Η Περιφέρεια της Κολούμπια επεκτείνει την κοινοτική ηλιακή ενέργεια με 82 νέα συστήματα

1
Η Περιφέρεια της Κολούμπια επεκτείνει την κοινοτική ηλιακή ενέργεια με 82 νέα συστήματα

ο Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας της Περιφέρειας της Κολούμπια λέει ότι η περιοχή έχει δει σημαντική επέκταση των ηλιακών εγκαταστάσεων με πιστοποίηση RPS παρά τις προκλήσεις που προκύπτουν από την πανδημία και άλλες διακυμάνσεις της αγοράς. Εντός του έτους συμμόρφωσης, η επιτροπή ενέκρινε συνολικά 2.337 νέα συστήματα ηλιακής ενέργειας για το πρόγραμμα RPS, συμπεριλαμβανομένων 2.077 περιφερειακών συστημάτων – εκ των οποίων τα 82 ήταν κοινοτικές εγκαταστάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (CREF).

Η επιτροπή έχει πιστοποιήσει 10.013 συστήματα ηλιακής ενέργειας στην περιοχή, έως το τέλος του 2021, που αντιπροσωπεύουν ισχύ 154,7 MW. Από αυτά τα συστήματα ηλιακής ενέργειας της περιοχής, τα 219 ήταν CREF – μια αύξηση κατά 210 CREF με πιστοποίηση RPS από το 2018. Η έκθεση σημειώνει συνολικά 12.955 συστήματα ηλιακής ενέργειας πιστοποιημένα για RPS.

Η έκθεση δείχνει επίσης ότι η προμήθεια υπερέβη την εκτιμώμενη ηλιακή ισχύ των 182,3 MW που απαιτείται για την κάλυψη της ηλιακής απαίτησης 2,5% για το 2021 με συνολική πιστοποιημένη ηλιακή ισχύ 191,8 MW στα τέλη του 2021. Βοήθησαν την ανάπτυξη των CREF με την οριστικοποίηση ενός κανονισμού αυτό το σύστημα διανομής με ανώτατο όριο αναβαθμίζει τον επιμερισμό του κόστους σε κατανομή στα 500.000 $ ετησίως. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κεφαλαίων, τα μεμονωμένα έργα περιορίστηκαν στα 25.000 $, ή στο 50% του κόστους αναβάθμισης.

Η επιτροπή εξέτασε τον επιμερισμό του κόστους της αναβάθμισης του συστήματος διανομής για μη CREF κατά τη θέσπιση κανόνων καθώς και την απαίτηση της Pepco να σηκωθεί και να διατηρήσει μια δημόσια ουρά διασύνδεσης για την ενίσχυση της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της συνολικής αποτελεσματικότητας της διαδικασίας διασύνδεσης. Αυτή η νέα διαδικτυακή δυνατότητα κυκλοφόρησε στα τέλη Φεβρουαρίου 2022 και επιτρέπει στους προγραμματιστές και τους πελάτες να βλέπουν πληροφορίες όπως η χωρητικότητα της εγκατάστασης, ο τύπος καυσίμου και η κατάσταση της εφαρμογής. Η επιτροπή είδε επίσης την ανάπτυξη των εγκαταστάσεων ηλιακής ενέργειας που πιστοποιήθηκαν για το πρόγραμμα RPS να συνεχιστεί το πρώτο τρίμηνο του 2022, με 720 νέα συστήματα να προστεθούν (συμπεριλαμβανομένων 42 CREF).

«Είμαστε περήφανοι για την πρόοδο που σημειώθηκε τον τελευταίο χρόνο. Η επιτροπή παραμένει προσηλωμένη στη συνεργασία με την ηγεσία της περιοχής, καθώς και με την κοινότητα, για την επίτευξη των στόχων μας για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να ενισχύσουμε τους επιθετικούς κλιματικούς στόχους της περιοχής», λέει ο προσωρινός πρόεδρος Emile C. Thompson. Ο Πρόεδρος Thompson κατέθεσε πρόσφατα ενώπιον της Επιτροπής Επιχειρήσεων και Οικονομικής Ανάπτυξης, όπου επιβεβαίωσε την εστίαση της Επιτροπής στη μείωση των αερίων θερμοκηπίου και άλλων επιβλαβών εκπομπών το FY2022 και FY2023.

Διαβάστε την πλήρη έκθεση εδώ.

Schreibe einen Kommentar