Απολαμβάνοντας το καλοκαίρι στο σπίτι!  (Απαραίτητα είδη για διασκέδαση ή για διασκεδαστική οικογενειακή βραδιά)

Απολαμβάνοντας το καλοκαίρι στο σπίτι! (Απαραίτητα είδη για διασκέδαση ή για διασκεδαστική οικογενειακή βραδιά)

Januar 25, 2023 0 Von admin

(Αυτή η ανάρτηση χορηγείται από τη Walmart, αλλά όλες οι απόψεις είναι δικές μου.)

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά απολαμβάνουμε τις φευγαλέες μέρες του καλοκαιριού εδώ και ευχόμαστε να μην τελειώσουν. Προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε την υπαίθρια διασκέδαση είτε διασκεδάζουμε φίλους είτε απλώς απολαμβάνουμε μια διασκεδαστική οικογενειακή βραδιά στο σπίτι. Μου αρέσει να φιλοξενώ φίλους και να κάνω τις οικογενειακές βραδιές ξεχωριστές, γι‘ αυτό σκέφτηκα να μοιραστώ μερικά από τα απαραίτητα για το καλοκαίρι για φιλοξενία ή απλώς για μια διασκεδαστική οικογενειακή βραδιά.

  1. Παιχνίδια ή δραστηριότητες

Μας αρέσει να παίζουμε παιχνίδια εξωτερικού χώρου και αυτό Παίξτε Day Googly Toss Game ήταν ένα νέο που πήραμε κατά την επαναφορά στο Walmart. Εξαιρετικά εύκολο στη ρύθμιση και διασκεδαστικό παιχνίδι για όλες τις ηλικίες.

Υπάρχουν τόσα πολλά καλά υπαίθρια παιχνίδια διαθέσιμα και πολλά είναι σε επαναφορά στο διαδίκτυο!


Το κοριτσάκι μου πήρε αυτό το σετ σκηνής για τα γενέθλιά του και είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις και έξω! Έχουν σκηνές, καρέκλες, φανάρια και άλλα και μπαίνουν μέσα πολλά διαφορετικά σύνολα χαρακτήρων.


2. Φυσικά θα χρειαστείτε φαγητό σε κάθε είδους εκδήλωση και θεωρώ πολύ χρήσιμο να έχετε μερικά από αυτά πτυσσόμενα λευκά τραπέζια σε ετοιμότητα. Τα χρησιμοποιώ όλη την ώρα για να έχω στην αυλή για σερβίρισμα φαγητού ή ακόμα και για να προσθέσω ένα επιπλέον χώρο καθιστικού και επίσης να διοργανώσω εκπτώσεις στην αυλή. Διπλώνουν ίσια και στη συνέχεια στη μέση, ώστε να τα αποθηκεύετε εύκολα σε μια ντουλάπα.

3. Διανομείς ποτών και κομμάτια σερβιρίσματος. Η Walmart διαθέτει μερικά από τα καλύτερα κομμάτια σερβιρίσματος για υπαίθρια διασκέδαση – μου αρέσει πάντα να βλέπω τη νέα σειρά με την οποία βγαίνουν κάθε χρόνο. Εδώ είναι μερικά από τα outdoor line τους.

ΕΝΑ δοσομετρητής ποτών είναι απαραίτητο – στην πραγματικότητα όταν φιλοξενώ φίλους έχω συνήθως 2 δοσομετρητές με τσάι, λεμονάδα ή νερό. Σύνδεση πολλών επιλογών εδώ:


Πήρα κι εγώ αυτό το σετ πιάτα μελαμίνης για φαγητό έξω – τόσο χαριτωμένο και γomes σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

4. Παγωτό! Είναι ζεστό και καλοκαίρι και είναι το πιο εύκολο επιδόρπιο που σερβιρίζει το πλήθος. 🙂 Το πήραμε πρόσφατα Rise by Dash Personal παγωτομηχανή και το δοκίμασα. Καταψύχετε το δοχείο ώστε να μην απαιτείται πάγος και αλάτι και είναι αρκετό για 1-2 άτομα, οπότε ήταν διασκεδαστικό να τους αφήσετε να προσαρμόσουν τη γεύση τους. Η οικογένειά μας λατρεύει το παγωτό, οπότε νομίζω ότι θα χρειαστούμε κάτι μεγαλύτερο τις περισσότερες φορές, αλλά βλέπω ότι αυτός ο μικρός παρασκευαστής είναι εξαιρετικός για να φτιάξει ένα γρήγορο μπολ παγωτό ή αν κάποιος είχε τροφικές αλλεργίες θα μπορούσε να προσαρμόσει το δικό του παγωτό για τις ανάγκες του .

5. Καθίσματα – αγαπάμε αυτές οι καρέκλες Adirondack και χρησιμοποιήστε τα όλο το χρόνο! Είτε πρόκειται για επιπλέον καθίσματα για μαγειρική στην αυλή είτε για γύρω από το τζάκι που απολαμβάνετε μια φωτιά κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Και βρήκαμε μια νέα χρήση τους αυτό το καλοκαίρι – ταινίες στην πίσω αυλή!

6. Φιλοξενήστε μια ταινία σε εξωτερικούς χώρους με προβολέα!

Μόλις πρόσφατα πήραμε έναν πολύ βασικό προβολέα εξωτερικού χώρου και μια οθόνη σε μια μεγάλη πώληση Walmart και η παρακολούθηση μιας ταινίας έξω στην αυλή ή στην πισίνα έγινε αμέσως επιτυχία! Μας οραματίζομαι να το κάνουμε αυτό το φθινόπωρο με μια φωτιά να καίει στο τζάκι – τόσο διασκεδαστικό!!

Ο προβολέας μας είναι ένας πολύ βασικός προβολέας RCA που συνοδεύεται από οθόνη (επί του παρόντος εξαντλημένο) – απλώς συνδέουμε το καλώδιο τροφοδοσίας σε μια μικρή γεννήτρια μετατροπέα ρεύματος και χρησιμοποιούμε το πυροβόλο μας που είναι συνδεδεμένο στον προβολέα για να παρακολουθήσουμε μια ταινία (μπορούμε να σηκώσουμε Το WIFI αρκετά ισχυρό έξω). Υπάρχουν όμως πολλές άλλες επιλογές που είναι φορτιζόμενες/φορητές, διαθέτουν δυνατότητες wifi/Bluetooth και σας επιτρέπουν να κάνετε ροή από το τηλέφωνό σας. Συνέδεσα διάφορες επιλογές με διαφορετικούς προϋπολογισμούς και δυνατότητες παρακάτω που όλες έχουν καλές κριτικές.