Εκπαιδευτικό στρατόπεδο και σεμινάριο διαιτητών της Ομοσπονδίας Φοιτητών Καράτεντο Τσουγκόκου και Σικόκου | JKFan NEWS International (Κόσμος Καράτε)

Εκπαιδευτικό στρατόπεδο και σεμινάριο διαιτητών της Ομοσπονδίας Φοιτητών Καράτεντο Τσουγκόκου και Σικόκου | JKFan NEWS International (Κόσμος Καράτε)

März 17, 2023 0 Von admin
Θέματα

„2020 Chugoku and Shikoku Student Karatedo Federation Training Camp and Referee Seminar“
Ημερομηνία: 4 και 5 Μαρτίου 2020
Τόπος διεξαγωγής: Kinki University Faculty of Engineering Karate Dojo

Αυτό το εκπαιδευτικό καμπ, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, επικεντρώθηκε στα βασικά του kumite και στην εφαρμογή του για δύο ημέρες υπό την καθοδήγηση του Kazuaki Matsumoto, επικεφαλής προπονητή της Ομοσπονδίας Φοιτητών Καρατέντο Chugoku και Shikoku (Πανεπιστήμιο Kinki Διευθυντής Λέσχης Καρατέντο Σχολής Μηχανικών) Ήταν μια ευκαιρία να εξασκηθείτε σωστά.
Επίσης, την τελευταία ημέρα, διαιτητές από όλες τις περιοχές Chugoku και Shikoku συγκεντρώθηκαν και διεξήγαγαν έναν αγώνα kumite που χρησίμευε και ως εργαστήριο διαιτητών. Ήταν μια πολύτιμη ευκαιρία να ενισχυθούν οι αθλητές της Ομοσπονδίας Chugoku-Shikoku και να προπονηθούν ταυτόχρονα οι διαιτητές.

Το Kumite ανδρών διεξήχθη σε μορφή γύρου με τα ακόλουθα αποτελέσματα. Η Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Κίνκι, η οποία κυριάρχησε στις κορυφαίες τάξεις στο κουμίτε ανδρών, κέρδισε το ομαδικό πρωτάθλημα στο περσινό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ιαπωνίας. Φέτος, το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου και το Πανεπιστήμιο Nishinihon οδεύει ευθεία για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

<Αποτελέσματα προπονητικού αγώνα Kumite>
◆ Kumite για άνδρες
1η θέση Yuji Sato (1ο έτος Σχολή Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Kinki)
2 Yi Li Shou Yanggui (1 έτος κοντά στη Σχολή Μηχανικών)
3ο Yoichiro Kabe (1 έτος κοντά στη Σχολή Μηχανικών)
3η θέση: Kazuo Miwa (1ο έτος φοιτητής μηχανικός)

◆Κούμιτε γυναικών
Νικητής Yuka Matsuda (Πανεπιστήμιο Hiroshima Shudo 1ο έτος)
2η θέση: Misaki Nishida (Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Χιροσίμα, 1ο έτος)
3η θέση Yui Mitani (Πανεπιστήμιο Υγείας και Πρόνοιας Kawasaki, 1ο έτος)

(συνεισφορά)

JKFan NEWS International (Κόσμος Καράτε)