Η CooperVision λανσάρει εργαλεία πρακτικής για την υποστήριξη νέων φορέων φακών επαφής

Η CooperVision λανσάρει εργαλεία πρακτικής για την υποστήριξη νέων φορέων φακών επαφής

März 15, 2022 0 Von admin

Για να βοηθήσει τους επαγγελματίες φροντίδας ματιών να προσελκύουν και να διατηρούν νέους χρήστες φακών επαφής, η CooperVision έχει εισαγάγει μια σειρά εργαλείων υποστήριξης πρακτικής για το clariti της® Οικογένεια 1 ημέρας φακών σιλικόνης υδρογέλης. Η εργαλειοθήκη παρέχει πόρους για την προσέλκυση υποψήφιων χρηστών φακών επαφής πριν από την προγραμματισμένη τους εξέταση, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο γραφείο και κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών χρήσης τους.

Η εγκατάλειψη των φακών επαφής εξακολουθεί να αποτελεί πρόκληση για τους επαγγελματίες φροντίδας ματιών, με αποτέλεσμα σημαντική απώλεια εσόδων κάθε χρόνο.1 Ωστόσο, η εγκατάλειψη μπορεί να μειωθεί με την υποστήριξη για νέους χρήστες τους κρίσιμους πρώτους μήνες. Σε μια έρευνα, μετά από τρεις και έξι μήνες από την έναρξη χρήσης φακών επαφής, το 31% των ερωτηθέντων σημείωσε ότι πιθανότατα θα σταματήσει να χρησιμοποιεί φακούς επαφής τους επόμενους έξι μήνες.2

«Όταν πρόκειται για την κάλυψη των αναγκών των νέων φορέων φακών επαφής, clariti® 1 ημέρα προσφέρει «ευκολία με την πρώτη ματιά», δήλωσε ο Michele Andrews, OD, Αντιπρόεδρος, Επαγγελματικές και Κυβερνητικές Υποθέσεις, Αμερική, CooperVision. «Αυτός ο φακός βοηθά τους επαγγελματίες να ξεπεράσουν οποιοδήποτε από τα τυπικά εμπόδια όταν τοποθετούν έναν νέο χρήστη. clariti® 1 ημέρα είναι προσιτή3βιώσιμο, εύκολο στην εφαρμογή4, και παρέχει όλα τα οφέλη για την οφθαλμική υγεία ενός φακού υδρογέλης σιλικόνης*. Και με αυτά τα νέα εργαλεία πρακτικής, οι γιατροί και το προσωπικό έχουν τώρα ακόμη περισσότερη υποστήριξη για να εξασφαλίσουν την επιτυχία των ασθενών».

διευκρινίσεις της CooperVision® Το κιτ εργαλείων 1 ημέρας καινούργιου χρήστη διαθέτει βελτιωμένο ιστοσελίδα συμβουλές καταναλωτών που βοηθά τους χρήστες που φορούν φακούς επαφής για πρώτη φορά να προσαρμοστούν εύκολα στη ρουτίνα με οδηγίες βήμα προς βήμα και ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό βίντεο για την τοποθέτηση και αφαίρεση φακών. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης ενημερωτικά άρθρα σχετικά με θέματα όπως το πώς να χρησιμοποιείτε μακιγιάζ ή οφθαλμικές σταγόνες με φακούς επαφής και πώς να ταξιδεύετε με φακούς επαφής.

«Τις πρώτες εβδομάδες με τους φακούς επαφής, οι νέοι χρήστες έχουν συχνά πολλές ερωτήσεις. Με την πρόσβαση σε αυτόν τον ψηφιακό πόρο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτούς, οι πρακτικές μπορούν να παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια – όποτε και όπου μπορεί να τη χρειαστεί ο ασθενής», είπε ο Δρ. Andrews.

Η εργαλειοθήκη περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία πόρων για τη διευκόλυνση της δέσμευσης ασθενών πριν από την επίσκεψη, καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον εργαλεία εκπαίδευσης στο γραφείο. Πολλά από τα υλικά διαθέτουν κωδικούς QR που συνδέουν τους χρήστες απευθείας με τον ιστότοπο συμβουλών καταναλωτών. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτούς τους πόρους πρακτικής στη διεύθυνση https://coopervision.com/practitioner/build-your-practice/marketing-support/marketing-materials/clariti-1-day.

