Η πλατφόρμα Legends Solar δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές να αγοράζουν πάνελ σε κλίμακα, κατ‘ απαίτηση

2
Η πλατφόρμα Legends Solar δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές να αγοράζουν πάνελ σε κλίμακα, κατ‘ απαίτηση

Legends Solar έκανε το ντεμπούτο του Legends Rooftop, μια ηλιακή επενδυτική πλατφόρμα «κατ‘ απαίτηση» που επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράζουν απευθείας πάνελ που λειτουργούν σε εμπορικά ηλιακά πάρκα. Με τον οικονομικό εταίρο της Legends Solar SDC Energy, οι επενδυτές κερδίζουν μετρητά όταν τα πάνελ τους παράγουν και πωλούν ηλεκτρική ενέργεια.

«Κλεισμένοι έξω από την αγορά κατοικίας και ανίκανοι να εγκαταστήσουν πάνελ ταράτσας στα σπίτια τους, οι millennial επενδυτές δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην αυξανόμενη αγορά ηλιακών υποδομών», λέει ο Lassor Feasley, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Legends. «Με το Legends Solar, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα μόνο απομακρυσμένο πάνελ ή σε μια ολόκληρη ταράτσα, ακόμη και χωρίς το μίνι-έγαρο των προαστίων και τον λευκό φράχτη.

«Η ομάδα της Legends Solar μάς προκάλεσε να ξανασκεφτούμε την προσέγγισή μας για την αύξηση ιδίων κεφαλαίων για νέες ηλιακές εγκαταστάσεις», δηλώνει ο Charles Schaffer, πρόεδρος της SDC Energy. «Ανυπομονούμε να ξεκλειδώσουμε την κατηγορία ηλιακών στοιχείων ενεργητικού για ένα ευρύτερο και πιο διαφοροποιημένο σύνολο λιανικών επενδυτών. Κάνοντας αυτό, θα επιταχύνουμε τη μετάβαση σε μια κοινωνία χωρίς άνθρακα και θα κατανείμουμε τα οικονομικά οφέλη της πιο δίκαια», συνέχισε.

«Οι ανερχόμενοι επενδυτές είναι παρακινημένοι αγοραστές ηλιακών συλλεκτών στον τελευταίο όροφο», σχολιάζει η COO Nera Lerner. «Είναι πρόθυμοι για κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνες επενδύσεις, αλλά λίγα προϊόντα προσφέρουν τις οικονομικές αποδόσεις και τον επαληθεύσιμο περιβαλλοντικό αντίκτυπο της ηλιακής επένδυσης. Θέλουμε να πούμε ότι το προϊόν μας προσφέρει «Rooftop Solar χωρίς τη στέγη», επειδή προσπαθήσαμε να αναπαράγουμε τις πλούσιες οικονομικές και περιβαλλοντικές επιστροφές που έχουν ήδη οι ιδιοκτήτες κατοικιών όταν εγκαθιστούν ηλιακή ενέργεια στον τελευταίο όροφο – αλλά για ένα πολύ ευρύτερο κοινό».

Στο Legends Solar, οι επενδυτές αγοράζουν πάνελ αφού εγκατασταθούν, επιτραπούν, κατασκευαστούν και συνδεθούν στο ηλεκτρικό δίκτυο. Επειδή οι επενδυτές μπορούν να αγοράσουν ηλιακή ενέργεια από το πάνελ και κατ‘ απαίτηση, μπορούν να μετρήσουν την αγορά τους ώστε να ταιριάζουν με την επενδυτική τους όρεξη και το προφίλ τους – και να αρχίσουν να κερδίζουν μερίσματα αμέσως. Οι αγοραστές δεν θα είναι πλέον αποκλεισμένοι από το απαγορευτικά υψηλό κόστος εγκατάστασης ή δεν θα περιορίζονται από το μέγεθος της ταράτσας τους. Στο μέλλον, το Legends ενδέχεται επίσης να επιτρέψει στους επενδυτές να συμμετέχουν στη χρηματοδότηση νέων ηλιακών έργων.

Schreibe einen Kommentar