Η Philadelphia επεκτείνει την ηλιακή πρόσβαση σε επιχειρηματικά ακίνητα με την EDP Renewables

2
Η Philadelphia επεκτείνει την ηλιακή πρόσβαση σε επιχειρηματικά ακίνητα με την EDP Renewables

EDPR NA Distributed Generation LLCη επιχειρηματική μονάδα διανομής της EDP Renewables, έχει συνεργαστεί με την Ενεργειακή Αρχή Φιλαδέλφειας (PEA) ως μέρος του προγράμματος Solarize Philly για να βοηθήσει στην επέκταση της πρόσβασης σε επιτόπιες λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για επιχειρήσεις, εμπορικές και βιομηχανικές ιδιοκτησίες σε όλη την πόλη.

Το Solarize Philly, το οποίο ξεκίνησε από την PEA το 2017, είναι το πρώτο πρόγραμμα solarize της Φιλαδέλφειας σε όλη την πόλη. Με στόχο την επέκταση της επιτόπιας ηλιακής αγοράς της πόλης, το πρόγραμμα στοχεύει να καταστήσει τη διαδικασία εγκατάστασης ηλιακής ενέργειας όσο το δυνατόν πιο εύκολη και προσιτή, υποστηρίζοντας παράλληλα την εκπαίδευση ηλιακής ενέργειας στη Σχολική Περιοχή της Φιλαδέλφειας και τη βελτίωση της πρόσβασης σε καθαρή ενέργεια στις γειτονιές της πόλης. Από την έναρξη του προγράμματος, περισσότερα από 12 εκατομμύρια δολάρια έχουν επενδυθεί σε κοινότητες σε όλη τη Φιλαδέλφεια, βοηθώντας στη βελτίωση της πρόσβασης σε καθαρή ενέργεια σε όλη την πόλη.

«Στην EDPR NA DG, είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε δίκαιη πρόσβαση σε τοπική, αξιόπιστη και οικονομική ενέργεια, ανεξάρτητα από το πού ζείτε ή κάνετε επιχειρηματική δραστηριότητα», λέει ο Richard Dovere, Διευθύνων Σύμβουλος Επενδύσεων της EDPR NA DG. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετέχουμε στη ζωτική αποστολή του Solarize Philly για την υποστήριξη των επιχειρήσεων στο ταξίδι τους με καθαρό μηδενικό άνθρακα μέσω της υιοθέτησης της επιτόπιας παραγωγής ανανεώσιμης ενέργειας».

Η ΓΔ EDPR NA επιλέχθηκε μέσω μιας διαδικασίας δημόσιας πρόσκλησης για να είναι ένας από τους αφοσιωμένους συνεργάτες της Solarize Philly που επικεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων σε εμπορικούς, βιομηχανικούς και ιδιοκτήτες ακινήτων με το κλειδί στο χέρι. Οι τεχνολογικές λύσεις θα κυμαίνονται από κατανεμημένη ηλιακή ενέργεια έως συστεγαζόμενη αποθήκευση, φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, μικροδίκτυο, τεχνολογίες ενεργειακής ζήτησης/ενέργειας ανθεκτικότητας και ενεργειακής απόδοσης. Φέτος είναι η πρώτη φορά που το πρόγραμμα Solarize Philly είναι ανοιχτό σε λιανικές, εμπορικές και βιομηχανικές οντότητες σε όλη τη Φιλαδέλφεια.

«Οι επιχειρήσεις είναι ζωτικής σημασίας για τη συνεχή ανάπτυξη και ανάπτυξη της Φιλαδέλφειας», δηλώνει η Emily Schapira, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της PEA. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία με το EDPR NA DG για τη μείωση του ενεργειακού κόστους για τις επιχειρήσεις των πολιτών μας, τη στήριξη της κοινότητας μέσω της δημιουργίας καλοπληρωμένων θέσεων εργασίας για την ενίσχυση της τοπικής ηλιακής βιομηχανίας και την παροχή βοήθειας στις επιχειρήσεις μας στην ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα. ”

«Η ευκαιρία να αποκτήσουν οι επιχειρήσεις δύναμη από την τοπική καθαρή ενέργεια, βοηθώντας παράλληλα να ωθήσουν πρόσθετες επιχειρήσεις του 21ου αιώνα, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να προσφέρουν ένα πιο ανθεκτικό ενεργειακό μέλλον για τη Philly είναι μια «τριπλή νίκη»», σχολιάζει ο Matt Stern, ανώτερος διευθυντής εμπορικού τμήματος. προγράμματα στο Philadelphia Energy Authority.

Schreibe einen Kommentar