Ιατρείο Δέρματος και Αλλεργιών Ζώων | Χειμερινές δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους για κατοικίδια

1
Ιατρείο Δέρματος και Αλλεργιών Ζώων |  Χειμερινές δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους για κατοικίδια
Χειμερινές δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους για κατοικίδια

Ο χειμώνας μπορεί να είναι τραχύς. Λιγότερες ώρες ηλιακού φωτός, απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες και ηρεμία μετά τις διακοπές σίγουρα επηρεάζουν τη διάθεσή μας και το ίδιο μπορεί να συμβεί και στα κατοικίδια μας. Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα κατοικίδιά σας ασκούνται και διανοητική διέγερση ακόμη και τους μήνες που φαίνεται ότι ο χειμώνας δεν θα τελειώσει ποτέ, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Δραστηριότητες με επίκεντρο τον σκύλο

Τα περισσότερα σκυλιά κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της άσκησής τους έξω, οπότε αν ο κακός καιρός σας εμποδίζει να κάνετε τις συνηθισμένες μεγάλες βόλτες σας, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μέσα για να ενθαρρύνετε την κίνηση, όπως:

  • Διδάξτε στο σκύλο σας νέα κόλπα: είτε εργάζεστε σε κοινές εντολές όπως καθίστε, μείνετε και ξαπλώνετε είτε επεκτείνετε το ρεπερτόριο του σκύλου σας σε εντυπωσιακές δεξιότητες όπως το να αφήνει μακριά τα παιχνίδια του, ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για να δουλέψετε για να διδάξετε νέα κόλπα στον παλιό (ή νέο) σκύλο σας.
  • Κρυφτό: Εάν ο σκύλος σας είναι έξυπνος και καλά εκπαιδευμένος, μπορείτε να παίξετε ένα πραγματικό παιχνίδι κρυφτού εκεί που κρύβεστε και πρέπει να έρθει να σας βρει. Εάν χρειάζεται λίγη δουλειά πριν φτάσει σε αυτό το σημείο, μπορείτε να κρύψετε ένα από τα αγαπημένα της παιχνίδια ή μια λιχουδιά και να την αφήσετε να χαλαρώσει μέχρι να το βρει.
  • Χρησιμοποιήστε τις σκάλες: Εάν έχετε σκάλες στο σπίτι σας, μπορείτε να σταθείτε στην κορυφή ή στο κάτω μέρος και να πετάξετε μια μπάλα για να την φέρει ο σκύλος σας. Όχι μόνο θα διασκεδάσει, αλλά θα κάνει και πολλά βήματα. Ορθοπεδικά, είναι καλύτερα να τους βάλετε να τρέξουν τις σκάλες και μετά να φέρετε την μπάλα πίσω σε εσάς.

Γατοκεντρική διασκέδαση

Ακόμη και οι γάτες σε εσωτερικούς χώρους πρέπει να ασκούνται αρκετή, οπότε αν εσείς και το γατάκι σας έχετε κολλήσει μέσα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, δείτε μερικές υπέροχες δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε μαζί:

  • Τοποθετήστε το λέιζερ: Οι περισσότερες γάτες διασκεδάζονται ατελείωτα με έναν δείκτη λέιζερ, οπότε αν θέλετε η γάτα σας να ασκείται λίγο περισσότερο τους πιο κρύους μήνες, αυτό μπορεί να είναι ένα καλό αντικείμενο για αγορά. Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε και κάποια χειμερινή κίνηση, ίσως θέλετε να περπατήσετε στο σπίτι και να αφήσετε τη γάτα σας να ακολουθήσει το μονοπάτι λέιζερ.
  • Αποκτήστε μερικά διαδραστικά παιχνίδια: Είτε επενδύετε σε έναν τροχό γάτας είτε σε ένα μηχανικό παιχνίδι, υπάρχουν πολλά διαδραστικά παιχνίδια που θα κάνουν τη γάτα σας να κινηθεί και θα την διεγείρουν.
  • Διδάξτε τη γάτα σας μερικά κόλπα: Η εκπαίδευση δεν χρειάζεται να προορίζεται για τον σκύλο σας. Οι γάτες μπορούν να μάθουν μερικές βασικές εντολές, όπως ένα high-five ή πώς να έρθουν όταν τις καλούν. Αφιερώστε λίγο χρόνο μαθαίνοντας στη γάτα σας μερικά κόλπα πριν φτάσει η άνοιξη.

Είτε ο σκύλος ή η γάτα σας έχει εποχιακές αλλεργίες είτε όλο το χρόνο, το Animal Skin and Allergy Clinic είναι εδώ για να τους προσφέρει τη μακροπρόθεσμη ανακούφιση που χρειάζονται για να απολαύσουν αυτές τις εσωτερικές χειμερινές δραστηριότητες και τις υπαίθριες καλοκαιρινές σας δραστηριότητες. Καλέστε (425) 742-0342 για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

Schreibe einen Kommentar