Η Terrasmart παραδίδει συστήματα ραφιών για εμπορική εγκατάσταση Chicago Urban League

2
Η Terrasmart παραδίδει συστήματα ραφιών για εμπορική εγκατάσταση Chicago Urban League

Βιομηχανίες ΓιβραλτάρTerrasmart Ο βραχίονας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προμήθευσε το σύστημα ραφιών για τη μεγαλύτερη εμπορική ηλιακή εγκατάσταση του Σικάγο. Οι ηλιακές εγκαταστάσεις στον τελευταίο όροφο και στο carport αποδίδουν συνδυασμένη απόδοση 213 KW DC ηλιακής ισχύος για την Chicago Urban Leagueμία από τις παλαιότερες οργανώσεις υπεράσπισης αστικών περιοχών της χώρας για την πρόοδο των Αφροαμερικανών.

Το σύστημα αντιπροσωπεύει τη δέσμευση του πρωταθλήματος να φέρει καθαρή, ανανεώσιμη ενέργεια στην κοινότητα South Side του Σικάγο. Η Terrasmart προμήθευσε το σύστημα ραφιών σταθερής κλίσης για τους δύο θόλους επιφανειακής παρτίδας που αποτελούν το ηλιακό υπόστεγο 162 KW. Πλήρως προσαρμόσιμο με πολλές δομικές και γεωμετρικές επιλογές σχεδίασης, το Terrasmart carport παράγει ηλιακή ενέργεια ενώ παρέχει σκιά στους επισκέπτες του Chicago Urban League. Η Renewable Energy Evolution LLC ανέπτυξε, σχεδίασε και εγκατέστησε το σύστημα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το τι σημαίνει αυτό για την περιβαλλοντική δικαιοσύνη στις κοινότητές μας στο Σικάγο», λέει ο επικεφαλής του έργου Andrew Wells, αντιπρόεδρος του Κέντρου Ανάπτυξης Εργατικού Δυναμικού στο Chicago Urban League. «Το έργο μας φέρνει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση, ένταξη και πρόσβαση στην οικονομία καθαρής ενέργειας για τους ανθρώπους της Νότιας πλευράς».

Το ηλιακό σύστημα υπογραμμίζει τη δέσμευση του Chicago Urban League για την προώθηση της πρόσβασης της κοινότητας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Το 2017, η League ξεκίνησε δύο εκπαιδευτικά προγράμματα σε εγκαταστάσεις ηλιακών και πωλήσεις φωτοβολταϊκών μέσω του προγράμματος Workforce Development Center με ηλιακά κίνητρα από το Illinois for All. Η ετήσια ομάδα των 75 εκπαιδευόμενων έχει πρόσβαση σε εκθέσεις εργασίας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με οργανισμούς όπως η Ένωση Ηλιακής Ενέργειας του Ιλινόις, η Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας και ο Συνασπισμός για την Κοινοτική Ηλιακή Πρόσβαση.

«Είναι τιμή μας που παίξαμε έναν ρόλο σε ένα τόσο μνημειώδες έργο», δηλώνει ο Ed McKiernan, πρόεδρος της Terrasmart. «Δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη εμπορική εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στην πόλη του Σικάγο, αλλά αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την παροχή πιο δίκαιης πρόσβασης στην ηλιακή οικονομία. Η Terrasmart είναι περήφανη που συνεργάστηκε με το Chicago Urban League και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Evolution».

«Η Terrasmart πήγε πάνω και πέρα ​​σε αυτό το έργο ορόσημο», προσθέτει ο Brian Maillet, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Renewable Energy Evolution. «Η βοήθειά τους στη μηχανική, το σχεδιασμό, την αδειοδότηση και την υλοποίηση του μεγαλύτερου ηλιακού συστήματος στάθμευσης αυτοκινήτων της πόλης ήταν κρίσιμη για την επιτυχία του έργου».

Ο Wells και η ομάδα του προσθέτουν δύο σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο τρέχον σύστημα. Σχεδιάζει επίσης ένα νέο κοινοτικό ηλιακό πάρκο για να εξυπηρετεί ενοικιαστές που θέλουν να μειώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος.

Schreibe einen Kommentar