Η NYSERDA βραβεύει τρία ηλιακά έργα κλίμακας χρησιμότητας στην CS Energy στη Νέα Υόρκη

2
Η NYSERDA βραβεύει τρία ηλιακά έργα κλίμακας χρησιμότητας στην CS Energy στη Νέα Υόρκη

CS Energy έχει βραβευτεί με τρία έργα ηλιακής ενέργειας κλίμακας χρησιμότητας από την Υπηρεσία Έρευνας και Ανάπτυξης Ενέργειας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης (NYSERDA) στο πλαίσιο του πέμπτου ετήσιου αιτήματος υποβολής προτάσεων για τα πρότυπα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Όπως προτάθηκε, και μόλις τεθούν σε λειτουργία, αυτά τα έργα θα παραδίδουν 270 MW AC / 365 MW DC νέας δυναμικότητας παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές στο κράτος.

Η κατασκευή σχεδιάζεται να ξεκινήσει το 2025 και θα ολοκληρωθεί το 2026. Αυτά τα έργα θα παράγουν πάνω από 500.000 MWh ανανεώσιμης ενέργειας ετησίως για τους συντελεστές της Νέας Υόρκης.

«Ως η πρώτη εταιρεία που ανέπτυξε και κατασκεύασε επιτυχώς ηλιακή ενέργεια μεγάλης κλίμακας στα βόρεια της Νέας Υόρκης, είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε να διαδραματίζουμε ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη του προγράμματος μεγάλης κλίμακας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της NYSERDA», λέει ο Eric Millard, επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της CS Energy. «Η εξατομικευμένη προσέγγιση και η πρακτική εμπειρία μας σε συνεργασία με δήμους, κρατικούς και τοπικούς φορείς, κοινότητες, τοπικούς εργάτες και επιχειρήσεις της Νέας Υόρκης μας ξεχωρίζουν στο να βοηθήσουμε τη Νέα Υόρκη να επιτύχει τους στόχους της για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».

«Με τη βοήθεια εταίρων όπως η CS Energy, η Νέα Υόρκη αναπτύσσει έναν αγωγό με πάνω από 120 μεγάλης κλίμακας έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που μας φέρνουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μας για το κλίμα και την καθαρή ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει καθαρότερο αέρα, νέες πράσινες θέσεις εργασίας και τοπικές φορολογικά έσοδα σε κοινότητες σε όλη την πολιτεία», σχολιάζει η Doreen M. Harris, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της NYSERDA. «Αυτά τα έργα που βραβεύτηκαν πρόσφατα αποτελούν ένα άλλο παράδειγμα της συνεχιζόμενης δέσμευσης της CS Energy για επενδύσεις στη Νέα Υόρκη και συμβάλλουν στην επιτυχή ολοκλήρωση της εταιρείας Branscomb Solar – του πρώτου ηλιακού έργου σε κλίμακα χρησιμότητας εκτός Long Island – και άλλων έργων σαν αυτό που θα αποδώσουν καθαρίστε το ρεύμα στο δίκτυο πριν από το τέλος του έτους.»

Τα τρία έργα, μεταξύ αυτών που επιλέχθηκαν από περισσότερες από 50 εγκαταστάσεις υποβολής προσφορών, αποτελούν μέρος ενός ανταγωνιστικού χαρτοφυλακίου προμηθειών 22 έργων. Κάθε ένα από αυτά τα έργα CS Energy θα αναπτύξει τεχνολογία παρακολούθησης μονού άξονα και ηλιακούς συλλέκτες διπλής όψης. Το Stern Solar είναι ένα έργο 19,99 MW AC / 27 MW DC στο Schaghticoke στην κομητεία Rensselaer. Το York Run Solar αποτελείται από ένα ηλιακό πάρκο ισχύος 90 MW AC / 122 MW DC στο Busti και το Kiantone, που βρίσκεται στην κομητεία Chautauqua.

Το Yellow Barn Solar είναι έργο 160 MW AC / 216 MW DC στο Lansing και το Groton στην κομητεία Tompkins. Το μεγαλύτερο έργο της CS Energy βρίσκεται λιγότερο από 10 μίλια από το εργοστάσιο άνθρακα Cayuga, το οποίο αποσύρθηκε το 2019.

Schreibe einen Kommentar