Η CooperVision διευκολύνει τη σειρά CE Special Olympics „Opening Eyes“.

Η CooperVision διευκολύνει τη σειρά CE Special Olympics „Opening Eyes“.

Januar 13, 2022 0 Von admin

CooperVision - Special Olympics
εικόνα ευγενική προσφορά των Special Olympics

Ως μέρος της συνεχιζόμενης συνεργασίας της με το πρόγραμμα Opening Eyes® International Foundation Clubs Special Olympics Lions, η CooperVision βοηθά στη διευκόλυνση μιας νέας σειράς συνεχούς εκπαίδευσης για επαγγελματίες οφθαλμικής φροντίδας (ECP). Το μάθημα διερευνά οφθαλμικές και γενικές ανησυχίες για την υγεία των ατόμων με IDD για τη βελτίωση της ποιότητας και της πρόσβασης στη φροντίδα.

Η σειρά επτά μαθημάτων στοχεύει να ρίξει φως στην ανισότητα που βιώνουν τα άτομα με IDD και να εκπαιδεύσει τους ECP ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις μοναδικές ανάγκες αυτής της ομάδας. Το επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο CE—Διαθλαστικό Σφάλμα & Στραβισμός & Αμβυλωπία, Oh My! Συμβουλές διαχείρισης για άτομα με IDD—θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, στις 9 μ.μ. EST. Θα παρουσιαστεί από την Katie Connolly, OD, FAAO, Αναπληρώτρια Κλινική Καθηγήτρια και Επικεφαλής Υπηρεσιών Παιδιατρικής και Διοφθαλμικής Όρασης στη Σχολή Οπτομετρίας του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα. Για να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, επισκεφθείτε το https://bit.ly/OpeningEyesJan18.

«Με την αύξηση της γνώσης σχετικά με την υγεία και τις κλινικές εκτιμήσεις για την κοινότητα IDD, παρέχοντας παράλληλα ευκαιρίες πρακτικής κατάρτισης για επαγγελματίες οφθαλμικής φροντίδας και φοιτητές οπτομετρίας, μπορούμε και θα αλλάξουμε ζωές», δήλωσε η Δρ Karen Walsh της ομάδας Παγκόσμιων Επαγγελματικών Υποθέσεων της CooperVision. «Η CooperVision είναι αφιερωμένη στο να βοηθά τους ανθρώπους να βλέπουν καλύτερα κάθε μέρα—ακριβώς αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε μέσω αυτής της συνεργασίας με τους Special Olympics».

Τα δύο πρώτα μαθήματα, Ρίχνοντας φως στη φροντίδα των ματιών και τις ανισότητες υγείας για άτομα με IDD και κοινές αναπηρίες όρασης σε άτομα με IDD—καθώς και όλα τα μελλοντικά μαθήματα της σειράς— είναι κατ’ απαίτηση στην Πύλη Εκμάθησης Special Olympics. Κάθε μάθημα παρέχει μία ώρα πιστώσεων συνεχούς εκπαίδευσης COPE.

Τον Απρίλιο του 2021, η CooperVision—σε συνεργασία με την Optometry Giving Sight και τους Special Olympics—δέσμευσε 300.000 $ έως το 2023 για να υποστηρίξει το πρόγραμμα Special Olympics Lions Clubs International Foundation Opening Eyes®. Η κοινή πρωτοβουλία παρέχει στους αθλητές των Special Olympics αυξημένη πρόσβαση σε προληπτικούς ελέγχους για την υγεία των ματιών, συνταγογραφούμενα γυαλιά και αθλητικά γυαλιά.

Σχετικά με το CooperVision

Η CooperVision, ένα τμήμα των CooperCompanies (NYSE:COO), είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές φακών επαφής παγκοσμίως. Η εταιρεία παράγει μια πλήρη σειρά ημερήσιων μαλακών φακών επαφής μιας χρήσης, δύο εβδομάδων και μηνιαίων, που διαθέτουν προηγμένα υλικά και οπτικά, και premium άκαμπτους διαπερατούς από αέριο φακούς για ορθοκερατολογία και σχέδια σκληρού χιτώνα. Η CooperVision έχει μια ισχυρή κληρονομιά να αντιμετωπίζει τις πιο δύσκολες προκλήσεις της όρασης, όπως ο αστιγματισμός, η πρεσβυωπία, η παιδική μυωπία και οι εξαιρετικά ακανόνιστοι κερατοειδείς χιτώνες. και προσφέρει το πιο πλήρες χαρτοφυλάκιο σφαιρικών, τορικών και πολυεστιακών προϊόντων. Μέσω ενός συνδυασμού καινοτόμων προϊόντων και εστιασμένης υποστήριξης επαγγελματιών, η εταιρεία φέρνει μια αναζωογονητική προοπτική στην αγορά, δημιουργώντας πραγματικά πλεονεκτήματα για πελάτες και χρήστες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.coopervision.com.

Σχετικά με την CooperCompanies

Η CooperCompanies („Cooper“) είναι μια παγκόσμια εταιρεία ιατρικών συσκευών που διαπραγματεύεται δημόσια στο NYSE (NYSE:COO). Η Cooper λειτουργεί μέσω δύο επιχειρηματικών μονάδων, της CooperVision και της CooperSurgical. Το CooperVision φέρνει μια αναζωογονητική προοπτική για τη φροντίδα της όρασης με τη δέσμευση να αναπτύξει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας για χρήστες φακών επαφής και να παρέχει εστιασμένη υποστήριξη από τους επαγγελματίες. Η CooperSurgical έχει δεσμευτεί να προάγει την υγεία των γυναικών, των βρεφών και των οικογενειών με το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που επικεντρώνεται σε ιατρικές συσκευές και γονιμότητα και γονιδιωματική. Με έδρα το San Ramon της Καλιφόρνια, η Cooper έχει εργατικό δυναμικό άνω των 12.000 με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.coopercos.com.

Σχετικά με τους Special Olympics

Οι Special Olympics, που ιδρύθηκαν το 1968, είναι ένα παγκόσμιο κίνημα για τον τερματισμό των διακρίσεων κατά των ατόμων με διανοητική αναπηρία. Προάγουν την αποδοχή όλων των ανθρώπων μέσω της δύναμης του αθλητισμού και του προγραμματισμού στην εκπαίδευση, την υγεία και την ηγεσία. Με περισσότερους από έξι εκατομμύρια αθλητές και συνεργάτες Special Olympics Unified Sports® σε περισσότερες από 190 χώρες και περιοχές και περισσότερους από ένα εκατομμύριο προπονητές και εθελοντές, τα Special Olympics προσφέρουν περισσότερα από 30 αθλήματα ολυμπιακού τύπου και πάνω από 100.000 αγώνες και διαγωνισμούς κάθε χρόνο. Αλληλεπιδράστε μαζί τους στα: Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn και το ιστολόγιό τους στο Medium. Μάθετε περισσότερα στο www.SpecialOlympics.org.

Sospiri Eyewear - The Optical Journal