Ιατρείο Δέρματος και Αλλεργιών Ζώων | Οι πέντε κορυφαίες συμβουλές μας για την ασφάλεια του ταξιδιού για κατοικίδια

1
Ιατρείο Δέρματος και Αλλεργιών Ζώων |  Οι πέντε κορυφαίες συμβουλές μας για την ασφάλεια του ταξιδιού για κατοικίδια
Σκύλος στη βαλίτσα.

Σιγά σιγά αλλά σταθερά, ο κόσμος ανοίγει ξανά και βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να νιώθουν φαγούρα για να βγουν ξανά στο δρόμο με κατοικίδια ζώα. Για να γιορτάσει αυτό, η Animal Skin and Allergy Clinic θέλει να μοιραστεί τις κορυφαίες συμβουλές ασφάλειας για τα ταξίδια κατοικίδιων ζώων για να εξασφαλίσει ένα διασκεδαστικό και επιτυχημένο εγχείρημα.

Οι πέντε κορυφαίες συμβουλές μας για την ασφάλεια του ταξιδιού για κατοικίδια

Το κλειδί της επιτυχίας στα ταξίδια προετοιμάζεται και η ασφάλεια ταξιδιού με κατοικίδια δεν διαφέρει. Πριν ξεκινήσετε το μεγάλο άγνωστο με το κατοικίδιό σας, σκεφτείτε τις πέντε καλύτερες συμβουλές μας για επιτυχημένο ταξίδι με κατοικίδια.

1. Επενδύστε στο Gear

Όταν πρόκειται για εξοπλισμό ταξιδιού για κατοικίδια, λίγη προσπάθεια πηγαίνει πολύ μακριά. Το κατοικίδιο ζώο σας θα πρέπει να έχει καλά τοποθετημένο γιακά ή λουρί πριν από το ταξίδι. Συνιστάται επίσης ένα καλό, στιβαρό μη ανασυρόμενο καλώδιο. Αυτά τα πράγματα βοηθούν να διατηρείτε το κατοικίδιό σας ασφαλές και υπό έλεγχο σε μέρη όπως στάσεις ανάπαυσης. Μια ζώνη ασφαλείας ή κατάλληλου μεγέθους αερομεταφορέα συνιστάται επίσης για ταξίδια με αυτοκίνητο ή αεροπορική εταιρεία σε περίπτωση συντριβής.

2. Φέρτε μαζί μια μικρή γραφειοκρατία

Όταν ταξιδεύετε μακριά από το σπίτι, είναι έξυπνο να έχετε μαζί σας τα αρχεία του κατοικίδιου ζώου σας, είτε εκτυπωμένα είτε προσβάσιμα στο διαδίκτυο. Πράγματα όπως το ιστορικό εμβολίων, τα τρέχοντα φάρμακα και το ιατρικό ιστορικό μπορεί να είναι πολύ σημαντικά εάν το κατοικίδιο ζώο σας αρρωστήσει ή τραυματιστεί ενώ ταξιδεύετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν ταξιδεύετε σε κρατικές γραμμές.

3. Κάντε Κάποια Αναγνώριση

Φροντίστε να βρείτε κτηνιατρικά νοσοκομεία και κτηνιατρικές κλινικές έκτακτης ανάγκης στην περιοχή στην οποία ταξιδεύετε, ώστε να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης προσπαθώντας να βρείτε πώς να λάβετε βοήθεια με το κατοικίδιο ζώο σας ενώ λείπετε.

4. Απόθεμα σε προμήθειες

Το να έχετε όλα όσα μπορεί να χρειαστεί το κατοικίδιο ζώο σας ενώ ταξιδεύετε μπορεί να μειώσει το άγχος σας και να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλά από τα φάρμακα του κατοικίδιου ζώου σας διαθέσιμα. Θα πρέπει επίσης να έχετε ένα φορητό μπολ με νερό που γεμίζετε τακτικά και ένα μικρό κουτί πρώτων βοηθειών για κατοικίδια.

5. Προστατέψτε το κατοικίδιό σας

Η φροντίδα ευεξίας κατοικίδιων ζώων είναι σημαντική είτε φεύγετε είτε όχι από το σπίτι, αλλά είναι ζωτικής σημασίας όταν ταξιδεύετε μακριά από το σπίτι. Ανάλογα με το πού ταξιδεύετε, ορισμένες ασθένειες μπορεί να είναι πιο διαδεδομένες. Μπορεί επίσης να υπάρχει υψηλότερος κίνδυνος για πράγματα όπως ασθένεια που μεταδίδεται από κρότωνες, ασθένεια διροφιλαρίωσης ή εντερικά παράσιτα. Βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιό σας είναι ενημερωμένο για όλους τους προτεινόμενους εμβολιασμούς και την πρόληψη παρασίτων προτού φύγετε για το ταξίδι σας.

Happy Tails σε σας

Ελπίζουμε ότι υπάρχουν πολλές χαρούμενες περιπέτειες μπροστά σας για εσάς και τα κατοικίδιά σας, είτε επιλέξετε να τα έχετε στην αυλή σας είτε στην άλλη άκρη της χώρας.

Ενημερώστε μας εάν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε εσάς και τα κατοικίδιά σας να έχετε ασφαλείς και διασκεδαστικές εμπειρίες καθώς όλοι επιστρέφουμε στον κόσμο.

Schreibe einen Kommentar