Πέρυσι, η CooperVision έκανε clariti® 1 ημέρα ο πρώτος καθαρός πλαστικός ουδέτερος φακός επαφής5 μέσα από μια πρωτοποριακή συνεργασία με την Plastic Bank®. Για κάθε κουτί κλαρίτι® 1 ημέρα που διανέμεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από την αρχή του 2021, η CooperVision αγοράζει πιστώσεις από την Plastic Bank® για τη συλλογή, επεξεργασία και επαναχρησιμοποίηση γενικών πλαστικών απορριμμάτων ίσου με το βάρος του πλαστικού που περιέχεται στο clariti® Φακοί 1 ημέρας και συσκευασία.6

Η πλήρης οικογένεια των clariti® Οι φακοί 1 ημέρας —σφαιρικοί, τορικοί και πολυεστιακοί— δίνουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες φροντίδας των ματιών να χωρέσουν περισσότερους από τους ασθενείς τους σε φακούς 1 ημέρας με υδρογέλη σιλικόνης,7 συμπεριλαμβανομένων των νέων φορέων. clariti® Οι φακοί 1 ημέρας διαθέτουν υψηλή μεταδοτικότητα οξυγόνου (έως και 3 φορές το Dk/t από ορισμένους τορικούς φακούς υδρογέλης 1 ημέρας8), επιτρέποντας 100 τοις εκατό κατανάλωση οξυγόνου του κερατοειδούς9 που βοηθά στη διατήρηση της οφθαλμικής υγείας. Το 96% των επαγγελματιών οφθαλμικής φροντίδας συμφωνούν ότι ένας φακός επαφής με υψηλά επίπεδα μεταδοτικότητας οξυγόνου τους κάνει να νιώθουν σίγουροι για την εφαρμογή του clariti 1 ημέρας σε έναν ασθενή που είναι νέος στους φακούς επαφής.10 Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητα σε νερό των φακών υποστηρίζει εξαιρετική άνεση όλη την ημέρα.11 Το CooperVision είναι επίσης σε θέση να προσφέρει διευκρινίσεις® 1 ημέρα σε τιμή συγκρίσιμη με τους ημερήσιους φακούς επαφής υδρογέλης μιας χρήσης.12 Στην πραγματικότητα, 4 στους 5 επαγγελματίες φροντίδας ματιών συμφωνούν ότι clariti® Η 1 ημέρα προσφέρει στους νέους χρήστες εξαιρετική αξία για τα χρήματα.13

Με υψηλότερη παροχή οξυγόνου από τα υλικά υδρογέλης, τα υλικά SiHy ελαχιστοποιούν ή εξαλείφουν τις επιπλοκές που σχετίζονται με την υποξία κατά την καθημερινή χρήση.

Nguyen, T L. Πώς να μειώσετε την εγκατάλειψη των φακών επαφής. Ανασκόπηση Οπτομετρικών Επιχειρήσεων, 28 Ιουνίου 2017.

2 YouGov Plc. Το συνολικό μέγεθος του δείγματος ήταν 1013 ενήλικες (511 ενήλικες ΗΠΑ και 502 Γερμανοί ενήλικες). Η επιτόπια εργασία πραγματοποιήθηκε από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 9 Νοεμβρίου 2018. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

3 Δεδομένα CVI στο αρχείο 2022. Διαδικτυακή έρευνα Verve με ECP των ΗΠΑ που ταιριάζουν με την έκδοση clariti® 1 ημέρας ή ιδιωτικής ετικέτας. n=121 (79% συμφωνώ/συμφωνώ απόλυτα).

4 Έρευνα ικανοποίησης παρατήρησης στην οποία συμμετείχαν 1718 ασθενείς (νέοι χρήστες φακών n=1091, χρήστες επανατοποθετημένου φακού n=627) στους οποίους τοποθετήθηκε clariti® 1 ημέρα.

5 Δεδομένα CVI στο αρχείο 2020. Έκθεση βιωσιμότητας, clariti® 1 ημέρα στις ΗΠΑ Βασισμένο στους 4 κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές φακών επαφής. Το clariti® 1 day ορίζεται ως παραγγελίες και περιλαμβάνει το clariti® 1 day sphere, clariti® 1 day toric και clariti® 1 day multifocal προϊόν που πωλείται και διανέμεται από την CooperVision στις ΗΠΑ. 2. Η καθαρή πλαστική ουδετερότητα καθιερώνεται με την αγορά πιστώσεων από την Plastic Bank. Η πίστωση αντιπροσωπεύει τη συλλογή και τη μετατροπή ενός κιλού πλαστικού που μπορεί να φτάσει ή να προορίζεται για πλωτές οδούς. Η CooperVision αγοράζει πιστώσεις ίσες με το βάρος πλαστικού σε παραγγελίες clariti® 1 ημέρας σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Το πλαστικό clariti® 1 ημέρας προσδιορίζεται από το βάρος του πλαστικού στο blister, τον φακό και τη δευτερεύουσα συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων των ελασμάτων, των κόλλων και των βοηθητικών εισροών (π.χ. μελάνι).

