Η BNRG Dirigo πουλά πέντε κοινοτικά ηλιακά έργα στη Nautilus Solar

5
Η BNRG Dirigo πουλά πέντε κοινοτικά ηλιακά έργα στη Nautilus Solar

Nautilus Solar Energy LLCγια λογαριασμό της θυγατρικής της Nautilus US Power Holdco LLC, απέκτησε δύο κοινοτικά χαρτοφυλάκια ηλιακής ενέργειας στο Maine, με πέντε έργα συνολικής ισχύος 26,2 MW από την BNRG Maine LLC (d/b/a BNRG Dirigo).

Τα έργα, που βρίσκονται στις κομητείες Cumberland, Kennebec και Penobscot, βρίσκονται σε διάφορα στάδια ανάπτυξης, με τα πρώτα έργα να αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία έως το τρίτο τρίμηνο του 2022. Μόλις ολοκληρωθούν, τα κοινοτικά έργα ηλιακής ενέργειας θα παρέχουν εναλλακτική επιλογή ενέργειας σε 6.000 κατοικίες νοικοκυριά εντός της επικράτειας ηλεκτρικής ενέργειας της Central Maine Power (CMP) και σε εμπορικούς προμηθευτές εντός της επικράτειας της εταιρείας ηλεκτρισμού Versant.

Αυτά τα χαρτοφυλάκια αποτελούν μέρος του προγράμματος Net Energy Billing του Maine, το οποίο τροποποιήθηκε από τον Governor Mills για να παρέχει οφέλη από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και μειωμένο κόστος για τους οικιακούς πελάτες του. Η Nautilus είναι ο μακροπρόθεσμος ιδιοκτήτης των έργων και υπεύθυνος για την επίβλεψη της κατασκευής, τη διατήρηση της μακροπρόθεσμης απόδοσής της και την απόκτηση και διαχείριση συνδρομών πελατών. Οποιοσδήποτε οικιακός πελάτης κοινής ωφέλειας CMP δικαιούται να εγγραφεί στα έργα μέσω του Nautilus χωρίς προκαταβολικό κόστος, χωρίς μακροπρόθεσμη δέσμευση και χωρίς τέλη ακύρωσης.

Η Nautilus Solar απέκτησε αυτά τα χαρτοφυλάκια σε δύο ξεχωριστές συναλλαγές με την BNRG Maine, μια κοινοπραξία μεταξύ BNRG Ανανεώσιμες και Τρέχω τη Solar. Και οι δύο εταιρείες έχουν σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη ηλιακών έργων στο Maine. Η Nautilus έχει αποκτήσει και αναπτύξει περισσότερα από 92 MW κοινοτικών ηλιακών έργων στο Maine, εκ των οποίων τα 52 MW θα λειτουργήσουν στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2022 και τα 88 MW μέχρι το τέλος του 2022.

«Μετά την πρώτη μας επιτυχημένη συναλλαγή με την ομάδα της BNRG Maine, όπου χρειάστηκε να ξεπεράσουμε πολλές προκλήσεις της αγοράς, ήταν χαρά να συνεργαστούμε ξανά μαζί τους στη δεύτερη συναλλαγή», λέει η Daniela Pangallo, διευθύντρια επιχειρηματικής ανάπτυξης της Nautilus. «Όχι μόνο η τοπική τους τεχνογνωσία επιτάχυνε τα χρονοδιαγράμματα και μείωσε τους κινδύνους ανάπτυξης σε αυτήν την αναδυόμενη αγορά ηλιακής ενέργειας, αλλά αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά δημιουργικοί και αξιόπιστοι συνεργάτες. Εκτιμούμε πραγματικά την ευκαιρία για επαναλαμβανόμενες συναλλαγές μαζί τους.”

«Ο Ναυτίλος είναι ηγέτης στον κοινοτικό ηλιακό χώρο και σαφώς αφοσιωμένος στην υποστήριξη της ενεργειακής ανάπτυξης του Μέιν», δηλώνει ο Nicholas Mazuroski, συνιδρυτής της Dirigo Solar. «Η ομάδα τους εκτιμά την τοπική σημασία αυτών των περιουσιακών στοιχείων και ανυπομονούμε να τα υποστηρίξουμε μέσω της ενεργοποίησης προς όφελος των σπιτιών και των επιχειρήσεων του Μέιν».

«Η BNRG Dirigo είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την ομάδα του Nautilus για να φέρει αυτά τα κοινοτικά ηλιακά στοιχεία στο διαδίκτυο, παρέχοντας πράσινη ενέργεια και σημαντικές εξοικονομήσεις στη Mainers», προσθέτει η Rebecca Kelly, επικεφαλής επενδύσεων και χρηματοδότησης στην BNRG Renewables. «Μέσω αυτού του χαρτοφυλακίου και της ευρύτερης επένδυσης της BNRG Maine στην εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας στο Maine, συνεχίζουμε την επένδυσή μας και την πίστη μας στο Maine ως ισχυρός ηγέτης και υποστηρικτής της ενεργειακής μετάβασης».

Schreibe einen Kommentar