Ιαπωνία Karate-do Kenryu-kai και Goju-ryu Ιαπωνία Karate-do Doshikai πραγματοποιήθηκε κοινή γιορτή | JKFan NEWS International (Κόσμος Καράτε)

Ιαπωνία Karate-do Kenryu-kai και Goju-ryu Ιαπωνία Karate-do Doshikai πραγματοποιήθηκε κοινή γιορτή | JKFan NEWS International (Κόσμος Καράτε)

März 16, 2023 0 Von admin
Θέματα
Πάνω από 100 παρευρισκόμενοι έσπευσαν στη γιορτή, κυρίως από την περιοχή Κίνκι.

Στις 5 Μαρτίου (Κυριακή), πραγματοποιήθηκε η «Κοινή Γιορτή Ιαπωνικού Karatedo Kenryu-kai και Goju-ryu Ιαπωνικού Karatedo Doshikai» στο Senri Hankyu Hotel στην πόλη Toyonaka, στην επαρχία Οσάκα.

Τόσο ο Kenryukai όσο και ο Doshikai δραστηριοποιούνται στον νομό Osaka και πέρυσι οι μαθητές του dojo ήταν πολύ δραστήριοι σε εγχώριους και διεθνείς αγώνες, ειδικά σε αγώνες Kata.
Στο Kenryukai, η Wakana Ito (3η χρονιά στο Γυμνάσιο Jonan Gakuen) κέρδισε το kata γυναικών της 1ης χρονιάς στο γυμνάσιο στο „Mirai-kun Cup Zenchu ​​​​Selection Tournament“ που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο. Η Mayu Yamamoto (Γυμνάσιο Osaka Gakugei 3ο έτος) κέρδισε το kata γυναικών στο „National High School Karate Tournament (Inter-High)“ που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο. Επιπλέον, η Mio Kanzaki (Γυμνάσιο Naniwa → Πανεπιστήμιο Hannan 1ο έτος) συμμετείχε στην ομαδική γυναικεία μορφή του „12th World Junior & Cadet, 21 Under Karatedo Championships“ που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία τον Οκτώβριο και κέρδισε το πρωτάθλημα. .
*Οι βαθμοί των αθλητών αφορούν τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Στο Doshikai, η China Furuse (3ο έτος στο Osaka Gakugei High School) και η Yayo Takashima (3η χρονιά στο Osaka Gakugei High School) κέρδισαν την εαρινή γυναικεία ομάδα „National High School Selection“ (και οι δύο Kushinjuku). Οι δυο τους κέρδισαν επίσης το 1ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Kata της Ιαπωνίας. Η China Furuse κερδίζει το φθινοπωρινό «Tochigi National Athletic Meet» για αγόρια και κορίτσια. Επιπλέον, ο Akira Okamoto (Osaka Gakugei High School 3ο έτος, Kushinjuku) κέρδισε δύο κορώνες στο ομαδικό kata των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και στο Ασιατικό Πρωτάθλημα Νεανίδων.
*Οι βαθμοί των αθλητών αφορούν τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι που σχετίζονται με το καράτε, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων από τα δύο dojo, το τρέχον γυμνάσιο και γυμνάσιο και το πανεπιστήμιο, συγκεντρώθηκαν στον χώρο για να γιορτάσουν την επίτευξη αυτών των θαυμάσιων αποτελεσμάτων τουρνουά. Στη μέση της συνάντησης προβλήθηκε ένα βίντεο που επαινούσε την ανάπτυξη και την επιτυχία των ενεργών παικτών και η ατμόσφαιρα ήταν γαλήνια από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο τέλος του πάρτι, κάθε παίκτης έκανε το δικό του kata, προσθέτοντας μια νότα λάμψης στη γιορτή.

Επόμενη σελίδα: Φωτογραφία του „Japan Karatedo Kenryukai and Goju-ryu Japanese Karatedo Doshikai Joint Celebration“

JKFan NEWS International (Κόσμος Καράτε)