Η Sol Systems αποκτά το Indiana Solar Project από την Orion-Eolian Joint Venture

1
Η Sol Systems αποκτά το Indiana Solar Project από την Orion-Eolian Joint Venture

Sol Systems LLC έχει αποκτήσει ένα έργο ανάπτυξης ηλιακής ενέργειας 91 MW DC στην κομητεία Spencer της Ινδίας από την Orion Renewable Power Resources LLC, μια κοινοπραξία μεταξύ Orion Renewable Energy Group LLC και Eolian LP Το έργο, γνωστό ως Grandview, αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης Impact + Infrastructure της Sol Systems.

«Αυτή η εξαγορά βασίζεται στο σημαντικό αποτύπωμα της Sol Systems στα Midwest», λέει ο Yuri Horwitz, Διευθύνων Σύμβουλος της Sol Systems. «Είμαστε πρόθυμοι να ξεκινήσουμε τη φάση κατασκευής αυτού του έργου, το οποίο θα φέρει νέα καθαρή ενέργεια και ευκαιρίες στην τοπική κοινωνία και την περιοχή».

Η Sol Systems θα αναπτύξει, θα κατέχει και θα λειτουργήσει το έργο. Μόλις ολοκληρωθεί, το έργο θα παράγει αρκετή ηλιακή ενέργεια, ετησίως, για να τροφοδοτήσει πάνω από 13.000 σπίτια και να αντισταθμίσει το ισοδύναμο των εκπομπών περισσότερων από 23.000 επιβατικών οχημάτων.

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες για την υποστήριξη που λάβαμε στην κομητεία Spencer από την Lincoln land Economic Development Corp., το συμβούλιο της κομητείας, την επιτροπή σχεδιασμού της κομητείας και τους επιτρόπους της κομητείας», δηλώνει ο Justin Wolf, διευθυντής ανάπτυξης στο Orion Renewable Energy Group. «Το άνοιγμα τους στο έργο μας, μαζί με το φιλικό προς τις επιχειρήσεις κλίμα της κομητείας, αποδεικνύει τη δέσμευσή της για ανάπτυξη με τη στρατολόγηση νέων βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της ηλιακής ενέργειας».

«Το έργο Grandview θα βελτιώσει την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία του τοπικού ηλεκτρικού δικτύου προσθέτοντας πόρους χωρίς ρύπανση κατά τις ώρες αιχμής που συμπίπτουν με την υψηλή ζήτηση των καταναλωτών τις πιο ζεστές και ηλιόλουστες μέρες που το σύστημα κινδυνεύει ολοένα και περισσότερο», προσθέτει ο Aaron Zubaty, Διευθύνων Σύμβουλος της Eolian. . «Επαινούμε τη Sol Systems για την υποστήριξή της σε αυτό το σημαντικό έργο για την ενίσχυση της οικονομίας της Νότιας Ιντιάνα».

Schreibe einen Kommentar