Η Carla and the Christmas Cornbread της Carla Hall, εικονογράφηση της Cherise Harris

1
Η Carla and the Christmas Cornbread της Carla Hall, εικονογράφηση της Cherise Harris

Έκδοση από την Denene Millner Books/Simon & Schuster Books for Young Readers

Carla and the Christmas Cornbread: Hall, Carla, Harris, Cherise: 9781534494695: Amazon.com: Books
Carla and the Christmas Cornbread: Hall, Carla, Harris, Cherise: 9781534494695: Amazon.com: Books

Περίληψη: Η Κάρλα είναι ενθουσιασμένη που θα πάει στο σπίτι των παππούδων της για τα Χριστούγεννα με την αδερφή και τη μητέρα της. Η προσμονή μεγαλώνει καθώς η οικογένεια απολαμβάνει το δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων, συμπεριλαμβανομένου του νόστιμου καλαμποκιού της γιαγιάς. Η Κάρλα και η αδερφή της ετοιμάζονται για ύπνο, αποφασίζοντας να κάνουν ένα παζλ πριν κοιμηθούν. Καθώς η αδερφή της απλώνει τα κομμάτια του παζλ, η Κάρλα τρώει μια μεγάλη μπουκιά από ένα μπισκότο ζάχαρης που βλέπει στο τραπέζι. Πολύ αργά, συνειδητοποιεί ότι το μπισκότο προοριζόταν για τον Άγιο Βασίλη και ανησυχεί ότι τώρα θα είναι στη λίστα των άτακτων. Η γιαγιά σώζει τη μέρα, διαβεβαιώνοντας την Κάρλα ότι ο Άγιος Βασίλης εξακολουθεί να την αγαπά και μάλλον έχει βαρεθεί με τόσα πολλά μπισκότα. βοηθά την Κάρλα να φτιάξει ένα μικρό τηγάνι με καλαμποκόψωμο για να το αφήσει. Το πρωί, το τηγάνι είναι άδειο εκτός από μια φέτα που μένει πίσω για τον φούρναρη. Περιλαμβάνει συνταγές για ψωμί καλαμποκιού και βούτυρο κανέλας. 40 σελίδες? ηλικίες 4-8.

Πλεονεκτήματα: Μια άλλη συγκινητική χριστουγεννιάτικη ιστορία με έναν Μαύρο Άγιο Βασίλη, αυτή από τη διάσημη σεφ Carla Hall. Οι εικονογραφήσεις τοποθετούν την ιστορία στις αρχές της δεκαετίας του 1970, αλλά η ιστορία των οικογενειακών διακοπών έχει μια διαχρονική αίσθηση.

Μειονεκτήματα: Όταν συνειδητοποιήσεις ότι οι μόδες του εσωτερικού σχεδιασμού της παιδικής σου ηλικίας δεν έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Schreibe einen Kommentar