Η Energywell παρουσιάζει τη νέα κοινοτική ηλιακή μονάδα

4
Η Energywell παρουσιάζει τη νέα κοινοτική ηλιακή μονάδα
Energywell LLC έχει ξεκινήσει μια κοινοτική επιχείρηση ηλιακής ενέργειας που προσφέρει υπηρεσίες προέλευσης πελατών και διαχείρισης εσόδων σε κοινοτικούς προγραμματιστές ηλιακής ενέργειας και ιδιοκτήτες περιουσιακών στοιχείων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μέσω των επωνυμιών Shift Community Solar και SolarStreet, η Energywell θα προσφέρει κοινοτικά ηλιακά προϊόντα ενσωματωμένα και παράλληλα με τη σουίτα προϊόντων ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, τα οποία θα είναι διαθέσιμα το φθινόπωρο του 2022.

Η Energywell θα χρησιμοποιήσει την ιδιόκτητη τεχνολογική της πλατφόρμα Proton, η οποία επιτρέπει μια απρόσκοπτη ψηφιακή εμπειρία για τους πελάτες και ένα σύνολο χαρακτηριστικών που έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί κοινοτικούς προγραμματιστές ηλιακής ενέργειας και ιδιοκτήτες περιουσιακών στοιχείων. Η Energywell προσέλαβε τον Stephen Condon για να αναπτύξει την κοινοτική της επιχείρηση ηλιακής ενέργειας.

«Η κοινοτική ηλιακή αγορά πρόκειται να γνωρίσει ταχεία ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, καθώς το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ ανακοίνωσε έναν νέο στόχο της Εθνικής Κοινότητας Ηλιακής Συνεργασίας για την τροφοδοσία ισοδύναμου πέντε εκατομμυρίων νοικοκυριών έως το 2025», λέει ο Michael Fallquist, διευθυντής και συν-CEO. της Energywell. «Βλέπουμε την είσοδό μας στην κοινοτική ηλιακή αγορά ως ευθυγραμμισμένη με την αποστολή μας να αποτελέσουμε καταλύτη για τη μετάβαση στη βιώσιμη ενέργεια».

Εικόνα: Τζέρεμι Μπεζάνγκερ επί Ξεβιδώστε
Schreibe einen Kommentar