Η μάρκα μόδας Nudie Jeans συνεργάζεται με την Centra για την ανάπτυξη λύσης αποστολής από κατάστημα

Η μάρκα μόδας Nudie Jeans συνεργάζεται με την Centra για την ανάπτυξη λύσης αποστολής από κατάστημα

Dezember 5, 2022 0 Von admin
Ευγενική προσφορά εικόνας: Vogue

Η Nudie Jeans – μια βιώσιμη μάρκα τζιν – συνεργάστηκε με την Centra – μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς κεφάλι – για να αναπτύξει μια μοναδική λύση Αποστολή από Κατάστημα που επιτρέπει στους πελάτες της να λαμβάνουν τις παραγγελίες τους από το πλησιέστερο κατάστημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα και βιώσιμα.

Η νέα λύση επιτρέπει στο Nudie να παρέχει μια υπηρεσία που θα δώσει στους κατασκευαστές/μάρκες και στους εμπόρους λιανικής πώλησης τούβλων και κονιάματος ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι της Amazon και άλλων γιγάντων αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η συνεργασία θα δημιουργήσει επίσης μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου για τη Nudie Jeans που ενσωματώνει όλα τα κανάλια πωλήσεων, δημιουργώντας τελικά ένα νέο είδος οικοσυστήματος εκπλήρωσης όπου ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει ηλεκτρονικά, αλλά να το παραλάβει, να το συσκευάσει και να το παραδώσει από ένα τοπικό κατάστημα με τούβλα και κονιάματα και επέστρεφε εκεί, αν χρειαζόταν.

Ως εφεδρικό, το προϊόν κρατείται από την κύρια αποθήκη εάν κανένα τοπικό κατάστημα δεν μπορεί να εκπληρώσει την παραγγελία – έτσι ο πελάτης παίρνει αυτό που θέλει πολύ πιο γρήγορα και παραδίδεται με πολύ πιο βιώσιμο τρόπο.

Το μοντέλο Ship-from-Store συμπληρώνει τη μακροχρόνια δέσμευση της Nudie Jeans για βιώσιμες πρακτικές, όπως είπε η μάρκα.

Ο Melker Lindstrom, Tech Lead, Nudie Jeans, εξήγησε: «Ως επωνυμία, προσπαθούμε πραγματικά να είμαστε βιώσιμοι σε όλους τους τομείς και το υπάρχον σύστημα δεν ήταν απλώς ένας βιώσιμος τρόπος εργασίας», προσθέτοντας: «Θέλαμε να παρουσιάσουμε τη μάρκα στο όπως θέλαμε και αναπτύξαμε αυτό το front-end με τους συνεργάτες μας.»

Η εταιρεία συμμερίστηκε επίσης την άποψη του Centra ότι το συμβατικό ηλεκτρονικό εμπόριο δεν ήταν βιώσιμο.

«Το ηλεκτρονικό εμπόριο δημιουργήθηκε για διαδικτυακούς λιανοπωλητές πολλαπλών εμπορικών σημάτων που στέλνουν από μερικές τεράστιες αποθήκες. Δεν σχεδιάστηκε για επωνυμίες με ένα υπάρχον και πολύπλοκο δίκτυο λιανικής πώλησης εξ ολοκλήρου ιδιόκτητων καταστημάτων, franchises και συνεργατών χονδρικής. Ήταν επίσης λογιστικά παράλογο και περιβαλλοντικά αμελές», εξήγησε ο Μάρτιν Τζένσεν, Διευθύνων Σύμβουλος της Centra.

Οι Centra και Nudie ξεκίνησαν με την κυκλοφορία μιας λειτουργικής έκδοσης, ξεκινώντας από καταστήματα που ανήκουν εξ ολοκλήρου πριν συνδέσουν συνεργάτες χονδρικής και δικαιοδόχους.