Διαγωνισμός αφίσας για ασφάλεια στη βαρκάδα της Βόρειας Τζόρτζια – Ιστολόγιο άγριας ζωής της Γεωργίας

Διαγωνισμός αφίσας για ασφάλεια στη βαρκάδα της Βόρειας Τζόρτζια – Ιστολόγιο άγριας ζωής της Γεωργίας

Mai 30, 2012 0 Von admin

Γυμνάσιο South Habersham (Cornelia, Ga)
LR: Η δασκάλα τέχνης Lori Gough και ο νικητής της 1ης θέσης Adrien Buttram

Από: Cpl. Jesse Cook, Τμήμα Επιβολής του Νόμου του Τμήματος Πόρων Άγριας Ζωής

Φοιτητές Τέχνης στο Γυμνάσιο North Habersham, Γυμνάσιο South Habersham και Γυμνάσιο της κομητείας Rabun συμμετείχε σε διαγωνισμό αφίσας ευαισθητοποίησης για την ασφάλεια των σκαφών για την Εθνική Εβδομάδα Ασφαλούς Βαρκάδας. Οι δάσκαλοι τέχνης παρείχαν την ευκαιρία στους μαθητές να περάσουν το μήνυμα να παραμείνουν ασφαλείς ενώ κάνουν βαρκάδα. Οι ενώσεις ιδιοκτητών κατοικιών Lake Burton, Lake Rabun και Lake Seed παρείχαν γενναιόδωρες συνεισφορές για τον νικητή καλλιτέχνη.

Ο Διαγωνισμός Αφίσας Ασφάλειας Βαρκάδας χρηματοδοτείται από την Γεωργία Τμήμα Φυσικών Πόρων – Τμήμα Επιβολής του Νόμουο Georgia Power Company και οι ενώσεις ιδιοκτητών κατοικιών λιμνών. Αυτός ο διαγωνισμός έχει σκοπό όχι μόνο να δώσει στους νεαρούς ενήλικες την ευκαιρία να μάθουν για την ασφαλή πλοήγηση, αλλά και να παράσχει στους έμπειρους πλοηγούς μια υπενθύμιση σχετικά με τον ασφαλή χειρισμό και τη λειτουργία του σκάφους.

Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν δημιούργησαν εξαιρετικές αφίσες. Οι αφίσες κρίθηκαν ως προς την πρωτοτυπία, το μήνυμα ασφάλειας του σκάφους και το έργο τέχνης. Κριτές του διαγωνισμού ήταν οι Cpl. Ο Jesse Cook του Τμήματος Φυσικών Πόρων της Γεωργίας – Τμήμα Επιβολής του Νόμου, ο Jeff Jackson της Georgia Power Company και ο ασκούμενος Jacob Smith.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες από τον διαγωνισμό αφίσας!

Κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερα από την εκστρατεία για ασφαλή βαρκάδα στη Βόρεια Αμερική.