Η MainOne επεκτείνει τις υπηρεσίες Global Cloud Connect για να προωθήσει την επιχειρηματική ψηφιακή μετάβαση στη Δυτική Αφρική

Η MainOne επεκτείνει τις υπηρεσίες Global Cloud Connect για να προωθήσει την επιχειρηματική ψηφιακή μετάβαση στη Δυτική Αφρική

März 12, 2023 0 Von admin

Η MainOne, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων συνδεσιμότητας για επιχειρήσεις στη Δυτική Αφρική, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν την τεχνολογία Cloud συνδέοντας επιχειρήσεις σε όλη την περιοχή απευθείας και ιδιωτικά με δημόσιους παρόχους υπηρεσιών cloud με την Υπηρεσία Cloud Connect.

Η υπηρεσία MainOne Cloud Connect διασφαλίζει άμεση, ασφαλή και αξιόπιστη συνδεσιμότητα δικτύου μεταξύ εταιρικών κέντρων δεδομένων ή τοποθεσιών γραφείων και δημόσιων παρόχων cloud, όπως η Microsoft και οι υπηρεσίες Web της Amazon. Η MainOne έχει επίσης μια συνεργασία με την Equinix-Telecity που παρέχει στην εταιρεία άμεση πρόσβαση σε άλλους παγκόσμιους παρόχους όπως η Oracle και η IBM, δίνοντας έτσι στους πελάτες πρόσβαση στις υπηρεσίες που χρειάζονται.

Με το MainOne Cloud Connect, οι επιχειρήσεις μπορούν να συνεργάζονται απρόσκοπτα ενώ υιοθετούν πολιτικές απομακρυσμένης εργασίας (Εργασία από το σπίτι). Η συνεργασία σε τηλέφωνα, email και εφαρμογές έχει διευκολυνθεί μέσω εφαρμογών συνεργασίας ομάδων που φιλοξενούνται στο cloud με το MainOne Cloud Connect παρέχοντας τα πρόσθετα οφέλη ασφάλειας και συμμόρφωσης για τις βιομηχανίες στους τομείς του οικονομικού, του πετρελαίου και φυσικού αερίου και της βιομηχανίας.

Η λύση MainOne Cloud Connect υποστηρίζεται από το ιδιωτικό υποβρύχιο καλώδιο της MainOne και υποστηρίζει απευθείας συνδέσεις με υπηρεσίες Cloud με ταχύτητες από 10 Mbps έως 100 Gbps. Σύμφωνα με τον επικεφαλής, Technical Solutions & Managed Services, Oluwasayo Oshadami, «Η υπηρεσία μας Cloud Connect δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις στη Νιγηρία, την Γκάνα και την Ακτή Ελεφαντοστού να προσαρμοστούν στην ταχεία ανάπτυξη των λύσεων cloud με πάντα ενεργοποιημένη, ασφαλή πρόσβαση στο cloud τους. εφαρμογές. Οι επενδύσεις μας σε μια παγκόσμιας κλάσης υποδομή συνδεσιμότητας σε συνδυασμό με την τεχνολογία των παγκόσμιων συνεργατών μας είναι στρατηγικά τοποθετημένες για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες ψηφιακού μετασχηματισμού των πελατών μας».

Όπως δήλωσε ένας από τους πελάτες της εταιρείας, η υπηρεσία MainOne Cloud Connect επέτρεψε στην ομάδα μας να έχει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες Microsoft Azure, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αξιοποιήσουμε το κοινόχρηστο διαδίκτυο της τράπεζας που είχε ως αποτέλεσμα τη χρήση υψηλού εύρους ζώνης, απρόβλεπτη καθυστέρηση και αντίκτυπο σε άλλες υπηρεσίες. Η καθυστέρηση της υπηρεσίας είναι εγγυημένη και η απόδοση της υπηρεσίας είναι προβλέψιμη».