6 Το ποσό ορίζεται ως βάρος. Η ουδετερότητα του καθαρού πλαστικού καθιερώνεται με την αγορά πιστώσεων από την Plastic Bank. Η πίστωση αντιπροσωπεύει τη συλλογή και τη μετατροπή ενός κιλού πλαστικού που μπορεί να φτάσει ή να προορίζεται για πλωτές οδούς. Η CooperVision αγοράζει πιστώσεις ίσες με το βάρος του πλαστικού σε παραγγελίες 1 ημέρας clariti® σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Το πλαστικό clariti® 1 ημέρας καθορίζεται από το βάρος του πλαστικού στο blister, το φακό και τη δευτερεύουσα συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων των ελασμάτων, των κόλλων και των βοηθητικών εισόδων (π.χ. μελάνι).

7 Δεδομένα CVI στο αρχείο 2021. Βάση δεδομένων κάλυψης Rx n=203.946 μάτια; 14 έως 41 ετών για clariti® 1 day sphere και clariti® 1 day toric. 42 έως 70 ετών για πολυεστιακό clariti® 1 ημέρας. Συνδυασμένη κάλυψη 82,2%.

8 Με βάση τα δημοσιευμένα στοιχεία των κατασκευαστών. Το clariti 1 day έχει Dk/t 86. Σε σύγκριση με το Proclear 1 day (Dk/t 28), 1-day Acuvue Moist (Dk/t 25,5), Dailies Aquacomfort Plus (Dk/t 26) και Biotrue ONEday (Dk/t 42).

9 Brennan NA. Beyond Flux: Ολική κατανάλωση οξυγόνου κερατοειδούς ως δείκτης οξυγόνωσης του κερατοειδούς κατά τη χρήση φακών επαφής. Optom Vis Sci. 2005, 82(6):467-472.

10 Δεδομένα CVI στο αρχείο 2022. Διαδικτυακή έρευνα Verve με ECP των ΗΠΑ. n=192..

11 Δεδομένα CooperVision στο αρχείο, 2019. Έρευνα εμπειρίας χρήστη clariti® 1 ημέρας που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις ΗΠΑ, n=298: σφαίρα, τορική ή πολυεστιακή. συνήθη FRP, DD και νέοι χρήστες που αγόρασαν το clariti® 1 ημέρα. συμφωνώ απόλυτα ή κάπως.

12 Βασισμένο σε 166 συμμετέχοντες επαγγελματίες οφθαλμικής φροντίδας σε μια πολυεθνική διαδικτυακή έρευνα, το 2016.

13 Δεδομένα CVI στο αρχείο 2022. Διαδικτυακή έρευνα Verve με ECP των ΗΠΑ που ταιριάζουν με την έκδοση clariti® 1 ημέρας ή ιδιωτικής ετικέτας. n=121 (79% συμφωνώ/συμφωνώ απόλυτα).

Σχετικά με το CooperVision

Η CooperVision, ένα τμήμα των CooperCompanies (NYSE:COO), είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές φακών επαφής παγκοσμίως. Η εταιρεία παράγει μια πλήρη σειρά μαλακών φακών επαφής καθημερινής μιας χρήσης, δύο εβδομάδων και μηνιαίων, που διαθέτουν προηγμένα υλικά και οπτικά, καθώς και άκαμπτους διαπερατούς από αέριο φακούς υψηλής ποιότητας για ορθοκερατολογία και σχέδια σκληρού χιτώνα. Η CooperVision έχει μια ισχυρή κληρονομιά να αντιμετωπίζει τις πιο δύσκολες προκλήσεις της όρασης, όπως ο αστιγματισμός, η πρεσβυωπία, η παιδική μυωπία και οι εξαιρετικά ακανόνιστοι κερατοειδείς χιτώνες. και προσφέρει το πληρέστερο διαθέσιμο χαρτοφυλάκιο σφαιρικών, τορικών και πολυεστιακών προϊόντων. Μέσω ενός συνδυασμού καινοτόμων προϊόντων και εστιασμένης υποστήριξης επαγγελματιών, η εταιρεία φέρνει μια αναζωογονητική προοπτική στην αγορά, δημιουργώντας πραγματικά πλεονεκτήματα για πελάτες και χρήστες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.coopervision.com.

Σχετικά με την CooperCompanies

Η CooperCompanies („Cooper“) είναι μια παγκόσμια εταιρεία ιατρικών συσκευών που διαπραγματεύεται δημόσια στο NYSE (NYSE:COO). Η Cooper λειτουργεί μέσω δύο επιχειρηματικών μονάδων, της CooperVision και της CooperSurgical. Το CooperVision φέρνει μια αναζωογονητική προοπτική για τη φροντίδα της όρασης με τη δέσμευση να αναπτύξει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας για χρήστες φακών επαφής και να παρέχει εστιασμένη υποστήριξη από τους επαγγελματίες. Η CooperSurgical έχει δεσμευτεί να προάγει την υγεία των γυναικών, των βρεφών και των οικογενειών με το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που επικεντρώνεται σε ιατρικές συσκευές και γονιμότητα και γονιδιωματική. Με έδρα το San Ramon της Καλιφόρνια, η Cooper έχει εργατικό δυναμικό άνω των 12.000 με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.coopercos.com.

Sospiri Eyewear - The Optical Journal