Η εκπαίδευση για την επιβολή του νόμου δεν σταματά ποτέ – Ιστολόγιο άγριας ζωής της Γεωργίας

Η εκπαίδευση για την επιβολή του νόμου δεν σταματά ποτέ – Ιστολόγιο άγριας ζωής της Γεωργίας

Oktober 31, 2011 0 Von admin

Ο Ταγματάρχης Άνταμς περνάει μέσα από μια τάφρο στην πορεία «Κίτρινο Τούβλο».

Πολλοί δεν έχουν αυτό που χρειάζεται για να γίνουν μέρος του Τμήμα Επιβολής του Νόμου απο Διεύθυνση Πόρων Άγριας Ζωής. Κάποιος πρέπει να συμπληρώσει 18 εβδομάδες επιβολής του νόμου εκπαίδευση μόνο για να γίνεις α Ρέιντζερ διατήρησης και πιστοποιημένος αξιωματικός Ειρήνης. Στην πραγματικότητα, η εκπαίδευση δεν τελειώνει ποτέ για τους δασοφύλακές μας.

Ταγματάρχης Stephen Adams του Γεωργία Τμήμα Φυσικών Πόρων πρόσφατα παρακολούθησε ένα πρόγραμμα 10 εβδομάδων με αξιωματικούς επιβολής του νόμου από όλο τον κόσμο στο Εθνική Ακαδημία του FBI στο Quantico, VA. Σκοπός της Ακαδημίας είναι «να υποστηρίξει, να προωθήσει και να ενισχύσει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ηγετών επιβολής του νόμου προετοιμάζοντάς τους για περίπλοκες, δυναμικές και σύγχρονες προκλήσεις».

Ο Ταγματάρχης Άνταμς και οι συμμαθητές του τέθηκαν σε δοκιμασία ψυχικά και σωματικά. Το πρόγραμμα προσφέρει μαθήματα μέσω του Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια σε τομείς που σχετίζονται με την ποινική δικαιοσύνη, αλλά τα μαθήματα στην τάξη είναι μόνο μέρος αυτού που προσφέρει το πρόγραμμα. Οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν επίσης σε μια πρόκληση κολύμβησης 34 μιλίων, σε διαγωνισμό ισχυρών ανδρών και στο αυστηρό „Δρόμος με κίτρινο τούβλομάθημα, όπου οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν διάφορα στοιχεία, εμπόδια και περιβάλλοντα.

Όλοι οι Rangers μας Conservation μπορούν να βεβαιώσουν ότι η εκπαίδευσή τους είναι πραγματικά 365 ημέρες το χρόνο. Αν και είναι μια επίπονη δουλειά, προγράμματα όπως αυτό στο οποίο συμμετείχε ο Maj. Adams, επιτρέπουν στο Wildlife Resources Division να βελτιώνει και να εκπαιδεύει συνεχώς το Τμήμα Επιβολής του Νόμου.

Σημείωση: Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Ταγματάρχη Stephen Adams του Τμήματος Επιβολής του Νόμου του WRD για τη συνεισφορά του σε αυτή τη θέση.