Εκδόθηκε το βιβλίο «Διαβάζοντας σημάδια δραστηριότητας θηλαστικών» – Ζωολογία του Vadim Sidorovich

Εκδόθηκε το βιβλίο «Διαβάζοντας σημάδια δραστηριότητας θηλαστικών» – Ζωολογία του Vadim Sidorovich

September 30, 2022 0 Von admin

Πρόσφατα δημοσίευσα ένα νέο βιβλίο «Διαβάζοντας σημάδια δραστηριότητας θηλαστικών. Εμπειρία 40 ετών στο δάσος Naliboki και στο δάσος Paazierre, Λευκορωσία”. Εκδίδεται σε δύο εκδόσεις σε έντυπη μορφή και σε ηλεκτρονικό βιβλίο (έντυπο αντίγραφο).

Η γλώσσα του βιβλίου είναι η αγγλική. Αποτελείται από 440 σελίδες και περιλαμβάνει 1608 εικονογραφήσεις, κυρίως φωτογραφίες θηλαστικών που κάνουν τα σημάδια δραστηριότητας και τα ίδια τα σημάδια δραστηριότητας.

Το βιβλίο διατίθεται και σε έντυπη μορφή.

Σε αυτό το βιβλίο προσπάθησα να δώσω λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα σημάδια δραστηριότητας (ίχνη, ίχνη, κρησφύγετα, άλλα καταφύγια, σημεία περιποίησης, σήμανση, υπολείμματα διατροφής κ.λπ.) των θηλαστικών στην ευρωπαϊκή δασική ζώνη.

Τα υλικά, οι δεξιότητες και οι γνώσεις για το βιβλίο απέκτησα σταδιακά κατά τη διάρκεια σχεδόν 40 ετών στο δάσος Naliboki και στο δάσος Paazierre στη Λευκορωσία.

Το βιβλίο αποτελείται από δύο βασικά μέρη. Στο πρώτο μέρος τα σημάδια της δραστηριότητας των θηλαστικών αντιπροσωπεύονται για μια μεγάλη ποικιλία οικολογικών καταστάσεων. Μια τέτοια απόφαση της δομής του βιβλίου πιστεύω ότι θα διευκολύνει τον εντοπισμό σημείων δραστηριότητας θηλαστικών. Το δεύτερο μέρος του βιβλίου είναι πιο τυπικό. Δίνει βασικές ενδείξεις δραστηριότητας για κάθε είδος θηλαστικού της ευρωπαϊκής δασικής ζώνης, συμπεριλαμβανομένων τόσο των ιθαγενών όσο και των εξωτικών ειδών.

Αγοράζοντας το ηλεκτρονικό βιβλίο βοηθάτε να συνεχίσουμε τη μελέτη μας για τα μεγάλα σαρκοφάγα.

Για να αγοράσετε την έκδοση e-book, επισκεφτείτε έναν από τους ιστότοπους της Amazon –>>

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε στο [email protected]