήσει μια σταδιοδρομία στον τομέα της επιβολής του νόμου διατήρησης ή της δημόσιας ασφάλειας; Εάν ναι, εγγραφείτε στο Τμήμα Φυσικών Πόρων της Γεωργίας και σε άλλες κρατικές υπηρεσίες για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Δημόσια Υπηρεσία Εξερεύνησης Δημόσιας Ασφάλειας της Πολιτείας κατά τη διάρκεια της βραδιάς πρόσληψης την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 στις 7:00 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία της GBI.

Η συνδυασμένη θέση εξερευνητή δημόσιας ασφάλειας της κρατικής υπηρεσίας θα παρέχει μια εσωτερική ματιά στις διάφορες σταδιοδρομίες που σχετίζονται με την επιβολή του νόμου για τη διατήρηση και τη δημόσια ασφάλεια σε πολιτειακό επίπεδο. Επιπρόσθετα με Γεωργία DNRσυμπεριλαμβάνονται και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς GBI (GA Bureau of Investigation), GEMA (Γραφείο Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης GA), GSP (Κρατική Περίπολος ΓΣ) και GDC (Τμήμα Διορθώσεων GA).

Οι ταχυδρομικές συνεδριάσεις πραγματοποιούνται τη 2η και την 4η Πέμπτη κάθε μήνα και εναλλάσσονται δύο φορές το μήνα μεταξύ μιας από τις πέντε κρατικές υπηρεσίες για συνολικά 10 συναντήσεις. Απαιτείται ένα τέλος εγγραφής 30 $ σε μετρητά για τη συμμετοχή και περιλαμβάνει ένα μπλουζάκι πόλο.

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τη βραδιά πρόσληψης, παρακαλώ RSVP την παρουσία σας από 9 Μαρτίου στη Stephanie Hynes στη διεύθυνση: [email protected] ή στο 770-989-2860. Ο χώρος είναι περιορισμένος και οι γονείς ενθαρρύνονται να παρακολουθήσουν αυτή τη συνάντηση. Ελάτε στις 15 Μαρτίου και μάθετε περισσότερα για αυτό το υπέροχο πρόγραμμα!