Δημιουργήστε οικογενειακές αναμνήσεις με ασορτί οικογενειακές χριστουγεννιάτικες πιτζάμες

Δημιουργήστε οικογενειακές αναμνήσεις με ασορτί οικογενειακές χριστουγεννιάτικες πιτζάμες

Januar 23, 2023 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση υποστηρίζεται από τη Walmart, αλλά όλες οι φωτογραφίες και οι απόψεις είναι δικές μου.

Ξεκινήσαμε φέτος μια νέα οικογενειακή παράδοση – ασορτί οικογενειακές πιτζάμες! 🙂

Η οικογένειά σας κάνει ασορτί χριστουγεννιάτικες πιτζάμες;

Βρήκα αυτά τα εξαιρετικά χαριτωμένα σετ που ταιριάζουν στο διαδίκτυο στη Walmart και είχαν ακόμη και πιτζάμες για κατοικίδια, κάτι που το κοριτσάκι μου ενθουσιάστηκε ακόμη περισσότερο. Έχουν επίσης παντόφλες που ταιριάζουν σε αυτή τη γραμμή. Σύνδεσε όλα εδώ:


Υιοθετήσαμε 2 γατάκια αυτό το καλοκαίρι από το καταφύγιο ζώων και είναι τόσο γλυκά! Επιπλέον, ποιο κοριτσάκι δεν ονειρεύεται να ντύνει τις κούκλες, τα λούτρινα ζωάκια, ακόμη και τα κατοικίδια με ρούχα;

Στην πραγματικότητα δεν φαίνεται να τους απασχολούν καθόλου – ο Ουίσκερς ήθελε ακόμη και να καθίσει και να φωτογραφηθεί. 🙂

Μπορείτε μόνο να φανταστείτε πόσο διασκεδαστικό ήταν να προσπαθούσαμε να τραβήξετε μια φωτογραφία σε ένα χρονόμετρο όλων μας… ΚΑΙ 2 γατάκια.

Ανυπομονώ να τα φορέσουμε όλα αυτά όλο το χειμώνα και ειδικά το πρωί των Χριστουγέννων – έχουμε ήδη διασκεδάσει να ταιριάξουμε πολύ.

Θέλω να πω – υπάρχει κάτι πιο γλυκό;

Συγκέντρωσα ένα σωρό περισσότερες οικογενειακές χριστουγεννιάτικες πιτζάμες – πολλές από αυτές έχουν και αντίστοιχες πιτζάμες για κατοικίδια.


Η οικογένειά σας κάνει ασορτί πιτζάμες; Ήδη το απολαμβάνουμε τόσο πολύ και θα λατρέψουμε να τα φοράμε όλο τον χειμώνα και ειδικά το πρωί των Χριστουγέννων. Μακάρι να είχαμε ξεκινήσει αυτή την παράδοση πριν… αλλά σίγουρα θα το κάνουμε από εδώ και στο εξής.