Η Iberdrola σχεδιάζει επένδυση 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην ενεργειακή αγορά της Νέας Υόρκης

2
Η Iberdrola σχεδιάζει επένδυση 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην ενεργειακή αγορά της Νέας Υόρκης

Iberdrola ΗΠΑ Η (Avangrid) δημοσίευσε το επενδυτικό της σχέδιο για την ενεργειακή αγορά της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με το σχέδιο, οι επενδύσεις θα μπορούσαν να φτάσουν κοντά στα 6 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτό το πλαίσιο θα επιταχύνει τις επενδύσεις που απαιτούνται για τη συνέχιση της βελτίωσης των υπηρεσιών και τη δημιουργία ενός δικτύου που είναι πιο ανθεκτικό σε ακραία καιρικά φαινόμενα και πιο έξυπνο για την ενσωμάτωση της καθαρής ενέργειας που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές της Νέας Υόρκης.

Με αυτήν την πρόταση, οι πελάτες της NYSEG και της RGE θα συνεχίσουν να διατηρούν ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά στην πολιτεία. Αργότερα φέτος, η Iberdrola USA (Avangrid) θα διαπραγματευτεί δασμολογικά πλαίσια για τους διανομείς της στο Μέιν, το Κονέκτικατ και τη Μασαχουσέτη.

Οι επενδύσεις σε αυτό το σχέδιο θα συμβάλουν επίσης στην ανάπτυξη της δικτυακής της επιχείρησης, όπου έχει ήδη περιουσιακά στοιχεία περίπου 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία αναμένεται να αυξηθούν στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025, συμπεριλαμβανομένης της οργανικής και ανόργανης ανάπτυξης.

Η πρόταση αυτή προστίθεται στα σχέδια ανάπτυξης της Iberdrola USA (Avangrid) στη χώρα. Η Iberdrola είναι παρούσα στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και 15 χρόνια και έχει περιουσιακά στοιχεία που ξεπερνούν σήμερα τα 40 δισεκατομμύρια σε 24 πολιτείες, εξυπηρετώντας έναν πληθυσμό άνω των 7 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η Ibrerdrola USA (Avangrid) είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με κεφαλαιοποίηση 18.400 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα την καθιστούσε μία από τις 14 μεγαλύτερες εταιρείες του Ibex.

Η εταιρεία λειτουργεί σήμερα 70 χερσαία αιολικά πάρκα και ηλιακούς φωτοβολταϊκούς σταθμούς με περισσότερα από 8.000 MW σε λειτουργία και κοντά στα 1.000 MW υπό κατασκευή. Η Iberdrola USA (Avangrid) ξεκίνησε επίσης πρόσφατα την κατασκευή του μεγάλης κλίμακας υπεράκτιου αιολικού έργου Vineyard Wind 1. Διαθέτει χαρτοφυλάκιο κοντά στα 5.000 MW με το έργο Park City Wind στο Κονέκτικατ, την Commonwealth Wind στη Μασαχουσέτη και το Kitty Hawk στη Βόρεια Καρολίνα.

Schreibe einen Kommentar