Η Xcel επιλέγει το Pivot για να αναπτύξει κοινοτικά ηλιακά έργα του Κολοράντο

1
Η Xcel επιλέγει το Pivot για να αναπτύξει κοινοτικά ηλιακά έργα του Κολοράντο

Xcel Energy έχει επιλέξει Ενέργεια περιστροφής να αναπτύξει ένα κοινοτικό χαρτοφυλάκιο ηλιακής ενέργειας 41 MW στο Κολοράντο, το οποίο εξυπηρετεί αποκλειστικά νοικοκυριά που πληρούν τα κριτήρια εισοδήματος κάτω από ένα καθορισμένο εισοδηματικό όριο. Τα οκτώ έργα βρίσκονται στις κομητείες Boulder, Logan, Mesa, Morgan και Weld.

Προσφέροντας προσιτές κοινοτικές συνδρομές ηλιακής ενέργειας σε νοικοκυριά που πληρούν τις προϋποθέσεις εισοδήματος, η Pivot Energy θα μπορεί να εξυπηρετεί ομάδες που ιστορικά έχουν μείνει εκτός μετάβασης στην καθαρή ενέργεια και αντιμετωπίζουν πολλές από τις πιο δυσμενείς κλιματικές επιπτώσεις. Αυτό το κοινοτικό χαρτοφυλάκιο ηλιακής ενέργειας δείχνει πώς η ηλιακή ανάπτυξη μπορεί να αξιοποιηθεί για να δημιουργήσει θετικές επιπτώσεις πέρα ​​από τη μείωση των εκπομπών και τα περιβαλλοντικά οφέλη.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με την Pivot Energy σε αυτό το κοινοτικό χαρτοφυλάκιο ηλιακών ενέργειας», λέει ο Emmett Romine, αντιπρόεδρος λύσεων πελατών και καινοτομίας για την Xcel Energy. «Η εγγραφή σε αυτούς τους κοινοτικούς ηλιακούς κήπους θα αποφέρει εξοικονόμηση λογαριασμών ενέργειας στους πελάτες μας που πληρούν τα κριτήρια εισοδήματος και θα τους βοηθήσει να γίνουν μέρος του μετασχηματισμού της καθαρής ενέργειας».

Η ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου αυτού του μεγέθους με πληρότητα εισοδήματος είναι δυνατή στο Κολοράντο λόγω του ρυθμιστικού τοπίου της πολιτείας για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει ζητήματα ενεργειακής ισοτιμίας ενώ ικανοποιεί το δημόσιο αίτημα για μετάβαση σε καθαρή παραγωγή ενέργειας χωρίς εκπομπές.

«Είμαι περήφανος που βλέπω την Pivot Energy, μια εταιρεία με έδρα το Κολοράντο, να ηγείται των προσπαθειών για την επέκταση της πρόσβασης σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος», σχολιάζει ο Μπιλ Ρίτερ, πρώην κυβερνήτης του Κολοράντο. «Η μετάβαση στην καθαρή ενέργεια θα είναι επιτυχής μόνο εάν μπορεί να προσφέρει καθαρή, αξιόπιστη ενέργεια για όλους μας, ανεξαρτήτως εισοδήματος, και η ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου ηλιακής ενέργειας 100 τοις εκατό με εισοδήματα σε αυτήν την κλίμακα θα υποστηρίξει αμέτρητους κατοίκους του Κολοράντο».

Το Pivot συνεργάζεται με κοινοτικούς οργανισμούς στην κατανομή συνδρομών σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και τις διαχειρίζεται μέσω του SunCentral πλατφόρμα, το ιδιόκτητο λογισμικό τους που βασίζεται σε σύννεφο.

«Η Pivot Energy είναι ενθουσιασμένη που αναπτύσσει αυτό το χαρτοφυλάκιο, το οποίο θα προσφέρει βαθιά οφέλη –τόσο περιβαλλοντικά όσο και οικονομικά– σε χιλιάδες νοικοκυριά που πληρούν τα κριτήρια εισοδήματος», προσθέτει ο Tom Hunt, Διευθύνων Σύμβουλος της Pivot Energy. «Καθώς η βιομηχανία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προσπαθεί να προωθήσει τόσο την ενεργειακή ισοτιμία όσο και τη μετάβαση στην καθαρή ενέργεια, ελπίζω να δω άλλες πολιτείες και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας να μιμούνται την ηγεσία και την εποικοδομητική συνεργασία της Xcel Energy και της πολιτείας του Κολοράντο για τη διευκόλυνση της πιο δίκαιης πρόσβασης στην καθαρή ενέργεια».

Schreibe einen Kommentar