Βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών λειτουργιών στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου

Βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών λειτουργιών στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου

März 12, 2023 0 Von admin

MDXi, μια εταιρεία MainOne και η κορυφαία εταιρεία κέντρων δεδομένων της Δυτικής Αφρικής, παρείχε έναν οδικό χάρτη για τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου της Νιγηρίας σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο; „Βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών λειτουργιών στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου με λύσεις MDXi Cloud και συντοπισμού.“

Η εικονική διάσκεψη μεγάλης απήχησης πρόσφερε πληροφορίες για τα μυριάδες οφέλη των υπηρεσιών data center, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκτιμήσουν τα οφέλη της εξωτερικής ανάθεσης της υποδομής πληροφορικής τους σε έναν πάροχο υπηρεσιών που συμμορφώνεται με τα παγκόσμια πρότυπα. Το MDXi είναι πιστοποιημένο συμβατό με τα πρότυπα ISO27001, ISO9001, PCI-DSS και SOC 2, τα οποία παρέχουν τη διαβεβαίωση που απαιτούν αυτές οι εταιρείες να επικεντρωθούν στους βασικούς τους τομείς και όχι στην πληροφορική.

Επεκτείνοντας το θέμα, ο Akinkunmi Ogunsola, Επικεφαλής Υπηρεσιών Cloud στο MainOne, παρουσίασε πώς οι επιχειρήσεις στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου έχουν αξιοποιήσει αυτές τις λύσεις για επιτυχία στη σημερινή αγορά. Σύμφωνα με τον ίδιο, «Είναι σημαντικό ο τομέας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου να επανεξετάσει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την υποδομή πληροφορικής του προκειμένου να αποκομίσει ορισμένα οφέλη και να μεταβεί στο «νέο κανονικό» με μηδενικό αντίκτυπο στις υπηρεσίες» προσθέτει.

Η συνεδρίαση του πάνελ είχε τον Γενικό Διευθυντή Εταιρικών Επικοινωνιών της Lekoil Nigeria, τον Hamilton Esi και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ILF Engineers Nigeria Limited West Africa, Abiodun Oshodi, που συζήτησαν τα οφέλη από τη μόχλευση των υπηρεσιών κέντρου δεδομένων της MDXi και πώς αυτές οι λύσεις βοήθησαν τους οργανισμούς τους να βελτιώσουν την απόδοση, να βελτιστοποιήσουν τις επιχειρήσεις λειτουργιών και αύξηση της αποτελεσματικότητας. Σύμφωνα με τον Esi, «Με την πανδημία COVID-19, έπρεπε να ξανασκεφτούμε πώς να εργαστούμε αποτελεσματικά σε μια εποχή που όλοι αποσύρθηκαν στα σπίτια τους και έτσι πιστεύαμε ότι η μετακίνηση της υποδομής πληροφορικής μας σε μια εγκατάσταση συντοπισμού θα απελευθέρωνε το βάρος της διαχείρισης των πραγμάτων στο τα δικά μας. Η ομάδα MDXi μας βοήθησε να διασφαλίσουμε μια απρόσκοπτη μετάβαση που διευκόλυνε μια εταιρική πολιτική που έχει προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι, με καλύτερη αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα».

Ο Abiodun Oshodi, αφηγήθηκε μια παρόμοια εμπειρία. Εξήγησε πώς η MainOne ήρθε στη διάσωση της εταιρείας βοηθώντας να γίνει η αλλαγή γρήγορη και απρόσκοπτη, όταν η εταιρεία του είχε επείγουσα ανάγκη να αντιδράσει στην πανδημία.

Η MDXi συνεχίζει να χαράζει τα μονοπάτια για να επιτρέψει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Τα ουδέτερα κέντρα δεδομένων του παρόχου παρέχουν υπηρεσίες συντοπισμού, cloud και διαχείρισης σε κορυφαίους παίκτες στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου σε ολόκληρη τη Δυτική Αφρική.