Η Xydrobe με έδρα το Λονδίνο θα λανσάρει το πρώτο πολυτελές εμπορικό σύμπαν VR στον κόσμο: Αναφορές

Η Xydrobe με έδρα το Λονδίνο θα λανσάρει το πρώτο πολυτελές εμπορικό σύμπαν VR στον κόσμο: Αναφορές

Dezember 5, 2022 0 Von admin
Ευγενική προσφορά εικόνας: https://xydrobe.com/

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Xydrobe είναι έτοιμη να αποκαλύψει το πρώτο πολυτελές εμπορικό σύμπαν VR στον κόσμο.

Έρχεται το 2023 και η επιχειρηματική εταιρεία με έδρα το Λονδίνο θα αρχίσει να δέχεται κρατήσεις για το πρώτο πολυτελές σύμπαν αγορών V-commerce στον κόσμο.

Το σύμπαν Xydrobe θα είναι προσβάσιμο μόνο μέσω πραγματικών πυλών ενός ατόμου που ονομάζονται «Xydrobes» (προφέρεται «zai-drobes») που έχουν δημιουργηθεί για να είναι τόσο γοητευτικά όσο και πρωτοποριακά και θα τοποθετούνται σε επιλεγμένες τοποθεσίες κατά μήκος ο κόσμος.

Μέσα σε ένα Xydrobe, οι αγοραστές θα μεταφερθούν ιδιωτικά σε ένα αλλιώτικο εποχικό τοπίο για να αγοράσουν αληθινά προϊόντα, τα οποία θα βιωθούν όχι μόνο μέσω VR στο επίπεδο του ανθρώπινου ματιού αλλά και με άρωμα, θερμοκρασία, αέρα και ήχο surround.

Οι αγορές πολυτελείας στο Web3 μετατρέπονται από μια συνηθισμένη σε οραματική έκπληξη, αξιοποιώντας βασικά την καθηλωτική εμπειρία αγορών.

Η Isabella Gallucci, Chief Brand Officer, πρόσθεσε: «Υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες με την τεχνολογία VR για τις επωνυμίες να επικοινωνούν περαιτέρω τις συλλογές τους στους πελάτες τους, από την έμπνευση μέχρι τη δεξιοτεχνία των προϊόντων».